`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Led lenser

Led lenser T5.2

  • Led lenser T5.2
  • Led lenser T5.2
  • Led lenser T5.2

Led Lenser T5.2

Produktbeskrivelse Led lenser T5.2

Teknisk set LED Lenser T5.2 svarer til LED Lenser P5.2, men dens form og greb justeres til at opfylde kravene i taktiske enheder. Speed ​​Focus giver dig mulighed for at generere en lys kuppel (lyskegle) i henhold til dine behov. En billig AA batteri giver op til 3 timers lys. **


LED:

Betegnelse: High End Power LED

LED Konfiguration: 1 x High End Power LED

Lysstrøm: 140 lm

Lysende rækkevidde: 120 m

Lysende periode: 5 timer


Tekniske detaljer:

Strømforsyning: 1 x AA 1,5 V

Energi beholder: 4,2 Wh


Størrelse og vægt:

Længde oversvømmelse: 113 mm

Hoved diameter: 26 mm

(Vægt / o pakning): 80 gTeknologi:


Advanced Focus System (AFS):

Vi har forsonet linse og reflektor, Galilei og Newton, og gøre brug af fordelene ved begge systemer. Udviklingen af ​​reflektoren linsen, dvs. en kombination af reflektor og linse (AFS), kan vi "skræddersy" lys med en effektivitet, der overrasker selv eksperter. Advanced Focus System giver mulighed for trinløs overgang fra homogen, cirkulære nærlys til skarpt fokuserede langdistance stråle. AFS er patenteret hjemme og i udlandet (Patent No: Kina: ZL 200680000752,1, Europa: EP 1880 139 B1, USA:. 7.461.960).


Speed ​​Focus:

Speed ​​Focus, dels slide fokus mekanisme, er hurtig, pålidelig og langt overlegen til konventionelle drejelige mekanismer. Juster lyskeglen hurtigt og komfortabelt med kun én hånd!


Hvad ville du sige til at finde Led lenser T5.2 til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din udendørs butik. Køb det bedste udstyr fra Led lenser og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Elektronik varer.

Funktioner Led lenser T5.2

Lumen
Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

Jeg kendte hende allerede, perfekt til at arbejde og gå ud på bjerget

T5.2

-

Jeg var på udkig efter magten i en lille lommelygte, der bruger kun ét batteri Præcis hvad.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk