`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Led lenser

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2

Led Lenser T7.2

Produktbeskrivelse Led lenser T7.2

LED LENSER ® T7 er en milepæl i vores virksomhedshistorie. Denne lommelygte giver vores trinvise switch vores nyudviklede og patenterede Advanced Focus System.

Med en længde på 130 mm og en vægt på 175 g er LED LENSER ® T7.2 den lette mester med imponerende lysstyrke: op til 320 lumen *, der bliver nat til dag. Modellen er essensen af vores arbejde som belysningskunstnere.

Ny LED-chip

Vi har testet nye og kraftfulde LED-chips i hele serien, som de skal bruge i begge tilfælde, hvor modellen er mere passende.


Linse reflektor genberegnet

Den reflekterende linse er hjørnestenen i vores patenterede Advanced Focus System. Denne linse er blevet beregnet på ny, og i mange modeller har den endda øget sin diameter. Som et resultat blev der opnået en mere homogen lysprojektion og optimeret fordeling af lys


Forøget lyseffekt

Takket være den optimerede interaktion mellem linsen og den nye LED-chip kan vi få et enormt lysudbytte. Sammenlignet med konventionelle refleksspejle er refleksion af vores innovative linse markant mere effektiv.


TEKNISK DATA:

LED 1 x Cree

Længde: 130 mm

Vægt: 175 gr.

Lysstrøm: 320 | 250 | 40 lumen *

Område: 260 | 220 | 100 meter *

Batterilevetid: 2 | 4 | 50 timer **

Batterier: 4 x AAA

Energitank: 7.2 Wh

Skift: dynamisk switch

Produktindhold: 1 sæt batterier, håndrem, pose, snapkrog


Er du helt vild med udendørs? Få din Led lenser T7.2 og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Led lenser. Glem ikke vores store udvalg i Elektronik, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Lamper varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Hurtig levering og godt produkt

-

hurtig levering og godt produkt

Led lanser t7.2

-

Meget godt produkt og hurtig levering.

Ledlenser t7.2

-

Rækken af ​​strålen er en rigtig god afstand og på grund af sin størrelse det passer pænt på et bælte. Det er nemt at bruge, og lysstyrken er virkelig god.

Led lenser t7.2

-

Posten ankom udstyret med 4 AAA-batterier, men efter at indsætte dem i lommelygten virkede det ikke. Jeg tjekkede batterierne og de havde lav spænding. Efter køb og bruge nye batterier lyset fungerer normalt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk