`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lorpen

Lorpen Trekking Expedition Polartec

Lorpen Trekking Expedition Polartec

Lorpen Trekking Expedition Polartec

Lorpen Trekking Expedition Polartec

  • Lorpen Trekking Expedition Polartec
  • Lorpen Trekking Expedition Polartec
  • Lorpen Trekking Expedition Polartec
  • Lorpen Trekking Expedition Polartec
  • Lorpen Trekking Expedition Polartec

Lorpen Trekking Expedition Polartec

Produktbeskrivelse Lorpen Trekking Expedition Polartec

Det er vores arbejde heste. Sok, der er så populære, at vi ikke tør ændre et sting. Pålidelige, holdbare og så behagelig som noget vi gør, vil vores klassiske linje sokker aldrig lade dig ned. Features: - Pude, Full Heavy - Højde, Over Calf - Indhold, Polartec Powerstretch, Primaloft 1 Isolering

Hos trekkinn, kan du se alle egenskaber på Lorpen Trekking Expedition Polartec. I vores udendørs butik, har vi mange størrelser i Lorpen Trekking Expedition Polartec. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Lorpen Trekking Expedition Polartec, andre tilbud på andet udendørs udstyr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget varmt

-

Strømper meget varme og behagelige .... testet i ekstreme temperaturer, og jeg har ikke bemærket kulde ..... anbefaling !! en størrelse mindre end normalt, da der er en stor smule ... sokkerne er lidt fedt at bruge med noget stramme støvler ....

Tilbagekaldelse

-

Meget tilfreds med produktet. God pasform, blød tyggegummi, behagelig, varm. Jeg anbefaler både produktet og butikken.

De kan forbedres

-

Den. Sokkerne er selv varme og tørre. De er formet, og de flade kostumer er afgørende for at være komfortable. Når det gælder for 3 samme størrelser, kan det være, at når de er anbragt i støvlen, bevæger de sig baglæns med den deraf følgende rynke af materiale. Jeg bruger dem til at være næsten statiske, fordi i lange marcher tror jeg ikke, at de er de mest praktiske. Den reelle forbedring er sømmen af den øvre elastik, der passer over tvillinget. Det er ikke fladt som resten af sokken, for tyk og ender med at grave i huden og efterlader et dybt mærke. Ellers er de gode. Køb to og jeg vender tilbage et par.

Af de bedste

-

Varm, åndbar og godt justeret ..

Lorpen trekking ekspedition polartec eu 35-37

-

Jeg købte det for min søster. Perfekt åndbar, fjerner fugt og holder på varmen. Anatomisk snit til venstre og højre feetIts. Dens temmelig seje ting!

Gode ekspeditionsstrømper

-

Varme og god pasform

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk