`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lowa

Lowa Locarno Goretex Low

  • Lowa Locarno Goretex Low
  • Lowa Locarno Goretex Low
  • Lowa Locarno Goretex Low

Lowa Locarno Goretex Low

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Lowa Locarno Goretex Low

Spontane udflugter herfra og ud vil ikke være undtagelsen, men snarere reglen! Dette sikres af det afslappede look og præstationsdetaljer i LOCARNO GTX® LO Ws, der understøtter kvinder perfekt i deres aktive livsstil. Den stilfulde læderprægning, en reduceret LOWA MONOWRAP®-konstruktion og den dæmpende mellemsål lavet af LOWA DynaPU® sikrer et afslappet look, men giver også optimal støtte til spontan udendørs brug.


Specifikationer:

LOWA-indeks: 4 / All Terrain Classic
Øvre: nubuck, stof
Foring: GORE TEX®®
Ende: LOWA® Hybrid Trac®
Vægt: 760 g

Sål:

LOWA® Hybrid Trac®:
optimeret sålkonstruktion for øget skridsikkerhed
selvrensende såldesign
speciel tå- og hældesign for optimal trækkraft


Teknologi:

GORE TEX®®-foring:
Garanteret vejrbeskyttelse, selv i hældende regn og kraftig sne: Den innovative GORE TEX®®-teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed.

W Leisten (weit):
I en W sidste er forfodsområdet bredere end det samme område i en normal sidste. Boldområdet er forstørret til dette formål.

LOWA gummi ydersål:
LOWA RUBBER OUTSOLE er en LOWA-udformet komponent, hvis slidbanedesign er lavet af en optimeret gummiblanding og blev skabt med udfordringerne i den virkelige brug i tankerne. Styrken af en gummi ydersål afspejles i den fremragende trækkraft, den giver på alle slags forskellige terræn.

Support Frame:
I form af LOWA MONOWRAP®-rammen understøtter mellemsålen foden på de steder, der er udsat for stor belastning. Det eneste design er kun lidt hævet.

DynaPU®:
Mellemsålen er hjertet i rullende egenskaber og skodæmpning. Det er normalt lavet af en skumplast. LOWA har udelukkende udviklet et specielt polyurethan (PU) skummateriale, der opfylder alle polstrings-, komfort- og holdbarhedskriterier: LOWA DynaPU®. Den specielle funktion: Materialet er ekstremt stabilt. Det bevarer sin stabilitet og stof, selv når det presses sammen 1.000 gange. Som et resultat opretholder de færdige sko deres optimale dæmpningsevne, selv efter at du har gået mange kilometer i dem.

Dobbelt injektion:
For at give optimal dæmpning og forbedre komforten, er skoens sål fastgjort til den øverste i en kompleks sprøjtestøbningsproces, hvilket betyder, at den øverste sko er placeret i en specielt designet form. Formen er fyldt med flere lag af et PU-skummet materiale. Dette skaber sålen og forbindes direkte til den øverste.

Medium stabilisator:
For at stabilisere sålerne af direkte sprøjtet LOWA-fodtøj er et medium hårdt nylonledstabiliserende element blevet integreret i sålen. Som et resultat er støvlerne perfekte til brug på udendørs stier.

Hvis du skal bruge nye Lowa Locarno Goretex Low, har vi dem her til den bedste pris. trekkinn har det og andre top kvalitets varer som udendørs. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de udendørs, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Lowa Locarno Goretex Low

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk