`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Produktbeskrivelse Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - det multitalenterede fodtøj, der har fået en kultstatus. Selv efter to årtier med bevist brug har denne klassiske version af multifunktionelle støvler stadig et friskt look og tilbyder det allerbedste inden for gå- og bærekomfort. Det stabile design på øverste og eneste side giver god stabilitet og støtte, funktioner, der gør det til det perfekte valg til et stort antal anvendelser. Uanset om du har brug for fodtøj til din aktive hverdag eller til spontane vandreture på præparerede stier - RENEGADE GTX® MID er din perfekte ledsager.


Specifikationer:

LOWA-indeks: 4 / All Terrain Classic
Øvre: nubuck
Foring: GORE TEX®®
Ende: Vibram® Evo
Vægt: 1110 g / par (UK 8)

Vibram® Alp Trac® Ice:
velprøvd Vibram-teknologi for optimal skridsikkerhed
multifunktionelt slidbanedesign til vandreture på de bredeste terrænvarianter
slående slidbaneprofil for øget sikkerhed under nedstigningen


Teknologi:

GORE TEX®®-foring:
Garanteret vejrbeskyttelse, selv i hældende regn og kraftig sne: Den innovative GORE TEX®®-teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed.

Vibram®:
I mange år nu har Vibram® været markedsleder inden for antislip og holdbare skosåler. Kendemærkeegenskaberne ved Vibram®-såler inkluderer den enestående støtte, de giver på de bredeste terræntyper og den optimale slidstyrke, der er skabt af gummiblandingen.

Support Frame:
I form af LOWA MONOWRAP®-rammen understøtter mellemsålen foden på de steder, der er udsat for stor belastning. Det eneste design er kun lidt hævet.

Dobbelt injektion:
For at give optimal dæmpning og forbedre komforten, er skoens sål fastgjort til den øverste i en kompleks sprøjtestøbningsproces, hvilket betyder, at den øverste sko er placeret i en specielt designet form. Formen er fyldt med flere lag af et PU-skummet materiale. Dette skaber sålen og forbindes direkte til den øverste.

Hård stabilisator:
For at stabilisere sålerne af direkte sprøjtet LOWA-fodtøj er et fast nylonledstabiliserende element blevet integreret i sålen. Som et resultat er støvlerne perfekte til mere udfordrende udendørs brug.

S Leisten (schmal):
I en S-sidste er forfodsområdet mindre end det samme område i en normal sidste. Boldområdet reduceres til dette formål.

W Leisten (weit):
I en W sidste er forfodsområdet bredere end det samme område i en normal sidste. Boldområdet er forstørret til dette formål.
Hvis du vil købe de bedste Herresko fra Lowa, har du fundet det bedste sted, trekkinn. Hos trekkinn, har vi kun de bedste mærker, som Lowa, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Renegade Goretex Mid. Bestil nu og modtag dine Lowa Renegade Goretex Mid, inden for et par dage.

Funktioner Lowa Renegade Goretex Mid

Funktioner
Teknologier
Højde støvler
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Kundeanmeldelser og spørgsmål (56)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Lowa frafald

-

Fantastisk par sko og fremragende kvalitet!

Eneste + farve

-

Han havde et par renegader i årevis, meget tilfreds med produktet, men sålen startede natten over (dårlig vedligeholdelse?). Jeg har købt den samme model igen, men i år. Farven adskiller sig noget fra billederne, mørkere.

Perfekt

-

Stærkt anbefale

不錯 的 靴子 lowa renegade

-

我 20200429 收到 了 這 雙鞋, 尺寸 剛好, 試穿 舒適.

Renegade

-

Det er hans øverste skoen forædlet Dette er det andet par Et ægte angreb.

Fantastisk produkt!

-

Jeg modtog skoene for et par dage siden, dette er anden gang, at jeg køber Lowa Renegade-skoene. De er fantastiske til vandring gennem våde overflader, og de har et godt greb, selvom mudder og vand.

Udførelsen faldt markant

-

To gange bestilte jeg disse støvler i 41 størrelser og hver ende med en fremstillingsfejl - nemlig asymmetriske støvler - det ene par havde forskellige tæer i deres fuldstændighed (dette var også synligt synligt, da materialestykkerne var forskellige i størrelse), det andet par havde en forkert formet sål på den venstre bagagerum - bagagerumets akse, som om den tumlede indad, mens aksen på højre bagagerum er strengt lodret (som den burde være). For begge ordrer returnerer jeg med fotos af mangler.

Lyshandsker

-

Behagelig på huden, lette handsker ved en temperatur på 0 +/- 5 grader Celsius. Størrelse S med hensyn til omkrets nærmet sig, men fingrene er korte i 5-10 mm.

Lowa renegade goretex midt

-

Dette er mit andet par, jeg tjente i de første 5 år, så jeg vil tage mere.

Lowa er god

-

Det er en god sko, der er perfekt til dine fødder og ikke glider let. Det er jo godt!

Fremragende

-

Fremragende kvalitet og pris, meget hurtig forsendelse, stærkt anbefalet

Dejlige støvler

-

Fremragende kvalitet og pris, meget hurtig forsendelse, stærkt anbefalet

Gentag renegade kunde

-

Dette er mit andet sæt Renegades, efter 6 år med mit første sæt, og kun efter en rygsækstur gennem lavafelter forårsagede en udblæsning af riften af gummitåen. Dette er de bedste passende, mest komfortable vandrestøvler på markedet.

非常 實用 的 登山 鞋

-

楦 頭 較寬 適合 亞洲人 腳 型, 舒適 度 不錯, 防水 性 佳

Meget godt køb

-

Støvler af fremragende kvalitet. Dette er mit 2. par, meget behageligt men hurtigere end forventet slid af det første par Hurtig levering

Fantastiske sko

-

fremragende sko, robust, men samtidig let. fremragende greb på jorden.

Bær hæl lowa renegade

-

Meget komfortable sko, men begrænset liv: 1. par: 2 udgange på 1000 og 1700 km eller 2700 km, men mere hæl ... 2. par: 1 udgang på 1400 km og mere hæl! Er det normalt?

Lowa renagade

-

Store støvler stor pris god service jeg vil helt klart anbefale jer til mine venner.

Produktet er sikkert ankommet

-

Ægte produkt god kvalitet

Bedste af det bedste! lowa renegade

-

5 stjerne for komfort, letvægt, vandtæt! Leveret til tiden og endnu bedre var prisen ikke kan klage overhovedet. Absolut anbefale til nogen, plus anbefales til mig af venner i militæret!

Glad med støvlerne.

-

Lighter, end jeg havde forventet (stor), komfortabel og en god pris.

Pæne sko

-

Komfortabelt, alt er fint, meget fremragende!

En stor støvler!

-

Dette er mit andet par. Jeg har prøvet andre mærker, men de passer bare ikke overens med den måde, som Lowe støvlerne gør. Og de er komfortable. Ja, jeg anbefaler dem meget meget. En kvalitetsstød leverede alle til Calgary, tak. Jeg vil helt sikkert shoppe her igen. Tak skal du have.

Skoene er gode! jeg elsker stilen

-

Jeg har brug for mindre størrelse. Hvad skal jeg gøre?

Komfortable og resistente sko

-

Fremragende trekkingsko, komfortable og modstandsdygtige, men frem for alt meget vandtæt og varmt!

Geat sko

-

store sko. leveret til tiden

Lava renegade

-

have brugt lowa før det var dejligt at få et andet par og se, at de stadig har samme standard og kvalitet. plus her er australien de er to gange prisen så få et par gennem trekkinn til en rimelig pris gjorde det umagen værd. nu er jeg ret garanteret for ikke at se nogen andre iført de samme sko som mig på de australske bjerge :) 5 stjerner til skoene og trekkinn

Meget godt køb

-

Leveret inden for deadline med intet at pege på. Stort produkt. Jeg råder dig.

Iowa efter hirse

-

Meget god sko 'god Hook For 43 tager 43,5 eller 44 hvis tykkere sokker. For at se brugen men meget glad med mit køb

Lowa renegade goretex midten

-

God start! En meget stiv boot, men samtidig meget komfortabel. Jeg bruger dem hver dag til arbejde. Jeg anbefaler stærkt denne boot!

God shopping oplevelse

-

Gode ​​støvler og hurtig levering, det var en god shopping oplevelse.

God shopping oplevelse

-

God pris og hurtig leveringstjeneste.

Støvlerne er meget god kvalitet

-

Jeg elsker disse vandrestøvler. De er yderst komfortable og beskytter på stenrige stier.

Meget behagelig, anbefales.

-

Jeg elsker disse vandrestøvler. De er yderst komfortable og beskytter på stenrige stier.

Høj kvalitet vandrestøvler, bang for buck

-

Fantastisk kvalitet vandreture, Super hurtig levering. Udelukkende shopping her igen

Godt og behageligt

-

Se en masse gode kommentarer til LOWA Renegade støvler, og jeg ved, hvorfor der er så mange positive tilbagemeldinger nu !! Ingen pause i tid til nye støvler !!

Udemærket

-

Det er de bedste støvler på markedet, og jeg har prøvet mange muligheder. De er for det meste overlæder, så de bryder ind og passe dine fødder som en handske i et par uger.

Store

-

Comfy fra dag et. Jeg har kun haft dem et par uger hidtil, så jeg kan se, hvordan de varer. Forstørrelse som forventet, måske lidt på den brede side ved tæerne, men jeg finder det behageligt, så jeg er meget glad.

Køber pas på !!!!

-

store støvler, men køb dem ikke fra dette websted. rabatten er ikke værd at besværet og vil ende med at koste dig mere i forsendelse og returnere det forkerte produkt. Dette firma er et mareridt og bør undgås. Jeg har set mange ulykkelige anmeldelser af tjenesten eller manglen på. Google dette firma, før du laver et køb, og du vil blive glad du gjorde. Så køb de produkter, du har brug for fra et velrenommeret firma.

Lowa støvler

-

Godt produkt. Ankommet til tiden. God service fra TREKKINN!

Komfort

-

modtaget rettidigt, komfort og lethed, en vandretur før d'attaquer GR20 og en meddelelse efter hike !!! især vælge en god creme opretholdes; en god pris / kvalitet-forholdet

Troværdige sælger fremragende produkt

-

Godt produkt, modtaget vare inden for angivet tidsramme også. Vil helt sikkert købe fra denne hjemmeside igen.

Lime

-

Komfortable sko. Men han gjorde dem flere gange glide på stenene. Sidste udskridning endte med sammenbruddet og dislokation af skulderen. Støvler skylder 3 timers kamp med smerte, fordi på min egen jeg måtte gå ned ad stien med hængende hånd. Et ord af rådgive imod. Sko god tur langs Krupówki i andre tilfælde føre du mindst venter det.

Tilfreds

-

Godt produkt, god service

Iowa renegade mid

-

Iowa støvler har været mit valg til komfort, da jeg opdagede dem for et par år siden. De er holdbare til de elementer og give den trækkraft Jeg har brug for stier. Så glad for at have fundet firma, der giver komfort og beskyttelse i deres vandrestøvler.

Löwa renegade støvler

-

Awesome par støvler ikke bryde ind med dem. Bær dem hele tiden. Bedste støvler, Ive nogensinde brugt. Meget god pris

God dem

-

ITs min første gang til at bære Lowa. Kan ikke vente med at bære det til vandreture.

En meget god shopping oplevelse

-

Lowe vandreture prisen for at købe meget gunstige! Meget behagelig at have!

Lowa mid gtx

-

En fantastisk værdi, til en god pris. Bestilt 02/20/17, og ankom i Colorado den 03/02/17. En god levering, for en oversøiske ordre. Perfekt pasform i helt nye Lowas.

Fremragende

-

Sko er behagelige at have på. Værdi for pengene

Lykkelig

-

Værdi for pengene, da det er dyrere i mit land. Føles godt i mine støvler =) Tak Trekkinn = D

Fremragende

-

Støvlerne kom perfekt. Disse er de eneste støvler min kæreste bærer til arbejde hver dag, og de holder op, så godt. Komforten, udseendet, alt ved dem er stor. Han vil anbefale til alle, der er på deres fødder hele dagen og som kan arbejde i forskellige vejrforhold.

Glædeligt overrasket

-

Efter et par snese af kilometer rejste jeg helt tilfreds, jeg forlader for 170 mil, og jeg håber, det vil vare.

Fantastisk

-

Disse støvler er absolut perfektion, det sidste par jeg havde varet seks år, og jeg er ikke i tvivl disse vil så godt. Vandtæt, stilfuld endnu ikke for prangende, og du kan køre i dem. Jeg bære en herre amerikansk størrelse 12 og jeg bestilte en 12,5 og de passer perfekt.

Löwa støvler

-

Elsker Lowa. Sidste par varede 11 år før sålen endelig opdele. Jeg er håber på det samme ud af de nye. Indtil videre er de endnu mere komfortabel end det sidste par.

Gode ​​sko

-

Meget gode sko, god pris! Tak

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk