`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Produktbeskrivelse Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - det multitalentede fodtøj, der har fået en kultstatus. Selv efter to årtier med bevist brug, har denne klassiske version af multifunktionelle støvler stadig et nyt udseende og tilbyder det allerbedste i at gå og have på komfort. Den stabile øvre og sål design giver god stabilitet og støtte, funktioner, der gør det til det perfekte valg til et stort antal anvendelser. Uanset om du har brug for fodtøj til din aktive hverdag eller til spontane vandreture på preparerede løjper - RENEGADE GTX® MID Ws er din perfekte følgesvend.

Specifikationer:

LOWA Index: 4 / All Terrain Classic

Øverste: nubuck

Foring: GORE TEX®

Sole: Vibram® Evo

Vægt: 880 g / par

Teknologi:

Vibram® Evo:

velkendt Vibram-teknologi til optimal glidebestandighed

multifunktionelt slidbane design til vandreture på de bredeste varianter af terræn

slående slidbane profil for øget sikkerhed under nedstigninger

GORE TEX® Foder: Garanteret vejrbeskyttelse, selv i regn og kraftig sne: Den innovative GORE TEX® teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed

Vibram®: I mange år har Vibram® været førende på markedet for anti slip og slidstærke skosål. Vibram®-sålernes kendetegnende egenskaber omfatter den ekstraordinære støtte, de yder på de bredeste typer af terræn og den optimale slidstyrke, der skabes af gummiblandingen.

S Leisten (schmal): I en S sidste er forfodsområdet mindre end det samme område i en normal sidste. Boldområdet er reduceret til dette formål.

W Leisten (weit): I den sidste W er forfodsområdet bredere end det samme område i et normalt sidste. Boldområdet er forstørret til dette formål.

Støtteramme: I form af LOWA MONOWRAP®-rammen understøtter mellemsålen foden på de steder, der er udsat for stor stress. Det eneste design er kun lidt hævet

Dobbelt indsprøjtning: For at give optimal dæmpning og bedre komfort er skosålen fastgjort til toppen i en kompleks sprøjtestøbningsproces, hvilket betyder, at den øvre sko er placeret i en specielt designet form. Formularen er fyldt med flere lag af et PU-skummateriale. Dette skaber sålen og forbindes direkte til det øverste

Hårdstabilisator: For at stabilisere sålerne af direkte sprøjtet LOWA fodtøj er et fast nylonfast stabiliserende element integreret i sålen. Som et resultat er støvlerne perfekte til mere udfordrende udendørs anvendelser.


Vent ikke med at købe Lowa Renegade Goretex Mid. Du kan finde al information på Lowa Renegade Goretex Mid, du kan kontakte trekkinn via vores kontakt side. trekkinn tilbyder exclusive tilbud på Damesko for udendørs og andre fritidsaktiviteter. Vores Damesko vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Støvler varer.

Funktioner Lowa Renegade Goretex Mid

Teknologier
Højde støvler
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk par sko

-

Jeg bestilte Lowa Renegade til min kone, hun finder støvlerne være en perfekt balance mellem komfort og let vægt uden at ofre sejheden. Hun er meget tilfreds med sit valg, det er et godt køb.

Perfekt

-

Pakken kom på meget hurtig tid, ingen skade! Tid til at nyde vandreture med den nye Lowa!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk