`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Produktbeskrivelse Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - det multitalentede fodtøj, der har fået en kultstatus. Selv efter to årtier med bevist brug, har denne klassiske version af multifunktionelle støvler stadig et nyt udseende og tilbyder det allerbedste i at gå og have på komfort. Den stabile øvre og sål design giver god stabilitet og støtte, funktioner, der gør det til det perfekte valg til et stort antal anvendelser. Uanset om du har brug for fodtøj til din aktive hverdag eller til spontane vandreture på preparerede løjper - RENEGADE GTX® MID Ws er din perfekte følgesvend.

Specifikationer:

LOWA Index: 4 / All Terrain Classic

Øverste: nubuck

Foring: GORE TEX®

Sole: Vibram® Evo

Vægt: 1110 g / par

Teknologi:

Vibram® Evo:

velkendt Vibram-teknologi til optimal glidebestandighed

multifunktionelt slidbane design til vandreture på de bredeste varianter af terræn

slående slidbane profil for øget sikkerhed under nedstigninger

GORE TEX® Foder: Garanteret vejrbeskyttelse, selv i regn og kraftig sne: Den innovative GORE TEX® teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed

Vibram®: I mange år har Vibram® været førende på markedet for anti slip og slidstærke skosål. Vibram®-sålernes kendetegnende egenskaber omfatter den ekstraordinære støtte, de yder på de bredeste typer af terræn og den optimale slidstyrke, der skabes af gummiblandingen.

S Leisten (schmal): I en S sidste er forfodsområdet mindre end det samme område i en normal sidste. Boldområdet er reduceret til dette formål.

W Leisten (weit): I den sidste W er forfodsområdet bredere end det samme område i et normalt sidste. Boldområdet er forstørret til dette formål.

Støtteramme: I form af LOWA MONOWRAP®-rammen understøtter mellemsålen foden på de steder, der er udsat for stor stress. Det eneste design er kun lidt hævet

Dobbelt indsprøjtning: For at give optimal dæmpning og bedre komfort er skosålen fastgjort til toppen i en kompleks sprøjtestøbningsproces, hvilket betyder, at den øvre sko er placeret i en specielt designet form. Formularen er fyldt med flere lag af et PU-skummateriale. Dette skaber sålen og forbindes direkte til det øverste

Hårdstabilisator: For at stabilisere sålerne af direkte sprøjtet LOWA fodtøj er et fast nylonfast stabiliserende element integreret i sålen. Som et resultat er støvlerne perfekte til mere udfordrende udendørs anvendelser.


Hvis du er på udkig efter Lowa Renegade Goretex Mid, er heldet med dig. I vores udendørs butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal trekkinn butik. Skynd dig, bestil dine Herresko med det samme. trekkinn tilbyder et kæmpe udvalg i Støvler, til alt slags sport. Vores Støvler er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Lowa Renegade Goretex Mid

Køn
Funktioner
Teknologier
Højde støvler
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Kundeanmeldelser og spørgsmål (28)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt

-

godt

Bedste tilgængelige pris.

-

Fantastisk støvle, selvom den er lidt tæt på min fod, bliver nødt til at bryde lidt ind, men burde have undersøgt lidt mere, da det ikke er den brede pasform, der ville have været bedre. Præcis hvad jeg bestilte så kan ikke klage tak. Levering tog meget længere tid end angivet, men på grund af COVID tror jeg, det var at forvente.

Robust og behagelig

-

Prøv afhandlinger støvler på lige efter modtaget, efter en times gåtur har absolut ingen problemer. Ydersålen er robust, og indersålen er behagelig, fantastisk.

Fantastiske støvler og fantastisk service

-

Fantastisk hurtig levering af disse fantastiske lowa støvler Jeg har mange par lowa fodtøj, og disse er lavet til de fantastiske standarder, som lowa producerer Dejlig pasform lige fra kassen og ser fantastisk ud i den blå og honningfarve meget smart behagelig og meget høj kvalitet konstruktion Meget tilfreds med støvlerne og servicen fra trekkinn, jeg vil bestille fra dette firma igen i fremtiden

Lowa frafald

-

試 穿過 尺寸 很 剛好 而且 很 舒適

Lowa renegade gorotex mid express

-

om produktet:, det er mit fjerde sæt! generel kvalitet oversat til: komfort, lethed og holdbarhed under fremstillingen, jeg vil ikke have en anden!

Bedste støvler jeg nogensinde har købt

-

De bedste støvler, jeg nogensinde har købt

Lowa frafald

-

Fantastisk par sko og fremragende kvalitet!

Eneste + farve

-

Han havde et par renegader i årevis, meget tilfreds med produktet, men sålen startede natten over (dårlig vedligeholdelse?). Jeg har købt den samme model igen, men i år. Farven adskiller sig noget fra billederne, mørkere.

Perfekt

-

Stærkt anbefale

不錯 的 靴子 lowa renegade

-

我 20200429 收到 了 這 雙鞋, 尺寸 剛好, 試穿 舒適.

Renegade

-

Det er hans øverste skoen forædlet Dette er det andet par Et ægte angreb.

Fantastisk produkt!

-

Jeg modtog skoene for et par dage siden, dette er anden gang, at jeg køber Lowa Renegade-skoene. De er fantastiske til vandring gennem våde overflader, og de har et godt greb, selvom mudder og vand.

Udførelsen faldt markant

-

To gange bestilte jeg disse støvler i 41 størrelser og hver ende med en fremstillingsfejl - nemlig asymmetriske støvler - det ene par havde forskellige tæer i deres fuldstændighed (dette var også synligt synligt, da materialestykkerne var forskellige i størrelse), det andet par havde en forkert formet sål på den venstre bagagerum - bagagerumets akse, som om den tumlede indad, mens aksen på højre bagagerum er strengt lodret (som den burde være). For begge ordrer returnerer jeg med fotos af mangler.

Lyshandsker

-

Behagelig på huden, lette handsker ved en temperatur på 0 +/- 5 grader Celsius. Størrelse S med hensyn til omkrets nærmet sig, men fingrene er korte i 5-10 mm.

Lowa renegade goretex midt

-

Dette er mit andet par, jeg tjente i de første 5 år, så jeg vil tage mere.

Lowa er god

-

Det er en god sko, der er perfekt til dine fødder og ikke glider let. Det er jo godt!

Fremragende

-

Fremragende kvalitet og pris, meget hurtig forsendelse, stærkt anbefalet

Dejlige støvler

-

Fremragende kvalitet og pris, meget hurtig forsendelse, stærkt anbefalet

Gentag renegade kunde

-

Dette er mit andet sæt Renegades, efter 6 år med mit første sæt, og kun efter en rygsækstur gennem lavafelter forårsagede en udblæsning af riften af gummitåen. Dette er de bedste passende, mest komfortable vandrestøvler på markedet.

Produktet er sikkert ankommet

-

Ægte produkt god kvalitet

Glad med støvlerne.

-

Lighter, end jeg havde forventet (stor), komfortabel og en god pris.

Komfortable og resistente sko

-

Fremragende trekkingsko, komfortable og modstandsdygtige, men frem for alt meget vandtæt og varmt!

Støvlerne er meget god kvalitet

-

Jeg elsker disse vandrestøvler. De er yderst komfortable og beskytter på stenrige stier.

Godt og behageligt

-

Se en masse gode kommentarer til LOWA Renegade støvler, og jeg ved, hvorfor der er så mange positive tilbagemeldinger nu !! Ingen pause i tid til nye støvler !!

Iowa renegade mid

-

Iowa støvler har været mit valg til komfort, da jeg opdagede dem for et par år siden. De er holdbare til de elementer og give den trækkraft Jeg har brug for stier. Så glad for at have fundet firma, der giver komfort og beskyttelse i deres vandrestøvler.

Fremragende

-

Støvlerne kom perfekt. Disse er de eneste støvler min kæreste bærer til arbejde hver dag, og de holder op, så godt. Komforten, udseendet, alt ved dem er stor. Han vil anbefale til alle, der er på deres fødder hele dagen og som kan arbejde i forskellige vejrforhold.

Fantastisk

-

Disse støvler er absolut perfektion, det sidste par jeg havde varet seks år, og jeg er ikke i tvivl disse vil så godt. Vandtæt, stilfuld endnu ikke for prangende, og du kan køre i dem. Jeg bære en herre amerikansk størrelse 12 og jeg bestilte en 12,5 og de passer perfekt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk