`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Produktbeskrivelse Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - det multitalentede fodtøj, der har fået en kultstatus. Selv efter to årtier med bevist brug, har denne klassiske version af multifunktionelle støvler stadig et nyt udseende og tilbyder det allerbedste i at gå og have på komfort. Den stabile øvre og sål design giver god stabilitet og støtte, funktioner, der gør det til det perfekte valg til et stort antal anvendelser. Uanset om du har brug for fodtøj til din aktive hverdag eller til spontane vandreture på preparerede løjper - RENEGADE GTX® MID Ws er din perfekte følgesvend.

Specifikationer:

LOWA Index: 4 / All Terrain Classic

Øverste: nubuck

Foring: GORE TEX®

Sole: Vibram® Evo

Vægt: 1110 g / par

Teknologi:

Vibram® Evo:

velkendt Vibram-teknologi til optimal glidebestandighed

multifunktionelt slidbane design til vandreture på de bredeste varianter af terræn

slående slidbane profil for øget sikkerhed under nedstigninger

GORE TEX® Foder: Garanteret vejrbeskyttelse, selv i regn og kraftig sne: Den innovative GORE TEX® teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed

Vibram®: I mange år har Vibram® været førende på markedet for anti slip og slidstærke skosål. Vibram®-sålernes kendetegnende egenskaber omfatter den ekstraordinære støtte, de yder på de bredeste typer af terræn og den optimale slidstyrke, der skabes af gummiblandingen.

S Leisten (schmal): I en S sidste er forfodsområdet mindre end det samme område i en normal sidste. Boldområdet er reduceret til dette formål.

W Leisten (weit): I den sidste W er forfodsområdet bredere end det samme område i et normalt sidste. Boldområdet er forstørret til dette formål.

Støtteramme: I form af LOWA MONOWRAP®-rammen understøtter mellemsålen foden på de steder, der er udsat for stor stress. Det eneste design er kun lidt hævet

Dobbelt indsprøjtning: For at give optimal dæmpning og bedre komfort er skosålen fastgjort til toppen i en kompleks sprøjtestøbningsproces, hvilket betyder, at den øvre sko er placeret i en specielt designet form. Formularen er fyldt med flere lag af et PU-skummateriale. Dette skaber sålen og forbindes direkte til det øverste

Hårdstabilisator: For at stabilisere sålerne af direkte sprøjtet LOWA fodtøj er et fast nylonfast stabiliserende element integreret i sålen. Som et resultat er støvlerne perfekte til mere udfordrende udendørs anvendelser.


Vent ikke med at købe Lowa Renegade Goretex Mid. Du kan finde al information på Lowa Renegade Goretex Mid, du kan kontakte trekkinn via vores kontakt side. trekkinn tilbyder exclusive tilbud på Herresko for udendørs og andre fritidsaktiviteter. Vores Herresko vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Støvler varer.

Funktioner Lowa Renegade Goretex Mid

Køn
Anbefalet brug
Teknologier
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Farve

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Kundeanmeldelser og spørgsmål (24)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bær hæl lowa renegade

-

Meget komfortable sko, men begrænset liv: 1. par: 2 udgange på 1000 og 1700 km eller 2700 km, men mere hæl ... 2. par: 1 udgang på 1400 km og mere hæl! Er det normalt?

Lowa renagade

-

Store støvler stor pris god service jeg vil helt klart anbefale jer til mine venner.

Bedste af det bedste! lowa renegade

-

5 stjerne for komfort, letvægt, vandtæt! Leveret til tiden og endnu bedre var prisen ikke kan klage overhovedet. Absolut anbefale til nogen, plus anbefales til mig af venner i militæret!

En stor støvler!

-

Dette er mit andet par. Jeg har prøvet andre mærker, men de passer bare ikke overens med den måde, som Lowe støvlerne gør. Og de er komfortable. Ja, jeg anbefaler dem meget meget. En kvalitetsstød leverede alle til Calgary, tak. Jeg vil helt sikkert shoppe her igen. Tak skal du have.

Meget godt køb

-

Leveret inden for deadline med intet at pege på. Stort produkt. Jeg råder dig.

Iowa efter hirse

-

Meget god sko 'god Hook For 43 tager 43,5 eller 44 hvis tykkere sokker. For at se brugen men meget glad med mit køb

God shopping oplevelse

-

Gode ​​støvler og hurtig levering, det var en god shopping oplevelse.

God shopping oplevelse

-

God pris og hurtig leveringstjeneste.

Store

-

Comfy fra dag et. Jeg har kun haft dem et par uger hidtil, så jeg kan se, hvordan de varer. Forstørrelse som forventet, måske lidt på den brede side ved tæerne, men jeg finder det behageligt, så jeg er meget glad.

Køber pas på !!!!

-

store støvler, men køb dem ikke fra dette websted. rabatten er ikke værd at besværet og vil ende med at koste dig mere i forsendelse og returnere det forkerte produkt. Dette firma er et mareridt og bør undgås. Jeg har set mange ulykkelige anmeldelser af tjenesten eller manglen på. Google dette firma, før du laver et køb, og du vil blive glad du gjorde. Så køb de produkter, du har brug for fra et velrenommeret firma.

Lowa støvler

-

Godt produkt. Ankommet til tiden. God service fra TREKKINN!

Komfort

-

modtaget rettidigt, komfort og lethed, en vandretur før d'attaquer GR20 og en meddelelse efter hike !!! især vælge en god creme opretholdes; en god pris / kvalitet-forholdet

Troværdige sælger fremragende produkt

-

Godt produkt, modtaget vare inden for angivet tidsramme også. Vil helt sikkert købe fra denne hjemmeside igen.

Lime

-

Komfortable sko. Men han gjorde dem flere gange glide på stenene. Sidste udskridning endte med sammenbruddet og dislokation af skulderen. Støvler skylder 3 timers kamp med smerte, fordi på min egen jeg måtte gå ned ad stien med hængende hånd. Et ord af rådgive imod. Sko god tur langs Krupówki i andre tilfælde føre du mindst venter det.

Tilfreds

-

Godt produkt, god service

Löwa renegade støvler

-

Awesome par støvler ikke bryde ind med dem. Bær dem hele tiden. Bedste støvler, Ive nogensinde brugt. Meget god pris

God dem

-

ITs min første gang til at bære Lowa. Kan ikke vente med at bære det til vandreture.

En meget god shopping oplevelse

-

Lowe vandreture prisen for at købe meget gunstige! Meget behagelig at have!

Lowa mid gtx

-

En fantastisk værdi, til en god pris. Bestilt 02/20/17, og ankom i Colorado den 03/02/17. En god levering, for en oversøiske ordre. Perfekt pasform i helt nye Lowas.

Fremragende

-

Sko er behagelige at have på. Værdi for pengene

Lykkelig

-

Værdi for pengene, da det er dyrere i mit land. Føles godt i mine støvler =) Tak Trekkinn = D

Glædeligt overrasket

-

Efter et par snese af kilometer rejste jeg helt tilfreds, jeg forlader for 170 mil, og jeg håber, det vil vare.

Löwa støvler

-

Elsker Lowa. Sidste par varede 11 år før sålen endelig opdele. Jeg er håber på det samme ud af de nye. Indtil videre er de endnu mere komfortabel end det sidste par.

Gode ​​sko

-

Meget gode sko, god pris! Tak

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk