`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mag-Lite

Mag-Lite Standard 3D

Mag-Lite Standard 3D

  • Mag-Lite Standard 3D
  • Mag-Lite Standard 3D
  • Mag-Lite Standard 3D

Mag-Lite Standard 3D

Produktbeskrivelse Mag-Lite Standard 3D

Mag Lite standard lommelygte er blevet anerkendt på internationalt plan som PROFFESSIONAL FLASHLIGHT. Designet til en holdbar brug takket være dens pålidelighed og fordele. Den har en lysstråle af høj intensitet, justerbar med kun en fjerdedel af en sving af hovedet. Treposition selvrensningsafbryder: På, Fra og Blitz

Mag-Lite Standard 3D har officiel fabriksgaranti fra Mag-Lite. Som en official Mag-Lite forhandler, alle udendørs produkter, har to års fabriksgaranti. Hos trekkinn, vælger vi kun kvalitets Elektronik produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Lamper der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk