`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mammut

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Produktbeskrivelse Mammut Mercury III Mid Goretex

Beskrivelse

En vidunderlig letvægts vandrestøvle, der kombinerer mange af de funktioner, som en naturelsker ønsker: En fleksibel og grippy vibram® Frog Gripsål kombineret med en blød EVA kile mellemsål giver greb og giver meget god polstring. Den indre beklædning giver dig behagelig komfort ved 3D Memo Foam. Terracare® læder, der er fremstillet i Tyskland, sikrer stabilitet og vandtætthed. Det integrerede Gore Tex® Performance Comfort Fodtøj sikrer vedvarende vandtætning med maksimal åndbarhed. Den innovative konstruktion gør Mercury III Low GTX Men den ideelle løsning til en lang række udendørs aktiviteter og vejrforhold. Bare slip ind og prøv det!

Materiale detaljer

Ydre materiale: terracare® læder, nubuck læder / velour læder / softshell materiale

Foring: Gore Tex® Performance Comfort Fodtøj

Sole: Vibram® Frog Grip, med blød EVA kile mellemsål til meget god polstring

Rolling Concept®

Hexagon studs giver meget godt greb

3D memo skum

Frog Technology

tweaked stil

let glidende polyamidbånd snøring

Beskyttelse mod væske gummi til beskyttelse mod slid og skader

terracare® læder lavet i tyskland

Vægt: 420 g (pr. Sko, størrelse 8,5UK)

Soft shell tekstil

Den behandlede på Mammut-skoets bløde skalletekstil er skospecifik, robust, slidstærk og vandafvisende, uden at miste de gode soft shell egenskaber (høj åndbarhed, vindtæt, vandafvisende, elasticitet).

3D memo skum

Højkvalitets polstring skum, der sikrer en individuel pasform og puder foden på brystet, skinne og ankel. Skummet har en meget høj elasticitet og genoptager sin oprindelige form selv efter intensiv brug.

Rolling Concept

Sole koncept udviklet efter ortopædiske resultater: Reducerer vægten, støtter og dæmper specifikke fodsoner, optimerer den naturlige rulningsadfærd og reducerer derfor træthed og risiko for kinkning.

Beskyttelse af flydende gummi

Væske appliceret gummi beskytter mod slid og materielle skader.

Frog Technology

Frog Technology udviklet i samarbejde med Mammut og Vibram®, er en eneste profilteknologi, der giver Hexagon klipper maksimal greb på alle overflader. Optimal materialedistribution sikrer maksimal vægtbesparelse.


Køb dine Mammut Mercury III Mid Goretex til den bedste pris! Vores online har udendørs, trekkinn lige dem du går og drømmer om! Find Herresko til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Mammut Mercury III Mid Goretex. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online udendørs katalog!

Funktioner Mammut Mercury III Mid Goretex

Køn
Funktioner
Teknologier
Højde støvler
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Mammut Mercury III Mid Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dejlige støvler

-

For nylig begyndte jeg at bære disse sko. Størrelsen er meget velegnet til mine fødder. De er meget behagelige at gå. De er gode sko.

Mammut kviksølv lll mid

-

Letvægtsstøvler af god kvalitet. Behagelig til vandreture i Pyrenæerne. Tydelig og velindrettet hjemmeside. God kommunikations- og leveringsservice fra leverandøren.

Gode vandresko

-

De, der kan lide at vandre, vil være meget glade for disse vandresko. En let og behagelig sko, sål med meget gode egenskaber. Jeg bestilte skoene større, min skostørrelse er 43, Mammut 44/23 købte jeg, fordi jeg kan lide at bære tykke strømper! :) Meget behagelig og ikke for stor, med snørebåndene kan du nemt justere, om skoen er tæt på foden eller løst vil have. Kun at blive anbefalet!

Fantastiske sko

-

Meget behagelige sko, jeg brugte dem flere gange i Bieszczady-bjergene om vinteren og de bedste sko, jeg havde. Jeg kan varmt anbefale

Meget tilfreds med støvlerne

-

Jeg gav dem til min partner. Han har 6 måneder og er meget tilfreds med dem, de er varme og meget behagelige, de ser ud til at være af kvalitet, jeg håber, at de holder længe. Han bruger dem både dagligt og på bjergture.

Vi comodisimos

-

De er meget komfortable og beskytter mod regnen, perfekte til en god tur

Meget tilfreds med dem

-

Jeg købte dem som en gave, efter 6 måneders brug, meget tilfredse med støvlerne, komfortable, smukke og kvalitet.

Fremragende til brede fødder, men overhovedet ikke vandtæt

-

Jeg købte et par Mercury III Mid GTX Men-sko i maj 2019 til en 15-dages vandretur. Efter et par timers regn badede mine fødder. Umuligt at tørre skoene hurtigt, luftfugtigheden forbliver inde i flere dage, ingen detaljer om lugten. Jeg kom med bemærkningen til fabrikantens eftersalgsservice og tænkte på en fabrikationsfejl, da tætning er et avanceret salgssted. Uden forklaring fortsatte han til en udveksling. Jeg kommer tilbage fra en uges vandring med det nye par. Et par timers fint regn blev bedre af pseudotætning. Det er virkelig en skam, fordi hans sko passer mig perfekt. De er velegnede til brede fødder (giver en størrelse over den sædvanlige størrelse), har god dæmpning og starter meget let.

Perfekt pasform

-

Modtog pakken hurtigt, jeg købte den til min mand, han kan lide den, perfekt pasform.

Mammut kviksølv iii mid gtx - rart valg

-

Jeg kunne ikke prøve disse sko, før jeg købte gennem denne butik. Jeg valgte den størrelse, som assistenten i onlinebutikken rådede om. Leveres meget hurtigt til Sibirien. Sko er meget behagelige på trods af at jeg har en smal fod. Tak til butikken for tjenesten.

Sko

-

Produktet er som det siger, afsendelsen er hurtig, meget tilfreds med købet, og jeg anbefaler det

Gode støvler

-

God goretex beskyttelse. På et tidspunkt strammer de, men korrigerer hukommelsen af skabelonen. I øjeblikket vil de have omkring 50 km og i øjeblikket

Bøde

-

Godt produkt. Produktet er som sagt.

Støvler

-

Meget tilfreds med produktet, de er store støvler, de blev forsinket en dag i leveringen, jeg er tilfreds.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk