`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mammut

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Produktbeskrivelse Mammut Mercury III Mid Goretex

Beskrivelse

En vidunderlig letvægts vandrestøvle, der kombinerer mange af de funktioner, som en naturelsker ønsker: En fleksibel og grippy vibram® Frog Gripsål kombineret med en blød EVA kile mellemsål giver greb og giver meget god polstring. Den indre beklædning giver dig behagelig komfort ved 3D Memo Foam. Terracare® læder, der er fremstillet i Tyskland, sikrer stabilitet og vandtætthed. Det integrerede Gore Tex® Performance Comfort Fodtøj sikrer vedvarende vandtætning med maksimal åndbarhed. Den innovative konstruktion gør Mercury III Low GTX Men den ideelle løsning til en lang række udendørs aktiviteter og vejrforhold. Bare slip ind og prøv det!

Materiale detaljer

Ydre materiale: terracare® læder, nubuck læder / velour læder / softshell materiale

Foring: Gore Tex® Performance Comfort Fodtøj

Sole: Vibram® Frog Grip, med blød EVA kile mellemsål til meget god polstring

Rolling Concept®

Hexagon studs giver meget godt greb

3D memo skum

Frog Technology

tweaked stil

let glidende polyamidbånd snøring

Beskyttelse mod væske gummi til beskyttelse mod slid og skader

terracare® læder lavet i tyskland

Vægt: 420 g (pr. Sko, størrelse 8,5UK)

Soft shell tekstil

Den behandlede på Mammut-skoets bløde skalletekstil er skospecifik, robust, slidstærk og vandafvisende, uden at miste de gode soft shell egenskaber (høj åndbarhed, vindtæt, vandafvisende, elasticitet).

3D memo skum

Højkvalitets polstring skum, der sikrer en individuel pasform og puder foden på brystet, skinne og ankel. Skummet har en meget høj elasticitet og genoptager sin oprindelige form selv efter intensiv brug.

Rolling Concept

Sole koncept udviklet efter ortopædiske resultater: Reducerer vægten, støtter og dæmper specifikke fodsoner, optimerer den naturlige rulningsadfærd og reducerer derfor træthed og risiko for kinkning.

Beskyttelse af flydende gummi

Væske appliceret gummi beskytter mod slid og materielle skader.

Frog Technology

Frog Technology udviklet i samarbejde med Mammut og Vibram®, er en eneste profilteknologi, der giver Hexagon klipper maksimal greb på alle overflader. Optimal materialedistribution sikrer maksimal vægtbesparelse.


Mammut Mercury III Mid Goretex findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online udendørs butikken, Mammut Mercury III Mid Goretex lignende produkter. Vores udvalg i Støvler produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Mammut Mercury III Mid Goretex

Køn
Anbefalet brug
Teknologier
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Farve

Tecnologias Mammut Mercury III Mid Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (13)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Sko

-

Produktet er som det siger, afsendelsen er hurtig, meget tilfreds med købet, og jeg anbefaler det

Perfekt midi!

-

Perfekt midi boot. Det er første gang jeg køber en midi, der skal bruges ikke kun til korte vandreture, men også til byen om vinteren. Skoen ser meget smuk ud og er godt færdig og ikke engang sammenstød i byen. Et produkt, der derfor skal bruges til flere situationer, og derfor vil det blive "forbrugt" hurtigt i håb om, at det i fremtiden vil forblive tilgængeligt for et nyt køb.

Meget smukke sko

-

Ideel til vandreture på stier; forfod bred, malleolus velbeskyttet, lys (420g), vandtæt (Gore-Tex) og fremragende sål (Vibram). Hurtig levering af Trekinn.

God start

-

Fremragende produkt, behageligt og æstetisk meget behageligt. Størrelsen anbefales af det perfekte system ... Jeg har en fod 26,5 cm lang, og jeg tog en 42 2/3

Store støvler

-

Hendes husbond elsker virkelig disse støvler. Meget støttende og god trækkraft. Meget stilfuldt udseende ville helt sikkert købe igen.

Perfekt

-

God pasform, meget behagelig og flot udseende. Jeg anbefaler!

Tredje par!

-

Disse er flotte, lette støvler, der er ideelle til vandreture og stier, samt daglig brug. Meget behagelig for mig med en ret bred forfoot. Mit tredje par og vil forny igen, når de slides ud.

Vandreture

-

Mammut Midten er en rigtig god opstart (som jeg gør meget vandreture mv.), Størrelsesdiagrammet var et meget nyttigt værktøj til at få den rigtige størrelse og leveringstiden var fantastisk, da den skulle komme langs vejen.

Store støvler

-

Jeg var meget glad for at få dem) De er bedre, end jeg havde forventet. Jeg anbefaler det. Takket være trekkinn.com. Jeg var meget glad for at fyre svarede på min anmodning med nogle problemer, og problemet blev løst meget hurtigt! Det er fantastisk. Og også min pakke blev leveret hurtigere, da den blev givet i rækkefølge.

Gode støvler

-

God goretex beskyttelse. På et tidspunkt strammer de, men korrigerer hukommelsen af skabelonen. I øjeblikket vil de have omkring 50 km og i øjeblikket

Bøde

-

Godt produkt. Produktet er som sagt.

Støvler

-

Meget tilfreds med produktet, de er store støvler, de blev forsinket en dag i leveringen, jeg er tilfreds.

Godt produkt

-

Tilfreds med produktet. Størrelsen svarer til angivelsen på siden. Det tog ti dage mere end det, der var fastsat for at ankomme i Colombia, men forventningerne blev opfyldt. Jeg anbefaler det

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk