`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mammut

Mammut Nordwand 2.1 High

  • Mammut Nordwand 2.1 High
  • Mammut Nordwand 2.1 High

Mammut Nordwand 2.1 High

Produktbeskrivelse Mammut Nordwand 2.1 High

Denne varme 2 i 1 gangstøvler med en flytbar indre støvle er den perfekte følgesvend på bjergture, isklatringsprojekter og ekspeditioner. Det integrerer den forbedrede patenterede Base Fit 2.0 teknologi med fordoblede hælremmer til perfekt hælunderstøttelse og reduceret blæring.

Vandtætning og optimal fugtregulering opnås ved hjælp af den innovative fordoblede skorstensventilation og den vandtætte gaiter. Yderligere isolering er fremstillet af Thinsulate Ultra-isoleringen indbygget i den indre støvle. Det beprøvede Easy Entry-system giver dig mulighed for hurtigt og nemt at sætte støvlerne på, selv når du bruger tykke handsker.

Boa Closure System og PowerStrap er også handsker kompatible og sikrer perfekt greb i enhver alpine situation. Den elastiske gaiter med en vandtæt YKK lynlås giver beskyttelse mod sne, vand og kulde. Den patenterede dobbeltisolerede carbon indersål giver maksimal vægtreduktion, stivhed og maksimal isolering. Der er også fastgørelsesløjfer til bukser integreret og ekstern gaiters.

Ideel til:

Blandet og isklatring

Ekspeditioner

Klassisk alpinisme

Funktioner:

Isolering: 35 ° C

Flexindeks: B3 voll steigeisenfest

Sidste indeks: Bjergbestigning Tech

Vægt til britisk størrelse 8,5 (pr. Par): 2320

Separat InnerBoot

Skorsten ventilation

Base Fit 2.0

Boa Closure System

MTR Speed ​​Lace System

Easy Entry System

Powerstrap

Vandtæt lynlås

Mammut Isoleret Carbon Shank

Højkants gummikant

Fully crampon kompatibel B3

Materiale Læder 1:

Syntetisk læder

Dette syntetiske læder er svært at se bort fra ægte nubuck læder, bortset fra at det er lettere og absorberer meget lidt vand.


Leder du efter gode kvalitets Støvler, så vil vores udvalg i Støvler, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Mammut Nordwand 2.1 High, til kun 507.49 $ og på lager. trekkinn er det bedste sted at købe udendørs udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Mammut Nordwand 2.1 High, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Mammut Nordwand 2.1 High

Funktioner
Højde støvler
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Mammut Nordwand 2.1 High

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt på is

-

Perfekt pasform til en 42 Fremragende forsøg på is og isolering fra kulden

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk