`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mammut

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Produktbeskrivelse Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Når tiden er din fjende, er hastigheden din ven. Fremskynde i bjergene er ikke kun en bekymring for de bedste atleter. Især når man klatrer i teknisk krævende terræn,? Hastighed = sikkerhed? er den gyldne regel. Med Nordwand Light Mid GTX® Men har vi udviklet den letteste fuldt crampon-kompatible boot i Mammut-serien. En stor elastisk zone i tungen og indgangsområdet kommer sammen med den elastiske foring og yderstof for at give øget komfort. Vores velprøvede Mammut Base Fit 2.0® teknologi med fordoblede hælremmer forhindrer trykpunkter. Kernen i det innovative mesterværk er en patenteret indersål med en carbon midsole. Udover at gøre Nordwand Light Mid GTX® Men ekstremt lette, giver det også ekstrem præcision og et sikkert fodfæste trin. Hvad er mere, for første gang og udelukkende til Mammut, har MICHELIN® Technical Soles udviklet en bjergbestigningsål. MICHELIN® Alpine Lite 3970 sålen overfører gummispecialisterne? dæk ekspertise til høj alpine terræn. Det er op til 40% lettere end konventionelle såler, har en større klatrezone, der giver bedre greb på sidebegrænsninger og en klart defineret slidbane, hvilket gør den ideel til brug i højt alpint terræn, om vinteren og på blandede ture.

Funktioner:

Fordubte hælremme sikrer fremragende hælstøtte og blisterforebyggelse.

Easy Entry System: Let at sætte på og tage skoen af. Kan fungere, når du har tykke handsker.

Isoleret Carbon Innersole®: Patenteret, dobbeltisoleret carbon indersål giver maksimal vægtreduktion, samtidig med at det giver stivhed og fremragende isolering

2 Zone Lacing: Individuel 3 zone snøring. Kan tilpasses person og situation

Memo Skum: Den høj kvalitet tredimensionelle, uendeligt justerbare memo skum polstring giver en individuel pasform rundt om hælen. Dette sikrer et højt niveau af komfort, maksimal hæl støtte og blisterforebyggelse.

Fodkort: Foder og polstring tager hensyn til de forskellige områder af foden for at sikre mindre sved, mindre kulde og forebyggelse af trykpunkter.

Hævet gummi rand

Nem opløsning

Bestyrelsen varer

B3 Fully crampon kompatibel

Specifikationer:

Materiale:

Stretch stof | WB 400 | schoeller® Soft Shell Soles

Michelin® Alpine Lite 3970 | Light PU wedge | Isoleret carbon indersål

GORE TEX Performance Comfort Fodtøj

Vægt: 645g


Velkommen til vores Mammut Nordwand Light Mid Goretex specielle tilbud. Hos trekkinn, finder du ikke blot udendørs udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på udendørs produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Støvler.

Funktioner Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Køn
Anbefalet brug
Teknologier
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Farve

Tecnologias Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende lette støvler, vær opmærksom på pasformen

-

Smukke superlette støvler til vandring / hurtig bjergbestigning i alle årstider (de er crampon-kompatible med automatiske stegjern). Innovativ form og teknologier, meget interessant. Vær opmærksom på, at pasformen og planten er ret bred, især på niveau med den forreste del af foden. Overvej et halvt antal lavere end den sædvanlige størrelse.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk