`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Marmot

Marmot 8000M Parka

Marmot 8000M Parka

  • Marmot 8000M Parka
  • Marmot 8000M Parka
  • Marmot 8000M Parka
  • Marmot 8000M Parka

Marmot 8000M Parka

Produktbeskrivelse Marmot 8000M Parka

Prøvede og sandt - den betroede parka for de højeste tinder og mest belastende ekspeditioner, får 8000M Parka opdateret med de mest moderne materialer.


En lettere, mere funktionel silhuet består af Marmot Membrain vandtæt / åndbart stof proppet med den varmeste, høieste 800 bæreevne gåsedun i en forbløffet konstruktion.


Holdbar Cordura styrker skuldre og ærmer og moderne funktioner - ligesom indre fleece manchetter med thumbholes - gør 8000M Parka det ultimative valg, når du leder efter garanteret varme.Features:


800 Fyld Down

Justerbare Velcro Cuffs

Angel Wing Movement

Attached Hood med Muff

Elastisk Draw Cord taljen og Hem

Flash Pocket Under Windflap

Fuldt forvirrede Byggeri

Interne Fleece Manchetter med Thumbholes

Letvægts 30 Denier Vandtæt / åndbar Fabric

Letvægts Cordura Forstærket Skulder og Sleeves

Pack lommer med vandtætte lynlåse

Powder Nederdel

Stuff Sack og opbevaring Sack InkluderetSpecifikationer:


Vigtigste Materialer: Membrain 100% Nylon Ripstop 2,5 ounce / km, Membrain 100% Nylon Lærredsvævet Cordura 3,8 ounce / km

Center Tilbage Længde (Base of halsen til bunden af ​​hem): 31.5in

Pasform: Regular Fit

Vægt: 3 £ 1 ounce (1389.1g)

Lining Materiale: 100% Nylon WR 1,3 ounce / km

Isolering Materiale: 800 + Fyld Power Goose DownTeknologi:


Membrain: Hvad er det?


Marmot Membrain laminering udnytter forskud teknologi, der balancerer det bedste i udførelsen af ​​åndbarhed, vandtæthed og vandafvisning med fremragende holdbarhed. Med et minimum af 10, 000mm / 10.000 mm ydeevne dens garanteret at holde dig tør og komfortabel i værste vejr.


Hvordan virker det?


Marmot Membrain teknologi tilbyder fremragende vejr beskyttelse med indvendig komfort. Den hydrofile karakter af PU laminering reducerer intern kondensation og øger komforten interval ved at reducere køleeffekten forårsaget ved at omdanne kondensation opbygge tilbage til damp.


Hvad er fordelene ved denne teknologi?


Dette 2 Layer Laminering kombineret med overlegen ansigt tekstiler, skabe en blød, rolig vandtæt og åndbarhed stof med overlegen ydelse. Med fremragende åndbarhed, og lang sigt holdbar vandtæthed dette forskud stof teknologi bringer et nyt niveau af ydeevne til værdi bevidste forbrugere.


Specifikationer for ydeevne:


Vandtæthed: 10.000 mm JIS L 1092

Åndbarhed: 10.000 gm / 24h minimum Jigs 1099 B1

Hohenstein RET: 6 til 8

Teknologi: 2 lags Hydrofil PU Laminering

Down Defender


Hvad er det?


Marmot Down Defender er en forsikring for din ned beklædningsgenstande. Dette specielt behandlet stærkt vandafvisende ned tilbyder et ekstra niveau af fugt beskyttelse ned beklædningsgenstande, der udsættes for våde miljøer. Ned Defender hjælper med at forhindre ned fra sammenklumpning og miste sin hems når de udsættes for vand, hvilket i høj grad øger dens evne til at holde dig varm og komfortabel.


Ophold tørrere 10 gange længere end ubehandlet ned

Bevarer 150% mere loft end ubehandlet ned i fugtige forhold

Tørrer 30% hurtigere end ubehandlet ned

Behandlingen er PFOA og PFOS fri

Bluesign godkendt


Vi er skyld i øjeblikket anvendes Down Defender i vores Snowsports, Urban Exploration og Kids kollektioner.


Hvordan virker det?


Behandlingsgrupperne frakker de individuelle faner af den ned klynge med en DWR (slidstærkt vandafvisende) på det molekylære niveau. Det sætter et hydrofobt lag på hver enkelt fane af klyngen. Denne behandling udføres under ned renseprocessen. Finishen er ekstremt holdbart tillader ned at bevare sin vandafvisende evne over 20 vaske. Behandlingen øger også downs integritet og holdbarhed af klyngen bidrager til at øge dens levetid.


Hvad er fordelene ved denne teknologi?


Ned Defender klæder ophold tørrere længere, bevare deres loft bedre og tørrer hurtigere end konventionelle ubehandlede dynejakker.


Marmot 8000M Parka er det perfekte udstyr, for at nå dine udendørs mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Jakker og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Herretøj varer er på tilbud. Find dem i trekkinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Marmot, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Marmot 8000M Parka

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk frakke

-

Denne ting er et monster. Fantastisk, ligesom Marmot's 8000 m dragter, vanter og bukser.

Perfekt

-

Hej, jeg prøver at få denne meddelelse til så mange mennesker som muligt. Trekkinn er et af verdens førende websteder, der tilbyder disse produkter til salg med den bedste prisgaranti og levering til mange lande i verden. Det venlige og opmærksomme personale før salg og efter kundetilfredshedsorienterede øvelser fantastisk interesse fantastisk produkt tracking indsats til offentliggørelse af billedet af paletten vil være gennemsigtig på en måde, der virkelig værdsat tak meget for alt, Trekking e are a god ting . . .

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk