`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Marmot

Marmot Basic Ski

  • Marmot Basic Ski
  • Marmot Basic Ski
  • Marmot Basic Ski

Marmot Basic Ski

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Marmot Basic Ski

Hvad er der i vores enkle løsning til at vælge mellem to af vores foretrukne handsker? Flet dem. Vi kombinerede det grundlæggende arbejde handske og Ultimate Ski Glove at blande et stilfuldt look med metodisk funktion.


Basic Ski Glove er en fuld læder handske med termisk R isolering, der bevarer varmen selv i fugtige forhold. Udsat sømme støtte den ideelle pasform og funktion ved at tillade mere fingerfærdighed, og en strik manchet sidder tæt og behageligt mod huden.Funktioner:


Falcon Grip

Fuld læder konstruktion

Outfinished sømme på Palm for uovertruffen pasform og funktion

Undercuff Design passer under Jacket SleeveSpecifikationer:


Vigtigste Materialer: Vaskbar Læder 0.7 0.8mm

Vægt: Lg. 0 £ 7,1 ounce (201.2g)

Lining Materiale: DriClime 3 dimensionelle opsugningshøjde Lining

Isolering Materiale: Termisk RTeknologi:


Termisk R:


Fra jakker og bukser til handsker og soveposer, murmeldyr Termisk R isolering er vores ultra varm syntetisk løsning til kolde vejr aktiviteter.


Hvad er det?


Thermal R er murmeldyr proprietære familie af polyester isolering specielt udviklet til at imødekomme forskellige kolde vejr behov.


Hvordan virker det?


Den unikke kombination af multi-kanal og hule fibre er designet til at give maksimal varme, samtidig med at de negative virkninger af sved, kondens og fugt. Den fine multi kanaliseret fiber transporterer væk fugt, mens de hule fibre giver fremragende hems med minimal vægt.


Hvad er fordelene ved denne teknologi?


Termisk R isolering er robust, har fremragende varme til vægt, og er meget holdbare.


DriClime: Hvad er det?


DriClime mesh er en bi komponent denier gradient dimensionelle strik lavet af to forskellige denier garn. Brug ekstremt fine benægtere denne strik er ekstremt let med overlegen fugtspredende præstation.


Hvordan virker det?


De større ydre garner er en særlig filamentgarn med en åben kapillarstruktur, der trækker fugt væk fra huden til bagsiden af ​​masken, hvor det spreder at øge fordampning. Den dimensionelle struktur af strik kombineret med de mindre denier garn på bagsiden af ​​masken forøge overfladearealet giver mulighed for større fugttilbageholdende kapacitet.


Hvad er fordelene ved denne teknologi?


Denne teknologi øger indvendig komfort af beklædningsgenstanden ved at give brugeren til at føle sig mindre klam og mere komfortabel over et bredt interval af temperaturer og betingelser. Nettet forhindrer kondens samler sig på huden, uanset hvad aktivitetsniveauet stof på grund af sin 3-dimensionel struktur. Den dimensionelle strik struktur hjælper også ved at sprede fugten over et større overfladeareal maksimere effektiviteten af ​​fordampe processen. Denne teknologi løser problemet med kondens og intern komfort, at selv den mest åndbare stoffer har problemer med under høj intensitet aktiviteter.


Specifikationer for ydeevne:


Indhold: 78% Polyester, 22% Nylon

Samlet vægt: 32 g / m2


I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Marmot Basic Ski og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Marmot Basic Ski eller måske Herretøj fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Marmot Basic Ski anmeldelser.

Funktioner Marmot Basic Ski

Handsker
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt lavet

-

Kvaliteten af ​​disse handsker er fremragende, og de er komfortable og varm uden tro. En god fjeder skiløb handske.

Grundlæggende ski handsker

-

Kvaliteten af ​​disse handsker er fremragende, og de er komfortable og varm.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk