`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Marmot

Marmot Basic Work

Marmot Basic Work

Marmot Basic Work

  • Marmot Basic Work
  • Marmot Basic Work
  • Marmot Basic Work
  • Marmot Basic Work

Marmot Basic Work

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Marmot Basic Work

Traditionel al læder handske, foret med DriClime for ekstra komfort.Features:


- DriClime Bi-komponent Fugtspredende Lining


- For Åndbarhed og Fremragende fugttransport


- Falcon Grip


- Terrængående for Smidighed og Nem GripSpecifikationer:


- Vægt: Stor 5,2 ounce 147,4 g


- Materiale: Læder 0.6


- Lining Materiale: DriClime 3-dimensionelle Porøsitetstætner LiningTeknologi:


DriClime Moisture Management Technology er en familie af unikt flettet bi-komponent strikstoffer manipuleret til mekanisk trække fugt væk fra huden for at holde dig tør, varm og komfortabel.


Nøglen til DriClime er 3-dimensionel Porøsitetstætner. Som fugt bevæger sig fra den indre stof røre din hud til yderstoffet, det breder sig ud over yderstof til at fremskynde tørringen. DriClime aldrig standser arbejdet, det hele tiden passerer fugt igennem til den ydre overflade for hurtig fordampning. Det er ikke en finish, der vasker eller slidt, det virker for evigt.


DriClime teknologi er tilgængelig i en bred vifte af produkter: afskallede mikroklima lag, bundlag, handsker, soveposer og rygsække.


Kender du alt til Marmot Basic Work? Hos trekkinn, vælger vi udendørs udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herretøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Handsker udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Marmot. Alle vores mærker er testet af vores hold af udendørs eksperter!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bushcraft

-

Produktet svarer til beskrivelsen. Det tog ikke lang tid at levere. Med hensyn til komfort er de gode, hvad angår kvalitet og holdbarhed, er det kun tid og brug, der fortæller. :) Dog anbefaler jeg det. Tak skal du have!

Godt produkt

-

Handsker ret fleksible og ikke for varme, meget praktiske til hverdagen.

Nice handsker

-

Fantastiske handsker. Nem on / off, stilfuld og funktionel! Varm for mængden af ​​isolering, giver mulighed for taktil føler.

Stærkt anbefales

-

Arbejde handske. Meget let, behagelig, tør meget hurtigt. De er varm, men ikke for meget. Hvis du er kolde hænder eller meget kolde vante og arrangeret dagen (jeg brugte til -10 ° uden problemer, men håndtering og meget komfortable reb manøvrer.

Arbejdshandsker

-

Perfekt orden og forsendelse, handsker halv størrelse mindre end andre ski-modeller. Samlet set godt køb.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk