`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Marmot

Marmot Chelsea Coat

  • Marmot Chelsea Coat
  • Marmot Chelsea Coat
  • Marmot Chelsea Coat

Marmot Chelsea Coat

Produktbeskrivelse Marmot Chelsea Coat

Tydelige, urban chic linjer og mindste detaljer camouflere den alvorlige tekniske dygtighed af vandtæt, isoleret Dame Chelsea Coat.


Sized specielt til kvinder, begynder denne fuld længde frakke med Marmot Membrain, er fyldt med 700 bæreevne gåsedun, og har en lynlås off hætte med en aftagelig pels krave plus lynlås håndvarmer lommer.Funktioner:


100% søm tapede 2 lags konstruktion


700 Fyld Power Down


Zip off ned fyldt Hood med aftagelig syntetisk pels Ruff


Micro Fleece Lined Zip Handwarmer Pocket


Micro Fleece Intern Cuffs


Intern lynlås Media Pocket


Justerbar Snap CuffsSpecifikationer:


Vigtigste materialer


Membrain 100% Polyester Herringbone 4,6 ounce / m


Center Tilbage Længde (Base of halsen til bunden af ​​hem): 38in


Pasform: Regular Fit


Vægt: 2 £ 9,1 ounce (1165.2g)


Lining Materiale: 100% Polyester Præget WR 1,3 ounce / m


Isolering Materiale: 700 Fyld Power DownTeknologi:


Membrain


Hvad er det:


Marmot Membrain laminering udnytter forskud teknologi, der balancerer de bedste i udførelsen af ​​åndbarhed, vandtæthed, og vandafvisning med fremragende holdbarhed.


Med et minimum af 10, 000mm / 10.000 mm ydeevne dens garanteret at holde dig tør og komfortabel i værste vejr.


Hvordan virker det:


Marmot Membrain teknologi tilbyder fremragende vejr beskyttelse med indvendig komfort. Den hydrofile karakter af PU laminering reducerer indre kondensering og øger komforten interval ved at reducere køleeffekten skyldes konvertering kondens opbygge tilbage i damp.


Hvad er fordelene ved denne teknologi:


Dette 2 Layer Laminering kombineret med overlegen ansigt stof, skabe en blød, rolig vandtæt og åndbarhed stof med overlegen ydelse.


Med fremragende åndbarhed, og lang sigt holdbar vandtæthed dette forskud stof teknologi bringer et nyt niveau af ydeevne til prisbevidste forbrugere.


Specifikationer for ydeevne


Vandtæthed: 10.000 mm JIS L 1092


Åndbarhed: 10.000 gm / 24h minimum jigs 1099 B1


Hohenstein RET: 6 til 8


Teknologi: 2 lags Hydrofil PU Laminering


Marmot Chelsea Coat, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Marmot giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Dametøj, til den bedste pris.

Funktioner Marmot Chelsea Coat

Bæredygtighed Marmot Chelsea Coat

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk frakke, mindre ting

-

Jeg bestilte en S, selvom størrelsestabellen anbefalede en XS, og jeg er ok med dette. Ærmet er lige den rigtige størrelse, pelsens nederste stop er lidt stor. Ikke sikker på, at XS ikke ville være for lille op. Hætten er faktisk lidt lille. Det passer til dit hoved, men det presser ned, så det er ikke så godt, hvis du vil have, at dit hår skal se godt ud (deraf de 4 stjerner). Desuden er det fantastisk! Smukt udformet, let, pænt materiale.

Marmot chelsea

-

Simpelthen smukt. Lys, varme.

Jeg elsker det!

-

Varm frakke, som beskytter meget godt af kulde og vind. Testet i Canada i februar, ikke koldt overhovedet med et lys ned under, fordi jeg er kølig. Super hætte godt dækker og ikke for bred. Jeg er meget tilfreds!

Super

-

Stor frakke lys varm. Jeg er meget tilfreds med mit køb. Tog størrelse XL er en smule stor mellemliggende størrelse. Vil anbefale til venner.

Marmot chelsea

-

Tak skal du have. Super!

God frakke men lille hætte

-

Frakken syntes godt og meget varm uden at være for tung. men emhætten var absurd lille. det har at gøre med mig at have en lille størrelse men et normalt hoved? hvem ved det Jeg returnerede produktet.

Gorgeous!

-

Smuk pels, mærke og kvalitet. Den er let, meget komfortabel, men samtidig tager meget varmt! Det gør ikke nogen støj, som jeg læste i andre anmeldelser. Jeg kan varmt anbefale det! (Jeg tog et M, og 174 cm x 70 kg og er perfekt.)

Marmot chelsea frakke

-

Fremragende som altid. Den anden har jeg købt og ville ikke være uden at det i dette vejr.

Spørgsmål

-

Jeg er interesseret i at købe denne frakke. Jeg kan lide at vide, om denne frakke er helt ny uden fejl? Kan du forklare, hvordan prisen er så lav? Er der nogen kontor i USA for kundeservice at kontakte?

vore eksperters svar

Hej, vi bekræfte, at alle vores produkter er 100% nye, ægte og ubrugt. Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk