`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Marmot

Marmot Cruz Convertible Pants Boys

  • Marmot Cruz Convertible Pants Boys
  • Marmot Cruz Convertible Pants Boys

Marmot Cruz Convertible Pants Boys

Produktbeskrivelse Marmot Cruz Convertible Pants Boys

På øen eller fastlandet, er disse multi-tasking konvertible bukser lavet af performance stof, der er hurtigttørrende, 30 UPF og behandlet med vand-kaste DWR at stå op til overdreven sol, tåge eller vind; DriClime ® interiør linning styre moistures.


Ekstra Sammenfoldelig disse bukseben lynes til at konvertere til 7 ½ "skridtlængde shorts; Skridtlængde gusseted panel for maksimal bevægelsesfrihed.Features:


- Ultraviolet Protection Factor (UPF) 30,


- Ridsefast Nylon, hurtigttørrende og Porøsitetstætner,


- Slidstærk vandafvisende overflade (DWR),


- Skridtlængde Gusset Panel for øget mobilitet,


- Sikker Side Pocket, Side Leg lynlåse i Easy On og OffSpecifikationer:


- Vigtigste Materialer 100% Nylon Lærredsvævet peached 3,0 ounce / m


- Fit Regular Fit


- Vægt 201,3 gTeknologi:


UPF


Hvad er det?


UPF står for Ultraviolet Protection Factor. Tøj kan beskytte dig mod solens ultraviolette stråler. Det hele afhænger af fiberindholdet, vævning, vægt af stof og farve.


Så hvad er forskellen mellem UPF og SPF?


SPF står for Sun Protection Factor, oftest forbundet med solcreme. Dette måler den tid, det tager for huden til at brænde.


UPF på den anden side står for Ultraviolet Protection Factor, som er et mål for mængden af ​​UV-stråling, der trænger et stof, og når huden. For eksempel vil et stof klassificeret med en UPF på 20 tillader kun 1/20th af solens UV-stråler at passere igennem.


Hvad er fordelene ved denne teknologi?


Iført en UPF stof vil i høj grad reducere din eksponering for UV-stråler, (hvor det dækker din krop). Mørke farver og stramme vævninger vil have højere UPF ratings. Samt, nylonstrømper og polyester er bedre end almindelig bomuld, fordi de afspejler stråling.


Lige nu har vi tilbud på Marmot Cruz Convertible Pants Boys. Kig ind i vores online udendørs butik, hos trekkinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste udendørs udstyr. Vi har også varer som udendørs, og alt det gode fra Marmot, til de bedste priser.

Funktioner Marmot Cruz Convertible Pants Boys

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk