`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Marmot

Marmot Montreaux Coat

Marmot Montreaux Coat

Marmot Montreaux Coat

  • Marmot Montreaux Coat
  • Marmot Montreaux Coat
  • Marmot Montreaux Coat
  • Marmot Montreaux Coat
  • Marmot Montreaux Coat

Marmot Montreaux Coat

Produktbeskrivelse Marmot Montreaux Coat

Den komplette vintertids luksus, Montreaux Coats elegante styling og rige detaljer forkæler et væld af avancerede teknologier, der er designet til at holde dig tør og varm.

Varmt vandtæt stof skyller vejr, og vores nye vandtæt Down Defender 700 fylder ned korralerne varme til et civiliseret interiør, selv i vild vinterforhold.

En blød fleeceforet torso og micro fleece indvendig manchet giver blødhed; Den nedfyldte hætte med aftagelig pelsrids glider ud til solrige dage.

Funktioner:

Zip off Down Filled Hood med Aftagelig Fur Ruff

700 Fyld ned med Down Defender

Micro Fleeceforet Zip Handwarmer Pocket

Interiør lynlås lomme

Interiør Drop Pocket

Plush Fleece Lined Torso

Micro Fleece Internal Cuffs

Specifikationer:

Hovedmaterialer:

100% polyester DWR 1,8 oz / yd

Center Baglængde (Basen af ​​halsen til bunden af ​​hylsteret): 41.75in

Fit: Regular Fit

Vægt: 2 kg 5,2 oz (1054,6 g)

Foringsmateriale: 100% Polyester Præget WR 1.8 oz / yd

Isoleringsmateriale: 700 Fyld ned med Down Defender

Teknologi:

Down Defender

Hvad er det :

Marmot Down Defender er en forsikring for dine dunbeklædningsgenstande. Denne specielt behandlede vandtæt nede giver et ekstra niveau af fugtbeskyttelse for dunbeklædninger, der udsættes for vådt miljø.

Down Defender hjælper med at forhindre ned fra klumpning og taber sin loft, når den udsættes for vand, hvilket øger dets evne til at holde dig varm og behagelig.

Opholder sig tørre 10 gange længere end ubehandlet ned Vedligeholder 150% mere loft end ubehandlet ned i fugtige forhold Tørrer 30% hurtigere end ubehandlet ned Behandling er PFOA og PFOS-fri Bluesign godkendt

Weve brugte i øjeblikket Down Defender i vores Snowsports, Urban Exploration og Kids kollektioner.

Hvordan virker det :

Behandlingen belægger de enkelte plumer af nedklyngen med en DWR (holdbar vandafvisende) på molekylær niveau. Det sætter et hydrofobt lag på hver enkelt klud i klyngen. Denne behandling sker i løbet af rengøringsprocessen.

Målet er ekstremt slidstærkt, hvilket gør det muligt for ned til at opretholde vandafvisningsevne over 20 vasker. Behandlingen forbedrer også downs integritet og holdbarheden af ​​klyngen hjælper med at øge dens levetid.

Hvad er fordelene ved denne teknologi:

Down Defender tøj bliver tørre længere, holder deres loft bedre og tørre hurtigere end konventionelle ubehandlede dunjakker.


Er du vild med Marmot Montreaux Coat? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret Marmot forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Marmot. Vælg en Dametøj kategori og find alle de mulige Dametøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Marmot Montreaux Coat

Jakketype
Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk frakke

-

Pelsen er fantastisk, varm og lys! Sidder perfekt på enhver figur. Det var godt pakket, det kom sikkert og forsvarligt. Det eneste, levering til Ukraine tog næsten en måned, det blev bestilt 1.12 modtog 26.12. Du skal også huske, at de ved toldvæsenet tæller + 30% af omkostningerne over 100E, for denne frakke er det ca. 700 UAH. Men generelt er det stadig billigere end at købe i Ukraine.

Jeg elskede frakken

-

Supercoat, meget varm, vejer lidt og ser godt ud på kroppen. Gode skud Meget glad!

Marmot montreaux frakke

-

Jakken er super varm, kvaliteten er perfekt. Meget tilfreds. Tak!

Spørgsmål

-

Er denne marmot Montreaux frakke vindtæt samt vandtæt?

vore eksperters svar

Hej, denne jakke er vandafvisende, men den er ikke vindtæt.
Hilsen.

Store

-

bedste pels nogensinde!

Miss t

-

Denne frakke var en super køb. Dette var en god pris for denne frakke. Og det kom hurtigt. Jeg er meget tilfreds med min nye frakke. Det er det bedste pels nogensinde! ITs lys, dejlige og bløde med en plys blød indvendig foring, samme i lommer. Men vigtigst for mig, det holder mig hyggeligt og varmt.

Marmot montreaux coat

-

meget godt produkt, meget tilfreds.

Køb jakken

-

Top Glad med min jakke. Mødte alle forventninger.

Frakke

-

Dejlig og varm, men zip lidt risikable at starte med. Elsker de ekstra skjulte lommer, men pels er noget mere mager end jeg havde troet. Levering var hurtig. Ekstra god funktion af pels var indersiden bit ved håndleddene, der holder tørken ud. Hætten er smukt varm, men snarere for stor!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk