up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Marmot

Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoMarmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt
  • Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

Produktbeskrivelse Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

Women´s Woodblock T-shirt med korte ærmer parrer let komfort med ydeevne og stil, der gør mere. En del af vores jordbevidste samarbejde med Thread International, denne t-shirt fra Marmot x Thread-kollektionen hjælper med at reducere miljøpåvirkningen og skabe positive ændringer i Honduras gennem seje, miljøvenlige design. Plasticflasker efter forbrugere genanvendes i Marmot UpCycle® hurtigtørrende polyester og blandes derefter med bomuld. Dens besætningsnakke-stil gør det let at lagde, og den farverige frontgrafik indeholder vores logo og kulisser, som inspirerer dig til at komme derude.
Funktioner:
Marmot UpCycle® THREAD ™ -stof fremstillet af genanvendt plastflasker efter forbruger i Honduras, hvilket reducerer miljøbelastningen
Hurtigtørrende, genanvendt polyester for minimalt varmetab; Bomuld til komfort
Front grafik
Klassisk besætningshals
Specifikationer:
Fit: Regular Fit
Hovedmaterialer: 50% genanvendt polyester, 50% bomuld 4,3 oz. km
Vægt: 0,23 oz (148,3 g)


Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Marmot giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Dametøj, til den bedste pris.

Funktioner Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

Typer af ærmer
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up