`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Merrell

Merrell Moab 2 Goretex

Merrell Moab 2 Goretex

Merrell Moab 2 Goretex

Merrell Moab 2 Goretex

Merrell Moab 2 Goretex

Merrell Moab 2 Goretex

Merrell Moab 2 Goretex

Merrell Moab 2 Goretex

  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex
  • Merrell Moab 2 Goretex

Merrell Moab 2 Goretex

Produktbeskrivelse Merrell Moab 2 Goretex

GORE TEX® vandtæt membran, ekstraordinært.

åndbarhed og vandtæt ydeevne.

Syntetisk læder og mesh øvre.

Bellows, lukket celle skum tunge holder fugt.

og snavs ud.

Beskyttende gummidåsehætte.

Åndbar meshforing.

Merrell M Vælg? FIT.ECO + blended EVA.

kontureret fodseng med tilføjet zonalbue og.

hæl støtte.

Støbt nylonbueskind.

Merrell Air Pude i hælen absorberer chok.

og tilføjer stabilitet.

EVA mellemsål for stabilitet og komfort.

Vibram® TC5 + sål.

5 mm dybde.Vent ikke med at købe Merrell Moab 2 Goretex. Du kan finde al information på Merrell Moab 2 Goretex, du kan kontakte trekkinn via vores kontakt side. trekkinn tilbyder exclusive tilbud på Herresko for udendørs og andre fritidsaktiviteter. Vores Herresko vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Sko varer.

Funktioner Merrell Moab 2 Goretex

Køn
Funktioner
Teknologier
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Merrell Moab 2 Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (81)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Satbiler sko

-

meget behagelig, robust og stor sål.

Anmeldelse

-

En rigtig god vandresko! Havde 1 par, og blev så glad for dem, at jeg købte et par til. De sidder bare perfekt på min fod, og er rigtig gode at gå i! Kan kun anbefales.

Merrell sko

-

Super levering nikkel perfekt størrelse meget god kvalitet Jeg brugte det til gåture og mountainbike, fordi jeg bruger flad pedal mtb

De bedste støvler til brede fødder

-

Jeg har båret disse støvler i fire år, og jeg skal til at købe dem igen. Den eneste ulempe er, at de ikke griber godt ind i våd klippe, men hvor behagelige og resistente de er, kompenserer det. Og de tørrer meget hurtigt!

Hurtig levering

-

Hurtig levering. Ligner de foregående. God, let og vandtæt. Lige som jeg ville have det til at være.

Komfortabelt og resistent fodtøj

-

Komfortabelt og resistent fodtøj med bredt sidst og bredt vrist.

Super værdi for pengene.

-

meget behagelig og robust ...

Komfortabel sko

-

Ordren ankom straks. Købt denne sko før i min almindelige størrelse, men fandt, at den var lidt stram, så købte en halv størrelse op denne gang og behagelig ved første slid. God til alle gåture, off trail på gangstier.

God trækkraft, behagelig

-

Størrelsen er korrekt

Så behageligt

-

Fantastiske sko, ikke kun til vandreture, men også på hårde bybelægninger. Nu iført mit tredje par!

Fremragende sko

-

Leveringen var rettidig, og jeg kunne godt lide skoene, meget behageligt, antallet, jeg blev, som jeg ville have det, de har en fremragende præsentation, og jeg har allerede prøvet dem på en 40 km gåtur, og de er intakte.

Fidus

-

08 ordre ikke modtaget efter mere end en måned, kundeservice fraværende. GÅ IKKE Gennem denne side

Fidus

-

Det er over en måned, siden min ordre skulle være ankommet, og jeg har ikke hørt fra dig, kundeservice kan ikke svare mig. GÅ IKKE Gennem denne side !!!!

Meget behagelig

-

De er meget komfortable. Én størrelse mere end normalt, og de er perfekte.

Fremragende sko stor størrelse

-

Sko ankom inden for en tidsramme, fik jeg at vide, størrelsen perfekt passform awesome all round vandre-og vandresko

Slip

-

Jeg købte denne model for nylig, så jeg også kunne gå i regnen. Det viser sig, at de på visse etager, for eksempel fortovssten, glider, hvilket ikke var tilfældet med tidligere. Hvad vil være årsagen? Vil det være fabrikationsfejl på denne sål? På forhånd tak for dit svar.

Gode sko

-

Som beskrivelsen. Meget let, intet klodset, korrekt størrelse. For at tage højde for, at de er lave, under ankelen, så det er let for vand eller snavs at komme ind. Komfortabel.

Tilfredse.

-

Dejligt og hurtigt.

Fantastisk men lille!

-

Meget kølig sko! Kører godt til både i bjergene og i byen. Er lidt lille! Jeg har normalt 45 men havde nu 46.

Store vandresko

-

Dette er mit 3. par Moab 2-sko. De er en perfekt pasform, så det er ikke nødvendigt at gå i, bare lige på bjergene. Høj kvalitet, godt greb og holdbart. Jeg har en svag ankel, og disse sko understøtter foden godt.

Fantastiske sko

-

Bruges til vandreture i de høje bjerge, perfekt til mine bredere fødder, købte 46 i stedet for mine sædvanlige 45 fod til større sokker og passer perfekt. Meget grippy såler, vil bestemt købe igen.

God sko, men ...!

-

Til sidst troede jeg, at jeg havde fundet gode sko med behagelig støtte og komfort, så jeg kunne gå i timevis! desværre, efter et par måneder (ca. 800 km), tår meshforet, og GORE-TEX-membranen begynder at skrælle af. Ærgerligt!

Fremragende værdi for pengene

-

Uden tvivl er Merrell Moab 2 Goretex de sko, der har den bedste værdi for pengene. De tilpasser sig perfekt til foden og for at lave små vandringer er de den perfekte sko.

Gode sko

-

ankom i estimeret tid, god pasform, god pris men nogle støv på den indre del af sko

Fantastisk valg

-

Fantastisk valg !!! Det er en fantastisk tennis, meget behagelig og med et meget fast fodaftryk !!! Fantastisk til vandrere !!

Merrell moab 2 goretex

-

Sneakers er fantastiske.

Fantastisk sko, dårlig størrelse

-

Når du finder den rigtige størrelse, muligvis markedets bedste vandresko. Komfortabelt, vandtæt og køligt (i begge sanser), men de er en halv størrelse mindre end annonceret. Jeg er en euro 43 / uk9 i hver sko, jeg nogensinde har købt, men euro 43 var for stram. Virkelig utilgivelig. Bestil en størrelse større.

Sko

-

godt produkt

Sko merrel moab2

-

Meget gode sko til stavgang og vandring. De er faktisk vandtætte. Jeg anbefaler dem.

Godt!

-

Jeg er meget tilfreds med alle farver, former, bekvemmeligheder og priser. Meget pæne sko! Tak ~

Elsker dem

-

Ægte til størrelse og meget let. De giver stabilitet og har et godt greb til jorden.

God sport

-

De er gode sportsgrene, både design og komfort på trods af at de er lidt dyre.

Perfekt

-

Perfekte sko. Meget behagelig. De er balsam for mine fødder. Anbefale

Perfekt

-

Verry gode sko. Jeg anbefaler dem.

Maximum

-

skoene matchede forventningerne

Gennemgang

-

fremragende andet par identiske sko, der bruges til at komme til Santiago. kørte mere end 1500 km og stadig i god stand. consigliatissime

Fremragende vandresko!

-

Som titel på rapporten, som er en fremragende sko til vandreture og fritid. Komfortabel sko med de nødvendige krav til bjerget, som efter min mening er GTX-membran og Vibram-såle. Jeg fulgte rådene fra høje anmeldelser om at købe dem halvt / a større antal end andre skomærker, og jeg gjorde centro.Comunque Jeg finder det vigtigt at konsultere konverteringstabellen over størrelser, før jeg køber online og især henviser til længden på skoen i cm.

Fremragende sko

-

Fremragende sko og en meget konkurrencedygtig pris. Leveringen blev udført inden for den definerede frist. Kontroller din størrelse nøje. Anbefal denne butik

God værdi for pengene

-

Jeg var behagelig Overrasket over, at min bestilte Superdry-jakke ankom efter 3 dage med mig. Farven og størrelsen er som bestilt ankom ubeskadiget med mig, og jeg er meget tilfreds med denne modebutik. (5 stjerner) Derfor tillader jeg igen nyhedsbreve og bestiller om nødvendigt .. Tak

Fine vandresko

-

Har allerede haft et par par afslappet sko fra Merrell. For nylig ledte jeg efter anstændige vandtætte vandresko. Desværre er der ingen forhandlere i området, så derfor bestilles via trekkinn Moab 2 GTX (goretex = vandtæt) via internettet. Sko havde gode anmeldelser andre steder, så det måtte være godt. Trekkinn webshop er desværre endnu ikke kendt i NL. Stadig bestilt og betalt med Paypal (på grund af købsbeskyttelse) bestilte jeg straks 2 størrelser, så jeg kunne holde den bedst egnede. Det andet par efter pass sendt tilbage via Trekkinn retur-service. Returtjenesten koster desværre 9,95 euro. Men du kan inddrive returomkostningerne via Paypal. Forbedringspunkt: tilbyde gratis returtjeneste. Anno 2019 standarden og derfor meget ønskelig.

Merril løbesko

-

God pris, ankom i normal tid, god pasform, vil anbefale dette produkt

Merrell moab 2 gtx - fantastisk køb

-

Jeg havde brug for en robust, pålidelig og vandtæt vandresko; Jeg havde også brug for en meget stor størrelse, 49. På Trekkinn fandt jeg denne Merrell Moab 2 sko, der fuldt ud tilfredse mig fra alle synsvinkler. Tillykke!

Fremragende

-

De er ankommet inden for den aftalte frist. Gode sko Sidste år købte jeg nogle uden Goretex og fjernede dem ikke hele året. Meget tilfreds med købet, komfortabelt og modstandsdygtigt. anbefales

Godt valg

-

Meget god mulighed! Super comfy. Meget hurtig opsvingstid! Tilfreds!

Super sko

-

Problemfri fragt med Trekkinn !! Skoene er gode. De er meget lave og ligner sneakers. Det var det, jeg ledte efter. Deres destination er byvandring. De er perfekte til at sluge miles på macadam i komfort. For størrelse, tøv ikke med at tage en halv størrelse mere.

Komfort

-

Jeg bruger dem til at arbejde og gå på vandreture i bjergene. Mit første par merrell, men jeg tror, hvis de fortsætter med at give det, de giver, gentager jeg.

1. merrell

-

Fremragende produkt perfekt til slutningen i syne.

Gode og smukke sko

-

Fuldt tilfreds med mit køb. Disse sko passer perfekt til mine forventninger. Om mig passer de ikke små, som jeg læser på andre websteder. Min størrelse er 42 og passer perfekt til de andre sko jeg bærer. Komfortabelt og behageligt at bære til vandreture.

Merrell

-

Fremragende produkt, pris og levering. Kvalitet fra det første øjeblik, jeg har brugt dem. Modellen anbefales stærkt. Hilsner.

Magnificos

-

Fodtøj perfekt til vandreture

Stor

-

Allerede mit 4 par. Super sko

Udsigt

-

Jeg elsker det God støtte, behagelig, meget god polstring. Jeg bestilte en størrelse mere end normalt og de kom perfekt og tjenesten var stor, det tog ikke lang tid. Jeg vil helt sikkert gentage på denne side.

Jeg gentager samme model

-

God pris for fremragende fodtøj. Det er synd, han fandt ikke farven Walnut. De gør det ikke med goretex længere. Når de brister, vil jeg gå tilbage for at købe den samme model igen. Komfortabelt, bredt og fremragende resultat.

Great!

-

Endelig fandt jeg sko til mine fødder! Sko til fods bredt. Komfort og robust

Vandtæt

-

Dette er nok min 10 + par af disse walking sko, altid en behagelig pasform, holdbar og frem for alt holder de mine fødder tørre. Jeg har aldrig haft en blister, selvom jeg regelmæssigt går afstande på 25 km og derover.

Udsigt

-

At anbefale! Produkten overholder beskrivelsen. Hurtig levering.

Store walking sko

-

Fremragende Merrell Moab 2 Goretex sko. Stærk, men lys, godt lavet og komfortabelt. God pris og service fra Trekkinn. Vil bruge igen.

Anbefales 100x100

-

Det har simpelt syn, skoene giver et godt indtryk, og når du lægger dem, bekræfter de det. De er storslåede vandrestøvler, de er komfortable og samtidig betyder hårdheden af sålen at du ikke mærker, når du træder på sten. Jeg er meget tilfreds med dette køb.

Det bedste!

-

Perfecto produkt. Dette Merrell par sko er rigtig stærkt, godt lavet og meget behageligt til vandreture, vandreture. Jeg anbefaler dette par meget. Leveringen var hurtig og effektiv. Tak Trekkinn.

God sko

-

God sko, men sålen er ændret, den er blevet sværere end før, så kun fire stjerner.

Min 2. merrell

-

Jeg har den tidligere version uden GoreTex, og det tjente mig meget godt at klatre nogle få bjerge, højeste er Mount Fuji. Skoene gav stor komfort og godt greb. Jeg er sikker på, at denne reviderede version kun vil blive endnu bedre!

Comodos

-

Stærkt anbefales

Store sko

-

Anbefales

Stort produkt

-

Store sko til en rimelig pris. Lidt dårligt på grund af det nationale leveringsselskab i øst for Europa. I øjeblikket, efter to uger af ventetid troede jeg, jeg mistede skoene og pengene. Men endelig har jeg fundet kassen på lagerfirmaet (takket være billedet af kolletten modtaget via e-mail, før). Anyway, meget god kvalitet. Jeg er så begejstret. Tak skal du have!

God kvalitet

-

Store sko til en rimelig pris. Lidt dårligt på grund af det nationale leveringsselskab i øst for Europa. I øjeblikket, efter to uger af ventetid troede jeg, jeg mistede skoene og pengene. Men endelig har jeg fundet kassen på lagerfirmaet (takket være billedet af kolletten modtaget via e-mail, før). Anyway, meget god kvalitet. Jeg er så begejstret. Tak skal du have!

Top sko

-

Brug det til arbejde, gå 65 timer om ugen, fremragende! Skal købe nyt en gang om året, for så går sålen altid. Men find denne sko så super, at jeg har kørt på Merrels i 6 år.

Bon calçat

-

fremragende calçat

Den bedste shose

-

God kvalitet Great vandreture sko

Kæmpe udvalg og hurtig levering!

-

Merrell: Kæmpe udvalg, rigtig pris og hurtig levering!

Fremragende

-

Holdbar, fremragende

Uovertruffen

-

God service og den absolutte bedste pris for en kvalitet vandreture sko.

Merrell moab 2

-

Store walking sko til en fantastisk pris.

Stor vandretur

-

Andet par Moab er jeg har ejet. Elskede den første. Forvent ikke mindre med 2. parret. Perfekt til vandrestier eller gå i byen. Store rundt omkring sko!

Sko til brede fødder!

-

Stor vandreture sko, letvægts, vandtæt, god støtte. Stor sko. Kan ikke vente med at slå nogle stier i efteråret.

Godt fodtøj

-

Fremragende Service

Merrell moab 2 gortex sort

-

Smukke sko, ser godt ud, føler dig godt tilpas.

Bedste midten vandreture sko!

-

Bedste pris og levering jeg nogensinde har haft. Produktet er det værd, Kollaben mellem GTX n Vibram så holdbar Endnu mere end den nye version!

Godt fodtøj

-

Modtaget skoene på estimerede datoer. God kvalitet og godt lavede sko, meget tilfreds med produktet.

Intet

-

tilfreds

Godt fodtøj til at gå om vinteren

-

Gode ​​fodtøj om vinteren Meget behagelig, 100% vandtæt og med en klæbende og slidstærk sål.

Store sko !!!

-

Smukt fremstillet og komfortable sko. Æstetik kombineret med funktionalitet. Merrell-mærket opretholder kvalitetsstandarderne. ANBEFALER!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk