`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Millet

Millet Active Wool Beanie

Millet Active Wool Beanie

  • Millet Active Wool Beanie
  • Millet Active Wool Beanie
  • Millet Active Wool Beanie

Millet Active Wool Beanie

Produktbeskrivelse Millet Active Wool Beanie

Varme og termisk regulering vil kæmpe koldt på opstigning takket være denne MERINOS uld TRILOGY bjergbestigning er en alvorlig varm, kompakt og letvægts genstand. Nyd de naturlige antimikrobielle egenskaber af uld, der holdbart begrænser dannelsen af dårlige lugte, kan det også give varme, når det er vådt, ikke en funktion at snuse sig i de høje bjerge.

Specifikationer:

Bygget af uld til sine naturlige termiske egenskaber

Fleece indvendig foring

STOF:

Stoffer: WOOLY KNIT // // 100% ULD

VÆGT:

90 gr

Aktiviteter:

alpinism

Teknologi:

Merinould:

Naturligt varm, naturligt antibakteriel, naturligt teknisk, disse uldfibre kan fange en mængde luft svarende til 80% af dens vægt. Derudover giver åndbar uld naturlig temperaturregulering.

Omsorg:

TØJ:

Hirse tøj skal vaskes ved 30 ° C og maskine tørret ved hjælp af et lavtemperaturprogram. For at sikre optimal vask uden at nedbryde produktet skal du lukke alle velcro-lukninger, snaplås og lynlåse og løsne elastiske trækstænger, inden du lægger tøj i maskinen.

Tøj med vandpræparater:

Dette er især tilfældet for følgende materialer: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield

Når du har lukket velcrofastgørelserne, lynlåsene og snaplåsene, skal du vaske dit produkt ved 30 ° C med en smule ikke-aggressivt rengøringsmiddel eller et særligt rengøringsmiddel til vandtætte materialer. Hvis der er for meget vaskemiddel tilbage, skal du selv rulle et skylleprogram. Tørring skal udføres i fri luft eller i tørretumbler ved lav temperatur.

Det er muligt at bruge et specifikt produkt til at være vandtæt dit produkt eller give det tilbage vandafvisende.


Ved du hvilke egenskaber der gør Millet Active Wool Beanie til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Millet Active Wool Beanie, har vi det på lager i vores online trekkinn butik. På grund af vores store udvalg i Hovedbeklædning afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de udendørs, du er på udkig efter. Køb hos trekkinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Millet Active Wool Beanie

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget god

-

Her er en hætte, der passer godt til hovedet; det er varmt og meget behageligt at bære en smuk farve i blåt, det dækker ørerne godt.

Hirse aktiv uld beanie

-

Fantastisk materiale, føles blød og varm, men lidt lav

Meget god

-

varm og lys, perfekt

Varm & blød beanie

-

Meget varm og blød beanie, også en cool farve. Det passer meget godt rundt om ørerne. Bedst at vaske beanien med hånden, fordi den stadig kan krympe ved 30 ° C, det er Merino uld.

Milet hat

-

Fremragende hat med fremragende finish

Beanie

-

Fantastisk hat, den passer godt, og den klør ikke.

Jeg er tilfreds

-

Huen er dejlig isolerende, sidder godt og er dejlig blød.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk