up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Millet
360

Millet Hanang 40L Backpack

Millet Hanang 40L Backpack

plus
  • 360Millet Hanang 40L Backpack
  • Play videoMillet Hanang 40L Backpack
  • Millet Hanang 40L Backpack
  • Millet Hanang 40L Backpack

Millet Hanang 40L Backpack

Produktbeskrivelse Millet Hanang 40L Backpack

Et væsentligt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Millet Hanang 40L er en ideel, slank og let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Det kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da det er holdbart og behageligt at bære.

Den kuffert med lynlås åbning har 4 brede rum, som er perfekt til opbevaring. De to stræklommer i siden har lynlåse på siden, og den øverste lomme på rygsækken har en nøgleclips, der sikrer beskyttelse, og det lille rum giver opbevaringskapacitet til små genstande som penne. De to sidelommer giver tilstrækkelig plads til at holde vandflasker eller beholdere. De indvendige lommer inde i et stort rum med stort volumen har plads nok til tøj og udstyr som Ice Axe Holder, mens de udvendige små lommer har plads til spiselige ting som enerybars.

Det polstrede bagpanel med belastningsjusterende stropper og justerbar brystbåndsrem gør det let og tilgængeligt at gribe og gå. Det justerbare bælte kan justeres eller kan fjernes efter eget ønske, også takket være bagåbningen med lynlås, at du nu har plads til et ekstra par sko. De ekstra lommer er også nemme at bruge og kan bære ekstra jakker eller enhver beklædningsgenstand sikkert.

Med masser af plads og lommer er Millet Hanang 40L en holdbar rygsæk af høj kvalitet til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!

HANANG 40 trekking rygsæk, der er let at placere i det faste skab med det rene design og det aftagelige bælte, gør brugerens liv enkelt både til rejser og på stien, takket være funktionelle organisationsfunktioner.


Funktioner:

Lynlåst kuffertilgang
Brede forrum + gearholder
Stræk sidelomme + 1 lynlåse med lynlås
Bær håndtag
Isøksholder / Speed Poles ™ / sidekomprimeringsremme / bundremme
Lynlås øverste rum + arrangør + nøglering + regnafdækning
Ergonomiske stropper, belastningsjusteringsstropper, brystbånd, håndstøttestropper / ergonomisk og ventileret design / behageligt aftageligt bælte + lynlåslomme


Specifikationer:

Vægt: 1240 g / 43,74 oz
Kapacitet: 40L
Baghøjde: 46 cm / 18,11Er du på udkig efter varer fra Millet og Millet Hanang 40L Backpack? Hos trekkinn, kan du finde en komplet liste af Rygsække og kufferter produkter og udendørs tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online trekkinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale udendørs tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Millet Hanang 40L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God til at gå

-

Let og meget praktisk rygsæk. Fremragende komfort. Den tilpasser sig perfekt til kysten og er ideel til gåture.

Effektivitet

-

Fremragende kvalitetsprodukt, leveret til tiden og i sikker emballage. Meget tilfreds, anbefaler jeg

Fremragende

-

Let og praktisk taske. mange slægtninge ... hesteskoåbningen giver adgang og udsigt over hele den store lomme. Jeg kan varmt anbefale.

Hirsepose gennemgang

-

Produkt modtaget meget hurtigt! Det er virkelig smukt, praktisk. Jeg kan ikke vente med at teste det ...

Rose

-

Sammen med at sige hej vil jeg gerne fortælle dig, at jeg købte en rygsæk sammen med et par støvler for mere end en måned siden, og disse produkter er endnu ikke kommet til mit hjem, jeg vil gerne vide årsagen til dette, da det er længe siden købet

Fantastisk

-

Meget behagelig rygsæk. Det har så mange lommer og tilbehør, der gør det meget praktisk. Det mangler intet. Æstetisk meget smuk. Meget hurtig levering.

Hirse hanang 40l

-

Produktet kom lynet hurtigt, og så meget jeg kan se lige nu er det bare perfekt. Elsker det. Kan ikke vente med at prøve det på mine rejser.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up