`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Millet

Millet Power Stretch Polartec

Millet Power Stretch Polartec

  • Millet Power Stretch Polartec
  • Millet Power Stretch Polartec
  • Millet Power Stretch Polartec

Millet Power Stretch Polartec

Produktbeskrivelse Millet Power Stretch Polartec

I de mest ekstreme vejrforhold tilbyder denne skiløbbalaclava i POLARTEC® POWERSTRETCH® fuld ansigtsbeskyttelse for de mest engagerede freeriders. For at blokere for vind, kold og ustabil sne leverer denne isolerede balaclava høj fugtighedsvævende fleece-varme i en minimalistisk ergonomisk pakke. POWER STRETCH FACE MASK giver konstant maksimal sømløs komfort under en hjelm, og har fordelen ved mikroperforeret neopren til at trække vejret fuldstændigt og forhindre, at beskyttelsesbriller tåger, når du kaster dig ned.


Funktioner:

åndbar / letvægt / hurtig tørring
Stræk tekstiler for bevægelsesfrihed og perforeret neopren til at trække vejret ordentligt
Ergonomisk pasform for komfort
Flade sømme samling og glat bias tape omkring ansigtet


Specifikationer:

Stoffer:
Stoffer: polartec® fleece // // 84% polyester 16% elastan

Vægt:
80 gr

Aktiviteter:
Ski


Teknologi:

Polartec Powerstretch Pro:
Enestående vægt / varme-forhold. Meget åndbar til aktiv sport. En anerkendt garanti for modstand mod slid kombineret med komforten i 4-vejs stretch. En unik dobbelt overfladekonstruktion. En anerkendt garanti for modstand mod slid kombineret med komforten i 4-vejs stretch og en effektiv styring af sved.


Omsorg:

TØJ:
Hirsebeklædning skal maskinvaskes ved 30 ° C og maskintørres ved hjælp af et lavtemperaturprogram. For at garantere optimal vask uden at forringe produktet, skal du lukke alle velcro-lukninger, fastgøre fastgørelser og lynlåse og løsne elastiske snore, inden du tager tøj i maskinen.

BEKLÆDNING MED VANDRETT MATERIALER:
Dette er især tilfældet for følgende materialer: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield
Efter at have lukket velcro-fastgørelser, lynlåse og fastgørelsesbeslag, skal du vaske dit produkt ved 30 ° C med lidt ikke-aggressivt rengøringsmiddel eller et specielt rengøringsmiddel til vandtætte materialer. Hvis der er for meget vaskemiddel tilbage, skal du køre et skylleprogram igen af sig selv. Tørring skal ske i det fri eller i tørretumbler ved lav temperatur.
Det er muligt at bruge et specifikt produkt til at vande vandtæt dit produkt eller for at give det tilbagevendende vandafvisningsevne.


Millet Power Stretch Polartec har officiel fabriksgaranti fra Millet. Som en official Millet forhandler, alle udendørs produkter, har to års fabriksgaranti. Hos trekkinn, vælger vi kun kvalitets Herretøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Hovedbeklædning der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Millet Power Stretch Polartec

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk