up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Millet
360

Millet Ubic 30L Backpack

Millet Ubic 30L Backpack

plus
  • 360Millet Ubic 30L Backpack
  • Play videoMillet Ubic 30L Backpack
  • Millet Ubic 30L Backpack
  • Millet Ubic 30L Backpack

Millet Ubic 30L Backpack

Produktbeskrivelse Millet Ubic 30L Backpack

Millet Ubic 30L er et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster og er en ideel, slank og let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Den kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da den er kompatibel med hydratiseringssystemer og er holdbar og behagelig at bære.

Det minimalistiske design af denne taske og Variloop ™ -systemet gør den perfekt til enhver rejsende og vandrere. De to sidelommer giver tilstrækkelig plads til at holde vandflasker eller beholdere. De indvendige lommer inde i et stort rum med stort volumen har plads nok til tøj og udstyr. Det polstrede bagpanel med konturerede skulderstropper og justerbar brystbåndsrem gør det let og tilgængeligt at gribe og gå. Brystbåndene kan justeres eller kan fjernes efter eget ønske.

Med masser af plads og lommer er Millet Ubic 30L en holdbar rygsæk af høj kvalitet til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.

30L kapacitet vandretur rygsæk designet til eventyr.

Det minimale design er udstyret med flere lommer, rum og Variloop ™ -system, der passer til alle dine gear på en dags vandreture og korte ture hele året rundt.

VÆGT: 1210 g, 42,68 oz.

Strømlinet bjergkrop.

Flap med 2 spænder, stormkrave, kompressionsrem Zippelpakning, bagkasse, lynlås, stretchlomme, sidestræklomme, lynlås, sidelomme med 2 lynlås, 2 lynlåse lommer Variloop System ™ er kompatibel med at transportere alt alpine og baselejere, Eksterne gearholdere, Pakke basestropper Hydrationskompatibel, Regntæt Ergonomiske stropper, lastreguleringsremme, brystbælte, håndstøtter.

Komfortabelt hoftebælte med lynlomme.

BACKPACKS BACK HEIGHT, JUSTERBAR TILBAGE (cm, tomme): H: 46 cm, 18,11 in.

BAGPAKKER + SLEEPING BAGS volumen: 30.Er du helt vild med udendørs? Få din Millet Ubic 30L Backpack og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Millet. Glem ikke vores store udvalg i Rygsække og kufferter, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Rygsække varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Millet Ubic 30L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Hirse ubic 30

-

Hirse rygsække er af god kvalitet !!

Enestående rygsæk

-

Alliancen af styrke, lethed, effektivitet og skønhed, toppen ....

Meget godt produkt

-

Meget godt produkt, meget alsidigt og frem for alt behageligt og let. Hurtig forsendelse og levering, anbefaler jeg

Godt design.

-

Rygsæk med skulderpuder og ryg meget beskyttet og behagelig. Rem til at bære ekstra bjergudstyr uden at miste et smukt design af syne. Levering inden for den forudsagte tid uden problemer. Alt godt.

Stor rygsæk

-

Fremragende rygsæk med meget behagelig og omsluttende ryglæn. Der er også mange bånd og indsatser til at bære ski, isøkser, pinde, ciastre ... en af grundene til, at jeg valgte det.

Fremragende taske

-

Meget god rygsæk og frem for alt meget alsidig (rejse, skiløb, snesko, vandreture, ...). Jeg kan varmt anbefale det. Tillad 3-4 dage til levering. God reduktion sammenlignet med Millet live webstedet.

Kendt hirse kvalitet

-

Der er virkelig intet negativt at sige om den fjerde Millet rygsæk, der foregår. Ingen er gået i stykker og har været i tung brug. Jeg kan anbefale rygsække, rygsække og Millets krav, er garanteret kvalitet

Godt køb

-

Rygsækken er meget funktionel, let og af god kvalitet. God produktbeskrivelse. Rygsækken opfyldte mine forventninger. Hurtig levering. Jeg vil anbefale!

Fantastisk rygsæk - jeg anbefaler den

-

fremragende rygsæk - en effektiv effekt på 30 lt lavet og med alle de nødvendige stropper og tacshe virkelig ok

Super anbefales

-

Top rygsæk! Hirse en garanti! Funktionel med lommer og spænder. Meget behagelig på bagsiden.

Godt køb

-

Godt køb. Det var en gave, og han var henrykt. Det har mange rum, stropper til truger, isøkser og sukkerrør, regnovertræk, godt materiale, lav vægt, god ergonomi, flere justeringsbånd ... Ideel til både en enkel udgang og til et par dage udenfor under ugunstige forhold.

Meget korrekt

-

Meget alsidig rygsæk, den tjener dig både til en dag med vandring og til en udflugt med alt vintermateriale.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up