up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Millet
360

Millet Ubic 40L Backpack

plus
  • 360Millet Ubic 40L Backpack
  • Play videoMillet Ubic 40L Backpack
  • Millet Ubic 40L Backpack

Millet Ubic 40L Backpack

Produktbeskrivelse Millet Ubic 40L Backpack

Et væsentligt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Millet Ubic 40L er en ideel, slank og let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Den kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da den er kompatibel med hydratiseringssystemer og er holdbar og behagelig at bære.

Det minimalistiske design af denne taske og Variloop ™ -systemet gør den perfekt til enhver rejsende og vandrere. De to sidelommer giver tilstrækkelig plads til at holde vandflasker eller beholdere. De indvendige lommer inde i et stort rum med stort volumen har plads nok til tøj og udstyr. Det polstrede bagpanel med konturerede skulderstropper og justerbar brystbåndsrem gør det let og tilgængeligt at gribe og gå. Brystbåndene kan justeres eller kan fjernes efter eget ønske.

Med masser af plads og lommer er Millet Ubic 40L en meget holdbar og holdbar rygsæk til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.

40L kapacitet vandreture rygsæk specielt designet til bjergsport og aktiviteter, der kræver udstyr.

Den minimale design har flere lommer, kasser og løkker, der kan rumme alt dit gear til en langdags tur.

VÆGT: 1230 g, 43,39 oz.

Strømlinet bjergkrop.

Flap med 2 spænder, stormkrave, kompressionsrem Zippelpakning, bagkasse, lynlås, stretchlomme, sidestræklomme, lynlås, sidelomme med 2 lynlås, 2 lynlåse lommer Variloop System ™ er kompatibel med at transportere alt alpine og baselejere, Eksterne gearholdere, Pakke basestropper Hydrationskompatibel, Regntæt Ergonomiske stropper, lastreguleringsremme, brystbælte, håndstøtter.

Komfortabelt hoftebælte med lynlomme.

BACKPACKS BACK HEIGHT, JUSTERBAR TILBAGE (cm, tomme): H: 46 cm, 18,11 in.

BAGPAKKER + SLEEPING BAGS volumen: 40.Leder du efter gode kvalitets Rygsække, så vil vores udvalg i Rygsække, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Millet Ubic 40L Backpack, til kun 127.99 $ og på lager. trekkinn er det bedste sted at købe udendørs udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Millet Ubic 40L Backpack, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Millet Ubic 40L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (13)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rygsæk

-

Meget korrekt forsendelse i henhold til det anslåede skøn. Produktet er som beskrivelsen. Det er et godt produkt.

Indhold

-

Bon sac de très belle facture. Il me late de l´essayer ... très prochainement.

Ubic 40

-

Meget god rygsæk, behagelig og robust, hirse kvalitet

Hirse ubic 40l rygsæk

-

Mere end tilfreds med produktet. Det er en multi-aktivitets taske, fuld af tip til at bære forskellige bjergmaterialer uanset aktiviteten. Den er let, velegnet til slanke kropstyper og ikke voluminøs! Og prisen er mere end perfekt. Tak skal du have!

Han ser godt ud !!

-

flot design, masser af lagerplads, masser af indstillinger, kort sagt er jeg meget glad, selvom jeg ikke har prøvet det endnu !!!

Fremragende

-

Tilfreds med leveringen. Produktet ankom til tidsplanen. Kvaliteten af tasken er som jeg ville og i tråd med mine forventninger

Rygsæk

-

Jeg finder den perfekte rygsæk til min søn.

Fantastisk produkt

-

Fremragende produkt. Designet til at bære alt hvad du har brug for med komfort. Leveres til tiden og i fremragende stand.

Godt

-

Komfortabel rygsæk, testet i 4 dage undervejs gennem Picos de Europa.

Ubic40l

-

Perfekt taske, upåklagelig forhold mellem kvalitet og pris. Kvalitet og alsidighed, stropper og justeringer inspirerer tillid.

Evaluering

-

Meget flot taske fuld af lette og alligevel store lommer

Fantastisk produkt

-

Meget god kvalitet, det er perfekt

Ubic 40

-

God produktkvalitet. Det tilpasser sig meget godt efter ryggen. Jeg anbefaler det

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up