up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Millet
360

Millet Ubic 40L Backpack

Millet Ubic 40L Backpack

plus
  • 360Millet Ubic 40L Backpack
  • Play videoMillet Ubic 40L Backpack
  • Millet Ubic 40L Backpack
  • Millet Ubic 40L Backpack

Millet Ubic 40L Backpack

Produktbeskrivelse Millet Ubic 40L Backpack

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Millet Ubic 40L er en ideel, slank og let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Det kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da det er kompatibelt med hydratiseringssystemer og er holdbart og behageligt at bære.

Det minimalistiske design af denne taske og Variloop ™ -systemet gør den perfekt til enhver rejsende og vandrere. De to sidelommer giver tilstrækkelig plads til at holde vandflasker eller beholdere. De indvendige lommer i et stort rum med stort volumen har plads nok til tøj og udstyr. Det polstrede bagpanel med konturerede skulderstropper og justerbar brystbælte gør det let og tilgængeligt at gribe og gå. Brystbåndene kan justeres eller kan fjernes efter eget ønske.

Med masser af plads og lommer er Millet Ubic 40L en holdbar rygsæk af høj kvalitet til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!

Vandrerygsæk med kapacitet på 40 liter er specielt designet til kvinder og passer til flere dages vandreture og ture. med let, kompakt og minimalt design kan variloop ™ -systemet rumme alt dit udstyr hele året rundt.
Velkommen til vores Millet Ubic 40L Backpack specielle tilbud. Hos trekkinn, finder du ikke blot udendørs udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på udendørs produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Rygsække.

Funktioner Millet Ubic 40L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Råd

-

i tråd med mine forventninger, meget funktionel med opbevaringslommer, lys, flot farve, anbefaler jeg

Meget godt

-

En god rygsæk til vandreture i flere dage. Den dejlige farve.

Store

-

En meget god kuffert! Anbefales.

Top!

-

Endnu ikke prøvet vandreture, men det ser behageligt ud og en god størrelse til en lille størrelse på 1m61.

Stor

-

2 dages bivuak lastet ved 9 kg. Ingen rygsmerter. Meget behagelig, perfekt studeret. På toppen som altid med hirse. Perfekt vandtæt regnafdækning.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up