up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Millet
360

Millet Ubic 50+10L Backpack

plus
  • 360Millet Ubic 50+10L Backpack
  • Play videoMillet Ubic 50+10L Backpack
  • Millet Ubic 50+10L Backpack

Millet Ubic 50+10L Backpack

Produktbeskrivelse Millet Ubic 50+10L Backpack

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Millet Ubic 50 + 10L er en ideel, slank og let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Den kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da den er kompatibel med hydratiseringssystemer og er holdbar og behagelig at bære.

Det minimalistiske design af denne taske og Variloop ™ -systemet gør den perfekt til enhver rejsende og vandrere. De to sidelommer giver tilstrækkelig plads til at holde vandflasker eller beholdere. De indvendige lommer inde i et stort rum med stort volumen har plads nok til tøj og udstyr. Det polstrede bagpanel med konturerede skulderstropper og justerbar brystbåndsrem gør det let og tilgængeligt at gribe og gå. Brystbåndene kan justeres eller kan fjernes efter eget ønske.

Med masser af plads og lommer er Millet Ubic 50 + 10L en holdbar rygsæk af meget høj kvalitet til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!

UBIC 50 + 10 er en multifunktions rygsæk designet til år lang brug. Dens komfortable understøttelsessystem med metalrammen, der fordeler belastningen på bæltet, de ergonomiske stropper og EVA skumpaneler med perforeringer til ventilation er alle velkomne funktioner på udvidede vandreture i sommervejr. På ski turudflugter i både vinter og forår gør de praktiske tilbehør på denne skiholder rygsæk ejerens liv meget enklere. Flere lommer og specielle rum og bælter vil holde alle dine gear og holde dem let tilgængelige, hvis du har brug for det.

Funktioner:

strømlinet bjergkrop. aftagelig stretchflap med 2 spænder. adgangs lynlås, storm krave, kompressionsrem

lynlås

lynlås foran stretchlomme / sidestræklomme / lynlås, gusseted sidelomme

variloop system ™ kompatibel med at transportere alle alpine og basecamp udstyr / eksterne gear holdere / pack base stropper

hydreringskompatibel / regnafdækning

ergonomiske stropper, lastjusteringsremme, brystbælte, håndstropper. polstret hoftebælte med lynlomme

Specifikationer:

Mål:

volumen: 50 + lOl

baglængde: 43 53 cm

Stoffer:

n 210d honeycomb 3line // vandtætthed 1000mm // 100% polyamid

n 420d oxford hd sd // vandtætthed 1000mm // 100% polyamid

p 600d oxford // vandtæt 1000 pu wr // 100% polyester

p 1200d // 0 // 100% polyester

foring: n 210d 113t // vandtæthed 1000 mm iso 811 // 100% polyamid

Vægt: 1830 g

Teknologi:

Regnskyl:

Indbygget regndæksel. I tilfælde af nedbør er det hurtigt installeret og fastgjort i din taske, så du ikke kan miste det! 100% vandtæt.

Variloop System:

Størrelsesjusteringssystem på bagsiden med stropper. Kompatibel med året rundt alpine og campingudstyr: ski, isakse, poler, snesko, telt, sovepude ...

Omsorg:

Soveposer:

Udluft jeres Millet sovepose regelmæssigt for at give den lidt friskhed igen og sørg for, at posen er helt tør, før den opbevares væk.

Ved soveposer, der ikke indeholder ned, gælder generelle vaske- og tørringsanvisninger.

For soveposer, der indeholder ned, skal du se afsnittet "Produkter indeholdende ned" nedenfor.


Find din pris på Millet Ubic 50+10L Backpack og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Rygsække og kufferter tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Rygsække og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos trekkinn.

Funktioner Millet Ubic 50+10L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk taske

-

Jeg havde hørt, at godt, det er en superpose ved første følelse Det er meget behageligt, selvom det er lidt tungt At se over tid, hvad det er værd

Meget god rygsæk

-

Rygsækken er af meget god kvalitet og for mig perfekt.

Meget god taske

-

Meget god taske opfylder perfekt mine forventninger Tak for servicen som altid øverst anbefaler jeg

Fremragende produkt

-

Fantastisk produkt.

God kvalitet

-

God kvalitet! Det er det værd.

Producer af god kvalitet

-

Molt bona motxilla, fra molta qualitat, amb molts rum. 100% anbefales.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up