up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Millet
360

Millet Ubic 60+10 Backpack

plus
  • 360Millet Ubic 60+10 Backpack
  • Play videoMillet Ubic 60+10 Backpack
  • Millet Ubic 60+10 Backpack

Millet Ubic 60+10 Backpack

Produktbeskrivelse Millet Ubic 60+10 Backpack

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.This højkapacitet alpine trekking rygsæk er designet til eventyr. Det minimale design kaster flere lommer, kasser og gear løkker for at imødekomme bjerg miljøer og langdistance destinationer. VÆGT: 1860 g, 65,61 oz. Strømlinet bjergkrop. Aftagelig stretchflap med 2 spænder. Access-lynlås, storm krave, kompressionstape Pakning med sædepakke, lynlås, stretchlomme, sidestræklomme, lynlås, gusseted sidelomme Variloop System ™ kompatibel med transport af alpine og baselejrudstyr, Ekstern gearholdere, Pakkebåndremmer Hydrationskompatibel, Regn dæksel Ergonomiske stropper, lastreguleringsremme, brystbælte, håndlænestropper. Pudset hoftebælte med lynlomme. BACKPACKS BACKHIGHT, JUSTERBAR BACK (cm, inch): H: 43 53 cm, 16,92 20,86 in.BACKPACKS + SLEEPING BAGS volumen: 60 + 10.

Velkommen til vores Millet Ubic 60+10 Backpack, speciale tilbud! Har du brug for trekkinn, eller have nye udendørs udstyr. trekkinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Millet og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Rygsække og kufferter.

Funktioner Millet Ubic 60+10 Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (19)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rygsæk ubic 60 + 10

-

Pakke modtaget lidt senere end forventet, men for ke forbliver i tråd med vores forventninger .. Alt der er tilbage er at teste det!

Fremragende!

-

Fantastisk produkt! Testet under et topmøde på 3150m med alt til bivak, topstøtte, opbevaring, intet at sige, bortset fra at det er den ideelle partner til lange bjergture (eller ej).

Fremragende

-

Meget god kvalitet, hirse fejler aldrig!

Ja!

-

Fantastisk prisydelse. Elsker alle detaljer. Føl dig seriøst udstyret til vores næste eventyr. 100% anbefale!

Toppen.

-

Intet at sige. Jeg ledte efter en stor taske øverst, meget god taske. Intet at sige, meget godt opdelt og behageligt. Tredje ordre fra TREEKINN, fremragende side, som jeg anbefaler.

Meget behagelig, meget god kvalitet.

-

Meget behagelig, meget god kvalitet. Godt stramningssystem i alle retninger for at aflaste lynlåse. Der er en mandlig og kvindelig model, der skal være så justerbar som muligt + justerbar efter størrelse.

Hirse rygsæk

-

Rygsækken er utrolig, den mangler ikke detaljer og god kvalitet på trods af at den er lys. Han leverer det som et urværk, som forventet.

Klassifikation

-

God kvalitet

Hirse ubic 60 + 10 rygsæk

-

Meget hurtig levering, intet at sige. Vi ledte efter en stor taske øverst !!! Meget rimelig pris. Fremragende side !!! jeg anbefaler

Meget glad

-

Hurtig levering (1 uge) Og rygsækken er top. Fremragende materialer og meget god finish.

Top taske!

-

Meget god taske! Ingen klager, meget velkompartimeret og behageligt!

Hirse taske 60 + 10

-

Meget god rygsæk, flere funktioner og meget modstandsdygtig.

Ubic 60 + 10 hirs rygsæk

-

Meget funktionel rygsæk til krydsninger og aktiviteter på flere dage i mellemhøje bjerge. Leveringen har været meget hurtig.

Ubic hirse taske, god vare

-

Hurtig levering og meget rimelig pris. Denne taske bruges blandt andet i to ugers vandring på GR5 i autonomi.

Hurtig opbevaring og upåklagelig vare

-

Jeg ledte efter en rygsæk til en tekking af to uger gennem GR5, efter test tror jeg, at denne hirse taske Ubic vil gøre jobbet perfekt ud fra dens komfort og opbevaringsmuligheder. For en perfekt dag ude i bjergene, til GR5, aftale til returen medio august.

Fremragende køb

-

Fremragende produkt til overkommelige priser. Hurtig levering med sikker emballage.

På toppen

-

Rygsæk øverst som altid ved hirse. Brugt i bivak lastet ved 17 kg, fejlfri. Brugt i regnen er dækslet perfekt vandtæt. Meget behagelig ryg, flere opbevaringer ... En ekstra taske uden tøven.

Meget god

-

Fremragende rygsæk, super praktisk! Levering med lidt forsinkelse.

Hirse ubic 60 + 10 rygsæk

-

Jeg købte den til at rejse til Asien. Jeg kendte allerede denne rygsæk, fordi jeg havde lånt den før, og udover at være meget modstandsdygtig, har den en stor kapacitet og er meget komfortabel. Den nye model har en sidelomme mindre, en skam, fordi de er super nyttige (men i det mindste bevarer en). Forsendelsen blev lavet meget hurtigt og uden ulejlighed. Alt fremragende

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up