up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nutrisport

Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

plus
  • Play videoNutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange
  • Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

Produktbeskrivelse Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

Optimal kombination af vitaminer og mineraler til sportspraksis

Sammensætning efter dosis (32g):

Energi:

Kulhydrater (25g):

Kulhydrater er energibasen i vores stofskifte. De er afgørende for genopretningsprocesser for at genoprette muskelglycogenniveauer. såvel som under øvelsen for at give kroppen den energi, den har brug for.

Kosttilskud:

Vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B9 og B12 (100% CDR *):

Vitaminerne i gruppe B intervenerer i processerne for absorption af adskillige næringsstoffer, de er afgørende for at opnå energi, og de forstærker det nervøse og immunologiske system (blandt andre funktioner).

C-vitamin (60 mg 100% CDR *):

Vandopløseligt vitamin med antioxidantaktivitet. Takket være dette beskytter C-vitamin os mod det indre slid, der genereres af øvelsen og forsinker degenerative og aldringsprocesser. Derudover styrker det immunsystemet og beskytter os mod mulige infektioner.

E-vitamin (10 mg 100% CDR *):

Liposoluble vitamin med antioxidant aktivitet. Reagerer med de frie radikaler der genereres under træning og forhindrer ødelæggelsen af ​​gode celler. Det betragtes som et kardiobeskyttende og foryngende vitamin.

Kalium (100 mg):

Efter kalcium og fosfor er det det mest rigelige mineral i kroppen. Det opretholder det cellulære tryk, regulerer vandbalancen og deltager i sammentrækningen og afslapningen af ​​musklerne.

Calcium (250 mg 31% CDR *):

Mineral er afgørende for knoglernes sundhed. Forebygger sygdomme som osteoporose og forbedrer muskel ydeevne ved deres deltagelse i mekanismerne for sammentrækning og afslapning af musklerne.

Magnesium (170 mg 57% CDR *):

Det griber ind i transmissionen af ​​nerveimpulser, i energi metabolisme og i muskel sammentrækning og afslapning. Undgå udseende af kramper hos atleter.

Fosfor (272 mg 34% CDR *):

Mineral til stede i alle celler og fluider af organismen. Det forbedrer knogleres sundhed og deltager også i celledeling.

Jern (14 mg 100% CDR *):

Dets rolle i transport af ilt i blodet gør det til et vigtigt sporelement for atleter. Det er vigtigt for luftvejskæden, så det vil være nødvendigt for en god præstation inden for aerobic øvelser.

Kompleks Fedtbrænder:

Cholin Citrate og Inositol (100 mg Cholin Citrate og 50 mg Inositol):

Colin og Inositol forhindrer opbevaring af fedtstoffer i form af fedtvæv og favoriserer deres mobilisering til energi. Dens kombination regulerer blodcholesterol og fremmer det kardiovaskulære systems funktion.

L Carnitine (50 mg):

Væsentlig for omdannelsen til energi af fedt lagret i fedtvæv. Dens mission er at transportere fedtsyrer til mitokondrierne, hvor der opstår oxidation og energi opnås. På denne måde fremmer kroppen kropens brænding og sparer muskelglykogen under træning. Giver derfor forsinkelsen af ​​træthed.

* CDR: Anbefalet dagligt beløb

Præsentation: Kasse med 10 poser på 29 g.

Dosering: Tag en kuvert om dagen.

Brugsvej: Opløs en konvolut i vand.


Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange, købt hos trekkinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online udendørs butik, hvor du kan finde masser af varer fra Nutrisport, færdiggør din ordrer af udendørs varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

Produkttype
Sportstilskud
Uddannelse

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up