up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nutrisport

Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour
  • Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Produktbeskrivelse Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Stimul RED ENERSHOT® er blevet formuleret til at give de nødvendige næringsstoffer, som vil hjælpe dig med at optimere ydeevne under udøvelse af høj intensitet træning.

Kendte ernæringsmæssige behov hos atleter har tekniske afdeling for NutriSport udviklet den rette kombination af ingredienser, der forbedrer fysiske kapacitet triatleter virker på forsinkelsen muskeltræthed, forhindrer kramper, forbedret neuromuskulær aktivitet, optimering af energi metabolisme og dermed forbedret ydeevne:

guarana:

Er et bidrag af naturlig koffein sustained release tillader, ved at stimulere det centrale nervesystem, aktivere stofskiftet af fedtstoffer og forsinke træthed.

taurin:

Forekommende aminosyre i muskelvæv, som aktivt deltager i neuromuskulære system optimere respons på stimuli og øge muskel ydeevne.

L Arginin:

Aminosyre med en signifikant præstation atlet aktivitet. Fremmer muskel iltning som en forløber for nitrogenoxid og dermed forbedre iltforsyning til de involverede i aktiviteten muskler. Det deltager også i rensningsprocesser og hjælper med at fjerne affald genereret under træning.

magnesium:

væsentligt element i mekanismerne i muskel sammentrækning og afslapning og forebygge kramper under praktiske øvelser, der involverer en høj tab af elektrolytter.

ginseng:

naturlig ekstrakt med styrkende aktivitet, der forbedrer koncentration og bringer vitalitet.

Komplekse B-vitaminer:

Forbedre effektiviteten af ​​energi metabolisme af atleten og tilskynde til assimilation af næringsstoffer bidrager ENERSHOT.

ENERSHOT afslutter sin formel med andre bestanddele, såsom cholin citrat og D glucuronolacton, der virker synergistisk med den anden. I

Desuden dets formulering er bemærkelsesværdigt for fraværet af sukkerarter tillader energi stimulerende bidrag uden at ændre blodglukose atlet, som er af stor betydning for dem, der ser deres næring under træning for at opnå det bedste resultat både i træning og i konkurrence.


Hos trekkinn har vi kun høj kvalitets udendørs vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour? Er heldet med dig! Vi har trekkinn i vores online Sundhed og helse katalog og Suplementación deportiva, vi tilbyder udendørs, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up