`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Frogskin

Oakley Frogskin

Oakley Frogskin

  • Oakley Frogskin
  • Oakley Frogskin
  • Oakley Frogskin
  • Oakley Frogskin
  • Oakley Frogskin

Oakley Frogskin

Produktbeskrivelse Oakley Frogskin

I pop kultur, var det en tid, som ingen anden. Ronald Reagan var i Det Hvide Hus, "The Terminator" var i box office og Run-DMC var i certificeret guld. Det var også det tidspunkt, hvor Oakley skabte one-of-a-kind solbriller kaldet Frogskins. Vi genopstod den oprindelige værktøj fra de tidlige 80'ere giver dig en chance for at eje et stykke historie.

Er du på udkig efter varer fra Oakley og Oakley Frogskin? Hos trekkinn, kan du finde en komplet liste af Beskyttelser produkter og udendørs tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online trekkinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale udendørs tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Lys. både kvalitet og pris er god!

-

Ingen

Perfekt trekkinn

-

Meget god skat

Anmeldelse

-

STOR PRIS / KVALITET

Fremragende

-

Meget let, god kvalitet, god pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk