`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium

  • Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium
  • Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium

Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium

Produktbeskrivelse Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium

Tilpas udseendet af din boreplatform ® briller og få de bedste optiske egenskaber til, hvor du bruger det mest. Bare bringe det til en autoriseret Oakley servicecenter eller ring til os på 00800 6255 3985. Vælg en linse farve, og vi vil gøre resten. Alle udskiftning linser har uovervindelig klarhed, slagstyrke og 100% UV filtrering af Oakleys High Definition Optics (HDO).


Vigtigt: Udskiftning objektiver kan ikke returneres, hvis de er blevet monteret eller ridset. Standard størrelse objektiver kan ikke installeres i asiatiske Fit briller frames.


Specifikationer Objektiv:


Black Iridium:


Ekstremt skarpt lys. Fremragende allround objektiv til solrige forhold. Tilbud sandere farvesans. Features en Iridium ® belægning for at reducere genskin.


- Lys Transmission: 10%


- Betingelser: ekstremt kraftigt lys


- Beskyttelse Index: 3


- Neutral / Kontrast: Neutral


Hvad ville du sige til at finde Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din udendørs butik. Køb det bedste udstyr fra Oakley og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Beskyttelser varer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt og også sparede penge.

-

Købt næsten en helt ny Oakley Oil Rig, indtil jeg opdagede her på SmashInn, der var også udskiftningsglas. Bestilte og modtog hurtigt og klikkede på én gang i min gamle Oakley. Kan jeg fortsætte i et par år med mine yndlingssolbriller.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk