`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Radar Pitch Replacement Lenses

  • Oakley Radar Pitch Replacement Lenses
  • Oakley Radar Pitch Replacement Lenses

Oakley Radar Pitch Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Radar Pitch Replacement Lenses

Hvis du ejer de mest teknologisk avancerede stykke af sportsudstyr på jorden, skal du sørge for at du får mest ud af det. Oakley Radar ® er konstrueret med et udskifteligt objektiv design, så du kan tilpasse til ethvert miljø. Tre unikke linseformer, så du kan vælge omfanget af den dækning, der fungerer bedst for din udendørs aktivitet, og for den måde Moder Natur skulpturelle dit ansigts form.


Vi tilbyder et bredt udvalg af linser er inklusive ventilerede design, der giver kølende luftgennemstrømning, samt de bedste polariserede linser under solen. Oakleys polarisering anvender en væske infusion proces til at binde det polariserende filter på det molekylære niveau. Det er, hvordan vi fjerner den tågede forvrængning fundet med konventionelle teknologier og opnå uovertruffen genskinsdræbende performance.


Vores holdbare Plutonite ® linser, giver optimal modstandsdygtighed og filtrerer 100% af alle UV-stråler. High Definition Optics (HDO ®) giver maksimal klarhed med patenterede innovationer som Polaric Ellipsoid ™ geometri for præcis, krystalklart syn i alle synsvinkler.


Lens Nuancer:


Wolfram Iridium udluftet:


Middel til stærkt lys. Skærper synsstyrke og forbedrer dybde perception. Features en subtil Iridium ® belægning for at reducere genskin og tune kontrast.Specifikationer:


- Lys Transmission: 15%


- Betingelser: medium til stærkt lys


- Beskyttelse Index: 3


- Neutral / Kontrast: Kontrast


Er du på udkig efter Oakley Radar Pitch Replacement Lenses? Alle Oakley er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Oakley Radar Pitch Replacement Lenses og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos trekkinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Oakley Radar Pitch Replacement Lenses

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk