`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Radarlock Pitch Repl Lens Kit

  • Oakley Radarlock Pitch Repl Lens Kit
  • Oakley Radarlock Pitch Repl Lens Kit

Oakley Radarlock Pitch Repl Lens Kit

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Pitch Repl Lens Kit

Tilpas dig til skiftende lysforhold eller bare ændre dit look ved at skifte til et andet objektiv på få sekunder. Vælg form og farve for at optimere din ydelse, og vælg et udluftet design, hvis du vil have kølig luftstrøm. Objektiver med Iridium-belægning indstiller præcist transmissionen af lys til dit miljø. Ikke-ventilerede linser fås med polarisering for at blokere de blændende lysstråler. Oakley-polarisering eliminerer dis og forvrængning, der findes i konventionelle teknologier for at skabe den bedste polariserede optik på planeten.

Vigtig note: Vær forsigtig, når du installerer / fjerner tilbehørslinser. Ridsede linser kan ikke returneres og er ikke dækket af Oakleys garantipolitik.


Funktioner:

Passer til RadarLock® Pitch® High Definition Optics (HDO) for uovertruffen klarhed og ydeevne
Objektivkonturer, der forlænger perifert syn og forbedrer sidebeskyttelse
Plutonit-linsemateriale filtrerer 100% af alt UVA / UVB / UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm
Uovertruffen slagbeskyttelse
Valgmulighederne inkluderer Iridium-linsebelægninger og polarisering


Specifikationer:

Linse form tonehøjde
Fit standard


Teknologi:

Oakley Hdpolariseret:
Forbedring af sikkerhed, komfort og ydeevne filtrerer Oakley HDPolariserede linser 99% af reflekteret blænding uden uklarheden og den optiske forvrængning, der kan leveres med polariserede linser fremstillet med konventionel fremstillingsteknik.

High Definition-optik:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der gør det muligt for Oakley briller at opfylde eller overgå teststandarderne fra American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troværdighed og slagfasthed.


Er du på udkig Oakley Radarlock Pitch Repl Lens Kit? Hos trekkinn finder du altid Reservedele, fra de bedste mærker, det kunne være fra Oakley, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra udendørs butikken.

Funktioner Oakley Radarlock Pitch Repl Lens Kit

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk