`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Fli

Odlo Fli

  • Odlo Fli
  • Odlo Fli
  • Odlo Fli

Odlo Fli

Produktbeskrivelse Odlo Fli

Start din vandreture i stil med ODLO Fli bukserne. Når det varmes op, stash dem i deres egen lomme, klar og venter på, når du har brug for det ekstra lag af beskyttelse. Fliebukserne er lavet af ODLOs super fleksible dobbeltvævsstretch stof, så klatring og klatring over ujævn terræn under din næste vandretur vil ikke være et problem. Stoffet er ekstra komprimerbart, til det punkt, at bukserne vil pakke ind i deres egen lomme, og for at sikre, at du får den perfekte pasform, kommer de komplet med et justerbart bælte. De har en Durable Water Repellent (DWR) finish for at sikre, at lette regnbruser ikke udgør et problem, og de er fri for kulbrinter for at lette deres indvirkning på miljøet. ODLO Fli bukser er det ultimative valg af stash og go lag til dine ben, perfekt til når vejret tager en dårlig tur på dit næste walking eventyr.

Funktioner:

Smart hurtigpakningsløsning

Vandafvisende med fri kulstoffri DWR-finish

Stor stretch

Specifikationer:

86% Polyester, 14% Elastan

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem med lederstatus for Fair Wear Foundation (FWF), som bestræber sig på at forbedre arbejdsvilkårene i tekstilindustrien verden over. FWF verificerer, at producenter overholder deres adfærdskodeks og foretager passende forbedringer. Som et initiativ til flere interessenter er FWF's uafhængighed garanteret, fordi det styres af fagforeninger, ngo'er og erhvervsorganisationer. Gennemsigtighed og ansvarlighed er nøgleprincipper for organisationen.

Lys giver optimal komfort i alle situationer og under alle vejrforhold hele året rundt. Høj elasticitet og hurtig tørring skelner mellem Odlos lette undertøj.

Omsorg:

Maskinvask Varm [40 °]

Må ikke bleges

Ikke tørretumbles

Må ikke stryge

Må ikke tørre ren


Odlo Fli findes i mange versioner. Køb dem hos trekkinn og få en masse fordele. Odlo Fli er med garanti den originale Odlo. Du kan også købe andre ting, kig i vores Dametøj katalog og Bukser.

Funktioner Odlo Fli

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store!

-

Elsker denne bukser! Meget behagelig og lys

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk