`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Shirt X Warm L/S

  • Odlo Shirt X Warm L/S
  • Odlo Shirt X Warm L/S

Odlo Shirt X Warm L/S

Produktbeskrivelse Odlo Shirt X Warm L/S

Warm Effect


materiale: 100% PESTemperature Control System (TCS)


Den funktionelle undertøj (Originaler og Trendline) samt den "evolution» Bodywear fra ODLO dække hele temperatur og aktivitet spektrum med de fire varme kvaliteter Cool, lys, varm og X-Warm. Dette system forenkler valget af den rigtige undertøj kvalitet afhængigt af temperaturen og graden af ​​aktivitet. Den rigtige funktionelle undertøj til al slags vejr, hele året igennem.


Warm


Holder dig varm, når det er koldt udenfor. Yderst funktionel sportstøj med fremragende varme isolering. For alle former for vinter aktivitet. God fugttransport. Holder huden varm og tør.


Hos trekkinn har vi kun høj kvalitets udendørs vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Odlo Shirt X Warm L/S? Er heldet med dig! Vi har trekkinn i vores online Herretøj katalog og Undertøj, vi tilbyder udendørs, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk valg

-

Meget godt undertøj, det er varmt, åndbart og blødt at røre ved. Det er sandt i størrelse. Anbefale.

Godt produkt

-

Tilfreds, det er ret varmt. Størrelsen er dog noget lille (ret almindelig i dette mærke ...). Følelsen er af varme, almindelig sved

Vinter undertøj skjorte

-

Produkt, som jeg allerede vidste, virkelig fantastisk til de lave temperaturer og min snesko-ledsagere er overrasket, eller som ofte forbliver med den eneste shirt i spørgsmålet. Jeg finder ud af, at forstærkningerne på skuldrene er virkelig fantastiske. Tillykke med, hvordan Odlo giver dig mulighed for at vælge det rigtige valg for de forskellige temperaturer. Angelo

Top kvalitet

-

Superb kvalitet. Pris brød! ekstra

Varsel

-

upåklagelig kvalitet på alle bestilte varer. Opfyldt mine forventninger. Levering en smule lang, men i overensstemmelse med, hvad der havde været annoncé.Je Jeg kan varmt anbefale dette site.

Odlo shirt varme x l / s

-

Fremragende intime shirt til vinteren. Det er meget varmt og ånder godt. Prisen for dette websted er meget god. Rådet er skjorten, at webstedet.

Odlo shirt varme x l / s

-

Rart at se på og behagelig at bære, meget varm.

Tilfreds

-

Fuldt tilfreds med min første ordre, og ensartet produkt levering ok, jeg anbefaler!

Meget tilfreds

-

Produkt-kompatibel, meget varmt. levering respekteret

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk