up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

plus
  • 360Osprey Ace 50L Backpack
  • Play videoOsprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L rygsæk er designet specielt til børn og unge voksne og giver dine børn mulighed for at følge med dig, når hele familien går på camping eller vandrer væk hjemmefra. Denne rygsæk er let, alsidig og sikker at bruge, og garanterer mange års uforstyrret komfort og komfort for dine små.

Ace 50L er lavet af 210D Double Diamond nylon ripstop og har en holdbar, elastisk konstruktion, der er koblet sammen med et kompressionsstropsystem for at sikre, at denne rygsæk ikke går i stykker eller beskadiger dens indhold, selv når den er fuldt belastet. Dets AirScape ™-bagpanel giver åndbarhed og friskhed på brugerens ryg, mens en Fit på Fly ™ -bæltet hjælper med at holde belastningen stabil og komfortabel til enhver tid. For at give dig mere fleksibilitet i indstillinger for belastning har Ace 50L også en aftagelig topklap, der dækker din tilhørighed, når du ikke kan lukke den indvendige lynlås.

På ydersiden inkluderer Ace 50L en indbygget regncover, så dine ejendele ikke bliver våde, når du passerer fugtige miljøer. For større brugervenlighed har denne rygsæk også et soveposekammer i bunden samt en intern hydratiseringshylster, der er fuldt kompatibel med dette amerikanske mærkes forskellige hydrationsmagasiner. Funktioner:

Pas på FlyTM justerbar hoftebælte
Dobbelt lynlås med hoftebælte
Intern hydratiseringshylster
Øvre og nedre kompressionsstropper
Powermesh lommer foran og side


Specifikationer:

Litteratur: 50
Vægt: 1,68 kg
Du kan også finde Osprey Ace 50L Backpack i vores Rygsække og kufferter kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Rygsække. Vi har også mange andre ting fra Osprey, hos trekkinn, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. Osprey er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Osprey Ace 50L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor, funktionel, alsidig rygsæk til unge!

-

Meget let at justere, nok rum og lommer og fastgørelsespunkt og meget let at tilpasse til et voksende barn / ungdom. Og de kan også lide udseendet! Har også en Osprey cykelrygsæk og er meget afhængig af de overordnede kvaliteter af Osprey rygsække. Pengene værd!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up