`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Osprey

Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

Produktbeskrivelse Osprey Fairview Trek 50

Foretag en uforglemmelig oplevelse ud af dine ture og udflugter med Osprey Fairview Trek 50-rygsæk . Specielt designet til kvinder tilbyder denne 50 liter rygsæk uovertruffen beskyttelse og sikkerhed i alle forhold. Uanset om det er til vandreture eller camping i weekender eller korte ture, denne rygsæk værktøj og mobilitet vil altid overraske dig.

Integrationen mellem AirSpeed ™ bagpanel og den sædvanlige ophængning af seletypen, der findes på denne type rygsække, suppleres med en 4 mm Lightwire periferiramme, der overfører belastningen fra sele til vægt, hvilket resulterer i en blødere, mere stabil anvendelse. Fairview Trek 50's polstret hoftebælte tilføjer også et par lynlåslommer til let at holde små værktøjer og taster.

For at beskytte Fairview Trek 50 mod varme og vejr har Osprey inkluderet en AirCover ™ beskyttelsesfor, der fungerer som en vandtæt regndæk. Takket være et fastgørelsessløjfesystem er denne rygsæk fuldt kompatibel med Daylite® rygsække , hvis du har brug for yderligere belastning.

Blandt de forskellige hjælpefunktioner på Fairview Trek's inderside finder du en polderet ærme til flere funktioner til bærbare computere, tabletter eller hydreringsmagasiner samt en lang række lynlåslommer til at organisere dine ejendele.

Specifikationer:

Vægt: 1,85 kg

Maksimale dimensioner (cm): 62h x 38b x 32t

Volumen: 50 L


Skynd dig at købe Osprey Fairview Trek 50, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos trekkinn kan du også finde Rygsække, eller Rygsække og kufferter, vi har det du lige står og mangler. Køb Osprey Fairview Trek 50 og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Rygsække tilbud.

Funktioner Osprey Fairview Trek 50

Alder
Køn
Struktur
Taskeegenskaber
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk justerbar pakke

-

Jeg købte denne pakke på anbefaling af mine venner. Jeg agter at bruge det primært som en kamerapakke med en ICU indeni, da jeg kom på vandreture for at komme til lokationer. Denne pakke har alle polstringer og justerbare muligheder, så den passer til din kropsstørrelse, som jeg var meget imponeret over. Generelt robust design og praktisk.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk