up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Kestrel 58L Backpack

Osprey Kestrel 58L Backpack

plus
  • 360Osprey Kestrel 58L Backpack
  • Play videoOsprey Kestrel 58L Backpack
  • Osprey Kestrel 58L Backpack
  • Osprey Kestrel 58L Backpack

Osprey Kestrel 58L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Kestrel 58L Backpack

Osprey Kestrel 58L rygsæk er stadig en af de mest populære, dygtige muligheder på markedspladsen med adskillige internationale priser til dets fremragende værktøj og ydeevne under vandreture og udendørs aktiviteter.

Takket være sin AirScape ™ bagpanel er Kestrel en meget åndbar og behagelig rygsæk, der tillader stor luftstrøm gennem ryggen i kombination med dens LightWire ™ ophængssele . Disse meget slidstærke skulder puder - med en brystbånd og hoftebånd, der passer til hinanden, har også ekstern adgang til et hydratiseringsreservoir, hvis du ønsker at inkludere det, og er fuldt justerbare til forskellige højder og konstitutioner.

Men det er på dens inderside, hvor Kestrel viser sig at være en sand arbejdshest. Et dobbelt sæt indvendige kompressionsstropper, placeret ved rygsækets øverste og nederste område, holder dine ejendele på plads på alle tidspunkter: en meget nyttig funktion i en taske, der ud over en række organisationslommer også indeholder et separat soveposekammer med flydende skillevæg og en vandtæt, aftagelig regndæk.

Dette værktøj holdes også på det udvendige, hvor Kestrel har adskillige vandrestangtilbehør, lette adgangslommer til bjergbestigningsværktøjer og ekstra fastgørelsesstropper, så du ikke mangler noget udstyr på din næste ekspedition. Fra gitteret. Med en bevist arv er Kestrel 58 en robust, høj ydeevne rygsæk, designet til at være en sand udendørs arbejdshest.

Kestrel 58 er designet til mellemlang til lang varighed backpacking ture eller eventyr hvor du bærer en stor mængde gear. Den store kapacitet giver plads til store gear eller giver dig plads til at bære mere end bare de væsentligste. Adgang til dette gear er lettere end nogensinde før, med en stor U-lynåbning på frontpanelet, hvilket giver en nem måde at organisere dit udstyr på eller finde præcis, hvad du leder efter. Kestrel 58 har også et øvre låg adgang med en lukning lukning, sammen med en lavere sovepose rum med en aftagelig divider.

Kestrel's backsystem er designet til komfort og stabilitet, med Ospreys afprøvede AirScape backpanel og et solidt hoftebøjle og harness-design, vil disse pakker komfortabelt bære en tung belastning. Et justerbart design giver dig mulighed for at tilpasse højden af bagpanelet med lethed, ved hjælp af et kroge og loop torso panel.

Kestrel 58 har mange steder til at gemme dine backpacking-essentials, herunder nylonforstærkede vandflaskelommer, dobbelt lynlåsede hoftelommer, en stor frontlomme, lommelygte, lommerlomme med nøgleclips og ekstern adgangshylder.

Endelig er Kestrel 58 udstyret med alle de væsentlige forudsætninger for livet på stien; En integreret og aftagelig regncover, Osprey's Stow on the Go-trekkingspolefeste, flere kompressionsremme, sovepudebånd, isværktøjsfester og flere lashing-løkker.

Uanset om man tackler bjergrige terræn, dybe skove eller snoede stier, er disse pakker et defineret benchmark i backpacking komfort og ydeevne.

Funktioner:

15 mm sidekompressionsstropper

Justerbar torso længde

AirScape ™ backpanel med skumkanter til komfort og pasform

Dobbeltsikrede stoflommer med InsideOut ™ kompressionskabel

Front skubbe den lomme

Integreret og aftagelig regncover

Indvendig hydratiseringsmuffe

Indvendig toplast kompressionsrem

PowerMesh ™ dual access vandflaske lommer

Side kompressionstropper

Sovepose base rum med intern divider

Sternum rem med nødpistolen

Stow på Go ™ trekking pole vedhæftet fil

Stowable twin ice ax loops

Stræk forlomme

Stretch mesh sidelomme til vandflaske

Øverste lågadgang

To lynlåsede hoftebælterlommer

U Zip kuffert åbning på frontpanelet

Zip lomme i øverste låg

Specifikationer:

Vægt: 1,76 kg

Maksimale dimensioner (cm): 78 (1) x 36 (w) x 35 (d)

Hovedstof: 210D x 630D Nylon Dobby


Alle udendørs produkter og Rygsække er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos trekkinn kan du finde en masse Rygsække og kufferter fra Osprey. Prisen på Osprey Kestrel 58L Backpack er 145.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Osprey Kestrel 58L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt

-

Jeg var glad for at se det, det ser robust og kompakt ud, jeg vil teste det i disse dage, men jeg tror ikke, jeg har noget problem

Godt produkt

-

Godt produkt. Let at bruge. Lys.

Meget godt produkt

-

Jeg kan virkelig godt lide de brugervenlige lommer og mange systemer.

Pålidelig service

-

Har ikke brugt pakken endnu (ser godt ud), men den ankom sikkert i NZ på anslået tidspunkt så meget tilfreds med tjenesten.

Fremragende!

-

Fantastiske produkter, fremragende kvalitet og forskellige designs er meget i tråd med behovene. Jeg håber snart at kunne bære det op ad bjerget.

Som om arme omgiver dig

-

Fantastisk produkt, let, behageligt og praktisk

Bedste rygsæk nogensinde

-

Kan ikke fejl denne rygsæk, der åbner foran. Ledsager for livet! Leveres også med Ospreys-garanti

Meget lovende

-

Jeg ville have en mere behagelig trekking-rygsæk, fordi mine ting med årene er blevet lettere og mindre. gik straks en testgang med hvad jeg normalt tager med mig i 1 til 2 uger. følte mig godt stabil, var lidt i tvivl om de mindre tykke hofte- og skulderremme, men følte ingen irritation eller trykpunkter. tiden vil vise, men det første indtryk er meget godt

Fremragende!

-

Jeg købte Osprey Kestrel 58, og designet er bare fantastisk! Kan ikke vente med at bruge det til camping!

Fremragende !!

-

Designet af Kestrel 58 er bare fantastisk! Kan ikke vente med at bruge rygsækken til at campere!

Læs dette inden du køber!

-

Den bedste rygsæk til vandreture, jeg nogensinde har haft! Bare holdbart materiale og let vægt, hver funktion lavet til nøjagtigt hvad en backpacker har brug for: sideværts åbning, justerbare skulderstropper, mesh lomme vandflaske, som du kan nå, når det på din ryg er genialt! adskilt hovedrum så vigtigt også.

Behageligt overrasket ...

-

Sammenlignet med vores Oprey Kestrel 48 taske købt i 2014, har Kestrel 58 udviklet sig markant og positivt. lateral åbning er en reel fremgang. Glidelåserne er større og lettere at glide (især til bundrummet), når posen er lastet. Den overordnede struktur af underafdelingen giver et indtryk af det store volumen der er til rådighed. Bæltets lommer er store. Måske tvivler på at vælge at sætte regnbeklædningen ned i posen (se næste storm). Og den lille ekstra: karabinen til bilen eller huset nøglen i indersiden af klappen. På trods af disse forbedringer forbliver posen lys og ladet - er meget meget stabil på bagsiden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up