up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Kyte 56L Backpack

plus
  • 360Osprey Kyte 56L Backpack
  • Play videoOsprey Kyte 56L Backpack
  • Osprey Kyte 56L Backpack

Osprey Kyte 56L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Kyte 56L Backpack

Uanset om det er korte vandreture eller under campingpladser natten over, er Osprey Kyte 56L kvindes rygsæk mere end mødet . Kyte 56L's robuste, pålidelige og med en bred konstruktion vil forbløffe dig i hver rejse til det udendørs.

Oprettet i 210D x 630D Dobby nylon , gør Kyte's store holdbarhed den ideel til langrendspraksis. Dets AirScape ™ -sele kombinerer en meget åndbar, behagelig bagpanel med polstrede, sømløse stropper for en ubesværet belastning, hvilket holder stabilitet øverst takket være sin brystbånd og hoftebånd. Kompressionsstropper placeret i denne rygsags øvre og nedre områder sikrer, at dine ejendele altid er sikre.

Udenfor har Kyte en række lynlåse lommer og tilbehør, der er ideelle til at organisere dit bjergbestigning og campingværktøj på en nyttig, let tilgængelig måde; blandt dem er en hydrering ekstern muffe, der er fuldt kompatibel med andre Osprey-produkter, samt en Stow on the Go-vandrestangsophæng og ekstra låse til ispluk, campingværktøj og andet udstyr. Specifikationer:

Litteratur: 56 l
Vægt kg: 1,70


Osprey Kyte 56L Backpack findes i mange versioner. Køb dem hos trekkinn og få en masse fordele. Osprey Kyte 56L Backpack er med garanti den originale Osprey. Du kan også købe andre ting, kig i vores Rygsække og kufferter katalog og Rygsække.

Funktioner Osprey Kyte 56L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Den forventede af fiskeørn

-

Lys for sin kapacitet, jeg købte Osprey, fordi det er kvalitetssikret og havde en god rabat, godt stof, modstandsdygtigt, vandtæt, tusindvis af huller, hvor man kunne gemme ting ... Anbefalet

Henstilling

-

En god rygsæk, den er ikke særlig stor, hvilket gør den perfekt til en person, der ikke er særlig høj. Materialet er meget modstandsdygtigt, og farven er identisk med billedet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up