up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Rygsæk Aether 65L

Osprey Rygsæk Aether 65L

Osprey Rygsæk Aether 65L

Osprey Rygsæk Aether 65L

plus
  • 360Osprey Rygsæk Aether 65L
  • Play videoOsprey Rygsæk Aether 65L
  • Osprey Rygsæk Aether 65L
  • Osprey Rygsæk Aether 65L
  • Osprey Rygsæk Aether 65L
  • Osprey Rygsæk Aether 65L

Osprey Rygsæk Aether 65L

Produktbeskrivelse Osprey Rygsæk Aether 65L

Osprey Aether 65L rygsæk har plads nok til en tur i flere dage, når du har brug for komplet bjergudstyr med hydrering, sovepose, klatreværktøj, sko, tøj og mad , alt sammen i en organiseret, stabil, åndbar og behagelig bagage, der giver support og let mobilitet under rejsen.

Denne trekking-rygsæk er lavet af nylon med høj styrke og vandafvisende, så den er meget modstandsdygtig over for slid, selv under ugunstige forhold. Derudover inkluderer det et vandtæt beskyttelsesdæksel, der undgår, at dine genstande bliver våde på turen. Fit on the Fly-systemet er fuldt justerbart og tilpasser sig komfortabelt til alle typer kroppe. Air Scape-ryglænet er ansvarligt for at yde blød, polstret og åndbar støtte på ryggen.

Dens design er kompatibel med en hydraulisk reserve og indeholder en "U" lynlås i hovedrummet, lynlåslomme på toppen, frontlomme, laterale meshlommer og lommer på lændebæltet. Denne 70l rygsæk med maksimal kapacitet leveres med intern adgang til hydrering, en intern ring til nøgler, brystbåndsrem med nødfløjte, kompressionsremme i siden, stropper til justering af soveposen og kroge til stænger.

Til backpacking, gennem vandreture og alpine ekspeditioner har Aether AG-serien en stamtavle som ingen anden pakke. Vi sætter baren for tekniske backpack-pakker ved at kombinere Anti Gravity-teknologi med tilpasset pasform og innovative funktioner som vores nye konvertible topdæksel for at skabe en mere kapabel og behagelig pakke til langdistancebelastning, der bærer enhver flerdagsudflugt. Når du har brug for en pakke, der kan bære tunge belastninger i op til en uge, er der ingen bedre mulighed end Aether AG 60


Nøgleegenskaber:

SKRÆDDERSYET:
IsoForm5 selen og CM hoftebælte giver enestående pasform og komfort til især tunge belastninger og lange miles. Begge komponenter er udskiftelige for at give en virkelig tilpasset pasform.

ANTI GRAVITY TECHNOLOGY:
Aether / Ariel AG har et kontinuerligt, ophængt panel af letvægtsnet, der strækker sig fra overkroppen gennem lumbalområdet på pakken og omslutter brugeren i højeste komfort.

CONVERTIBLE TOP LID DAYPACK:
Træk dit udstyr til basecampen, fjern topdækslet, og indsæt det imponerende funktionelle DayLid for at topmøde en nærliggende top- eller backcountry-picnic. BEMÆRK: IKKE TILGÆNGELIG UDEN FOR USA OG CANADA.


Funktioner:

Aftageligt topdæksel konverteres til DayLid daypack. Ikke tilgængelig uden for USA og Canada.
Dobbelt kompressionsstropper på oversiden
Dobbelt adgangs side stretch mesh lommer
Lynlås med hoftebæltelommer
Stow on the Go trekking pole vedhæftet fil
Yderligere adgang til hovedrummet
Stor stretch mesh frontpanellomme
Dobbelt kompressionsremme foran med StraightJacket-kompression
Dobbelt isværktøjssløjfer med bungeesnor
Lynlås med soveposerum med aftagelig skillevæg
Aftagelige stropper til liggeunderlag
Integreret FlapJacket-dæksel til brug uden låg
Intern hydratiseringsreservoirhylster
Sidepanel lynlås adgang til hovedrummet


Specifikationer:

LYDSTYRKE: 3478 IN3 / 57 L
DIMENSIONER: 30.71HX 15.35WX 12.2D IN.
VÆGT: 5,096 LBS.

Stof:
HOVED: 210D Nylon Dobby
ACCENT: 210D Nylon Shadow Box med høj styrke
BUND: 500D nylonpakning


Er du vild med Osprey Rygsæk Aether 65L? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret Osprey forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Osprey. Vælg en Rygsække og kufferter kategori og find alle de mulige Rygsække og kufferter varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Osprey Rygsæk Aether 65L

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trek taske

-

Jeg ledte efter en let, behagelig taske, fandt jeg. godt færdig, gennemtænkt, topindstilling. Jeg søger at reducere vægten i Treck, og posen er en vigtig del. Jeg anbefaler det. 65l er nok til mig til en 5-dages batterilevetid.

Bedste rygsæk

-

Perfekt rygsæk 10/10 Anbefalet til 1000%

Fiskeørn

-

Stor rygsæk. Lige hvad jeg ønskede.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up