up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Sirrus 24L Backpack

Osprey Sirrus 24L Backpack

plus
  • 360Osprey Sirrus 24L Backpack
  • Play videoOsprey Sirrus 24L Backpack
  • Osprey Sirrus 24L Backpack
  • Osprey Sirrus 24L Backpack

Osprey Sirrus 24L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Sirrus 24L Backpack

Fremstillet med de mest strenge specifikationer og den bedste kvalitet, der tilbydes af den amerikanske mærke, de Osprey Sirrus 24L kvinders rygsæk helt begrunder sit enestående ry som en vandring taske. Uanset om du leder efter en udendørs gåtur eller klatrer i bjerget i weekenden, med Sirrus vil du altid mærke vinden bag dig.

Takket være det sømløse AirSpeed ™ -ophængssystem tilbyder Sirrus dig en behagelig og glat belastning, der ikke får dig til at bemærke dens store 24 liters kapacitet. Dets 3D-konturerede bagpanel sikrer total åndbarhed, der holder sved og fugt væk fra ryggen, mens dets selesystem er fuldt justerbart og inkluderer ekstra brystben og lænde-bælter for større stabilitet.

Sirrus 'værktøj er fuldt ud tydeligt på ydersiden, med inkluderingen af en Stow on the Go-vandrestangfeste, der giver dig mulighed for at bære disse værdifulde værktøjer med dig til enhver tid. En isplukke, en lodret lomme på frontpanelet og lommer med dobbelt lynlås på ophængets bund gør det nemt at organisere alle dine ejendele uden engang at tage rygsækken af ryggen.

Det indvendige i Sirrus har en utrolig mangfoldighed af organisation takket være dens flere organisationslommer, blandt hvilke fremhæver en hydratiseringsbeholderhylse, der er fuldt kompatibel med Hydraulics ™ og Hydraulics ™ LT-serien. Når regn og elementerne angriber, har denne rygsæk også en integreret regndæk til at holde dine ejendele tørre. Sirrus 24 bringer ægte innovation og kvalitet til den ventilerede pack verden. Inspireret af fiskeørne antigravity? teknologi, Sirrus 24 giver et fuldt justerbart flyvehastighed? ventileret tilbage system, der kombinerer enkelt stykke konstruktion af bagpanelet og hoftebælte med yderst åndbar suspenderet mesh. Dette giver mulighed for øget komfort i varmt vejr, selv med en tung belastning. Sirrus backsystem tilbyder også en imponerende womens specifik pasform, med en ergonomisk formet hoftebælte, seletøj, åg og bagpanel. Den klassiske styling og rent design, sammen med en imponerende komfortabel carry gør Sirrus 24 en fast favorit for vandrere og vandrere, der er på udkig efter et ventileret daypack med tilstrækkelig kapacitet til reservedele tøj, mad, vand og udstyr. Den aftagelige regnslag gemt i bunden lommen øger vejrbestandighed og hårde nylon tekstiler sikrer holdbarhed. Sirrus 24 har et stort panel åbning, en nem adgang lomme på toppen og en stor, lodret lynlås ekspansion lomme på fronten, som er perfekt til sikker lagring af en jakke eller reservedel lag for nem adgang. Sirrus 24 er den perfekte pakke til varme dage på snoede stier. Sirrus 24 er kompatibel med alle Hydraulik? og hydraulik LT? reservoirer.

featuers:

Justerbar flyvehastighed? trampolin suspenderet mesh backsystem

Justerbar torso længde

Designet til kvinder

Ekstern adgang hydrering

Integreret & aftagelig regnslag

Intern nøgle vedhæftet klip

Side kompressionsremme

Enkelt isøkse loop

Brystrem med nød fløjte

Stuve på farten? trekking pole vedhæftet fil

Twin lynlås hofte bælte lommer

Lodret centreret lynlås lomme

Lynlås adgang panel

Specifikationer:

Vægt: 1,16 kg

Maksimale dimensioner (cm): 49 (l) x 30 (w) x 30 (d)


Vent ikke med at købe Osprey Sirrus 24L Backpack. Du kan finde al information på Osprey Sirrus 24L Backpack, du kan kontakte trekkinn via vores kontakt side. trekkinn tilbyder exclusive tilbud på Rygsække og kufferter for udendørs og andre fritidsaktiviteter. Vores Rygsække og kufferter vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Rygsække varer.

Funktioner Osprey Sirrus 24L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (16)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor rygsæk til damer

-

Meget praktisk med plads nok til 1 dags vandreture

Store

-

godt

God til en dags vandreture

-

Fantastisk, let og super stilfuldt. Kan lide det visuelt, kan ikke vente med at prøve det i bjergene

Perfekt rygsæk

-

Denne rygsæk har en større kapacitet end forventet og god funktionalitet. Velegnet til en dags klatring.

Fantastisk rygsæk

-

Fantastisk bacpack. En af de mest behagelige jeg nogensinde har haft.

Perfekt rygsæk

-

En veludstyret, ventileret og behagelig rygsæk

Jeg anbefaler

-

En rygsæk i høj kvalitet med virkelig smukke finish.

Dagsæk til damer

-

Komfortabel og praktisk rygsæk til dagsture, vandreture, ... Pris snarere på høje side.

Rigtig god og i en smuk farve

-

En velsiddende, ventileret og komfortabel rygsæk med masser af features. Jeg er glad.

Fantastisk pakke

-

Meget behagelig og let at transportere. De forskellige lommer gør alt let tilgængeligt. Størrelsen er velegnet til de fleste grænser for luftfartshyttebagage. Elsker det!

Asprey rygsæk

-

Smuk rygsæk godt færdig, selv i meget komfortable og smarte detaljer smukke farver mange justeringer og mange lommer produkt at anbefale

Stor pakke

-

Komfortabelt og bekvemt. Kæreste elsker det.

Superw

-

Nice solid rygsæk. Har ikke brugt det endnu.

Meget godt produkt

-

Solid, let og perfekt til dagvandring.

Fremragende

-

At være lidt adskilt fra ryggen gør det meget behageligt med hensyn til sved. Det tilpasser mig til min højde, kort sagt, det er det værd.

Jeg anbefaler

-

Great product, kvalitet, komfort, funktionalitet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up