up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Skarab 30L Backpack

Osprey Skarab 30L Backpack

Osprey Skarab 30L Backpack

Osprey Skarab 30L Backpack

Osprey Skarab 30L Backpack

Osprey Skarab 30L Backpack

Osprey Skarab 30L Backpack

Osprey Skarab 30L Backpack

plus
  • 360Osprey Skarab 30L Backpack
  • Play videoOsprey Skarab 30L Backpack
  • Osprey Skarab 30L Backpack
  • Osprey Skarab 30L Backpack
  • Osprey Skarab 30L Backpack
  • Osprey Skarab 30L Backpack
  • Osprey Skarab 30L Backpack
  • Osprey Skarab 30L Backpack
  • Osprey Skarab 30L Backpack
  • Osprey Skarab 30L Backpack

Osprey Skarab 30L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Skarab 30L Backpack

Under vandreture er der intet bedre værktøj til at gå længere og længere end en allround, holdbar og effektiv rygsæk. Osprey Skarab 30L rygsæk slører grænserne mellem en hydratiseringstank og en rejsetaske og har alle de funktioner, du har brug for for at nå hvert stiens topmøde.

Med en kapacitet på 30 liter er Skarab det perfekte valg til at bære et stort sortiment; tilføjelsen af en lang række organisationslommer indeni såvel som interne kompressionsstropper gør det muligt for dine ejendele at forblive på plads, når du går gennem landskabet. For at holde dig altid hydreret er Skarab fuldt kompatibel med et Hydraulics® LT 2.5L hydratiseringsreservoir, der har en let adgangsslange gennem sin højre skulderrem.

Udenfor bruger Skarab AirScape ™ selesystemet til at give dig en behagelig, åndbar følelse, der er særligt værdifuld, når du tager denne rygsæks volumen i betragtning. Understøtter sine dobbelte udvendige lommer med lynlås på basen, inkluderer Skarab også et par understøtninger til at bære dine vandrestænger på frontpanelet.
Dagpakker med et intuitivt design, Skarab 30 er en simpel og stilfuld vandrerefæller.

Skarab 30 er designet til ultimativ alsidighed og har en stor dagpakke kapacitet, som er perfekt til hele året lange eventyr. En innovativ Bump Foam backpanel giver fantastisk komfort og ventilation, mens den lavprofilerede sele og polstret hoftebøjle giver fremragende lastoverførsel, selvom pakken er fuld og tung.

Et stilfuldt top zip-adgangspunkt giver en ekstremt nem måde at pakke og udpakke Skarab på, mens en ekstern hydreringskuff lader dig glide dit reservoir i pakken uden at skulle først aflaste den. En skjult kludfri lomme sidder over bagpanelet, der giver et sikkert sted at gemme solbriller, en telefon eller nøgler. Under pakken gemmer en separat lomme det integrerede og aftagelige regncover.

Dobbelt hofte lommer gør det nemt at få adgang til sporets vigtige ting som snacks eller din hovedbræt, mens en forreste lomme lomme giver et sikkert og hurtigt sted at opbevare din vandtætte jakke. Dobbelt lommer med lynlås er store nok til 1L vandflasker. En intern mesh-lomme under låget giver et nemt sted at holde værdigenstande.

Med et moderne eksternt design og højtydende funktioner, balancerer Skarab nemt de væsentlige funktioner med en forfriskende ren æstetik.

Funktioner:

15 mm sidekompressionsstropper

AirScape ™ backpanel med bump skumventilation

Dobbelt lodret side lynlommer

Ekstern hydrering adgang

Front skubbe den lomme

Integreret og aftagelig regncover

Side kompressionstropper

Enkelt isøksløkke

Sternumremspænde med magnet

Twin lynlåse sidelommer

To lynlåsede hoftebælterlommer

Walking Pole Attachments

Zip lomme i øverste låg

Zippered ridset solbriller og elektroniklomme

Zippered top adgang

Specificatioins:

Vægt: 0,78 kg

Maksimale dimensioner (cm): 55 (1) x 32 (w) x 28 (d)

Hovedstof: 210D Nylon Diamond Ripstop


Find masser af udendørs varer fra Osprey, altid på lager og til den bedste pris. Hos trekkinn, din online udendørs butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Osprey Skarab 30L Backpack, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Osprey Skarab 30L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (23)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ideel størrelse til en eller to dage i bjergene

-

Ideel størrelse til en eller to dage i bjergene med materialer af høj kvalitet. Det er noget tungere end forventet ... For en højde på 1,80 er det perfekt med hensyn til størrelse og højde på stropperne og hoftebæltet. Jeg havde ikke prøvet fiskeørnemærket før nu, og jeg kan varmt anbefale det. God trekkiin forsendelsesservice som altid.

Fremragende rygsæk

-

Meget behagelig, let og med en stor plads. Materialerne føles i god kvalitet.

Osprey skarab 30

-

Comfortable, spacious, versatile. Travelled with it, ran with it, cycled with it. Comes with a rain cover that fits even my Osprey Mutant 52 without any problems.

Rygsæk fiskeørn skaranb 30 l

-

Tydeligt sted: meget præcis beskrivelse af posen Ultra hurtig forsendelse Perfekt emballage Taske som beskrevet: ultra stærk, let, praktisk og meget gennemtænkt med sin integrerede beskyttelse mod regnen og dens uafhængige rum til en 2 liters vandblære Kvalitetsrapport / fremragende pris ANBEFAL +++++++++

Fantastisk udstyr!

-

Fantastisk kvalitet og hurtig forsendelse! Virkelig anbefale!

Fremragende

-

Super taske, let, meget funktionel, meget behagelig på ryggen, fremragende mærke

Osprey skarab 30l

-

Leveringstiden tager et stykke tid (ca. en måned til New Zealand). Men det blev let sporet og ankom i perfekt stand. Produktets kvalitet er som beskrevet. God solid rygsæk og glade for at begynde at bruge den. Høj kvalitet og ryggen er buet med forstærket ryg for at holde den væk fra ryggen og lade luften strømme igennem. Bedste vandrerygsæk, jeg har ejet. Regntæppe inkluderet.

Perfekt rygsæk

-

Rygsækken ankom meget hurtigt og perfekt i alle dele, for en høj person som mig (1,88 m) er det måske lidt kort i højden for at være perfekt som pasform, men jeg synes ikke det er et stort problem. Den eneste fejl er manglen på vandposen på trods af beskrivelsen, at den er inkluderet i rygsækken også på den officielle fiskeørn websted, især i betragtning af omkostningerne ved den samme.

Ospreys skarab 30

-

Alt gik glat, hurtig levering. Værd at gentage.

Dejlig taske

-

Meget flot taske, god kvalitet

Fremragende rygsæk

-

Meget behagelig, lys og med en stor plads. Materialerne føles god kvalitet.

Fantastisk rygsæk

-

Fantastisk rygsæk

Fantastisk rygsæk

-

Fantastisk rygsæk

Anmeldelse

-

Meget god dagspakke. Kvaliteten er som forventet fra Osprey-produkter - top notch. Leveringen er hurtig og uden problemer

Min rygsæk ankom

-

Meget god rygsæk, let praksis og meget god kvalitet.

Meget god rygsæk

-

Jeg elskede min rygsæk, meget god kvalitet, jeg kunne godt lide den meget, ligesom på billedet

Min rygsæk ankom

-

Meget god kvalitet, idem en lafoto

Min rygsæk ankom

-

Meget god kvalitet, jeg kunne godt lide det, det samme som på billedet

Jeg har kufferten

-

Han bekræftede, at jeg fik dokumentmappen, jeg kunne godt lide den meget, meget god kvalitet

Osprey skarab 30l - anmeldelser

-

等待 了 1 個 月 又 11 天 , 真的 如 我 同學 所說 的 , 等到 忘記 這 回事 就 來啦 ~: P 看到 這個 實物 背包 時 , 覺得 等待 是 值得 的 , 期待 11 月份 背著 它 去 日本完成 我 的 背包客 6 天 5 夜 的 旅遊 行程 喔 ~

Ospery skarab 30 - anmeldelse

-

Jeg købte tasken med det formål at være en kontorrygsæk til lap top, der giver mig alsidighed til vandreture. Sammen med en ærmet overtrækshylster viste posen sig at være yderst behagelig til min daglige brug. Fik ikke en chance endnu til at prøve det på vandreture, men posen ser ud til at være fantastisk. Stropperne er behagelige og sidder rigtig godt på skuldrene og 30L-kapaciteten giver mig mulighed for at få alt mit udstyr indeni uden problemer. Alt i alt Fantastisk og billig løsning for vandrerstuderende.

Fremragende rygsæk

-

Rygsækken er meget god, den er ikke besværlig og mange ting passer. Den eneste detalje er, at regndækket ikke kom, når det skulle.

Anmeldelse

-

BAG RECEIVED IN GOOD CONDITION. ELSKEDE DESIGN.VERY HANDY FOR EN DAG AF HIKE.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up