up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Stratos 24L Backpack

Osprey Stratos 24L Backpack

plus
  • 360Osprey Stratos 24L Backpack
  • Play videoOsprey Stratos 24L Backpack
  • Osprey Stratos 24L Backpack
  • Osprey Stratos 24L Backpack

Osprey Stratos 24L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Stratos 24L Backpack

Fremstillet med de mest strenge specifikationer og den bedste kvalitet, der tilbydes af den amerikanske mærke, Osprey Stratos 24L rygsæk helt begrunder sit enestående ry som en vandring taske. Uanset om du leder efter en udendørs gåtur eller klatrer i bjerget i weekenden, med Stratos vil du altid føle vinden bag dig.

Takket være dets AirSpeed ™ -ophængssystem er sømløst, tilbyder Stratos dig en behagelig og glat belastning, som ikke får dig til at bemærke dens store 24 liters kapacitet. Dets 3D-konturerede bagpanel sikrer total åndbarhed, der holder sved og fugt væk fra ryggen, mens dets selesystem er fuldt justerbart og inkluderer ekstra brystben og lænde-bælter for større stabilitet.

Stratos 'hjælpeprogram er fuldt ud tydeligt på ydersiden, med inkluderingen af en Stow on the Go-vandrestangbeslag, der giver dig mulighed for at bære disse værdifulde værktøjer med dig til enhver tid. En isplukke, en lodret lomme på frontpanelet og lommer med dobbelt lynlås på ophængets bund gør det nemt at organisere alle dine ejendele uden engang at tage rygsækken af ryggen.

Stratos interiør har en utrolig mangfoldighed af organisation takket være dens flere organisationslommer, blandt hvilke fremhæver en hydratiseringsbeholderhylse, der er fuldt kompatibel med Hydraulics ™ og Hydraulics ™ LT-serien. Når regn og elementerne angriber, har denne rygsæk også en integreret regndæk til at holde dine ejendele tørre. Stratos 24 bringer ægte innovation og kvalitet til den ventilerede pakke verden.

Inspireret af fiskeørne antigravity? teknologi, Stratos 24 giver et fuldt justerbart flyvehastighed? ventileret tilbage system, der kombinerer det enkelte stykke konstruktion af bagpanelet og hoftebælte med meget åndbar suspenderet mesh. Dette giver mulighed for øget komfort i varmt vejr, selv med en tung last.

Den klassiske styling og rent design, sammen med en imponerende komfortabel carry gør Stratos 24 en fast favorit for vandrere og vandrere, der er på udkig efter et ventileret daypack med tilstrækkelig kapacitet til reservedele tøj, mad, vand og udstyr. Den aftagelige regnslag lagret i bunden lomme øger vejrbestandighed og hårde nylonstoffer sikrer holdbarhed. Stratos 24 har en stor panel åbning, en nem adgang lomme på toppen og en stor, lodret lynlås ekspansion lomme på forsiden, som er perfekt til sikker lagring af en jakke eller ekstra lag for nem adgang. Stratos 24 er den perfekte pakke til varme dage på snoede stier.

Stratos 24 er kompatibel med alle hydraulik? og hydraulik LT? reservoirer.

Funktioner:

Justerbar flyvehastighed? trampoline suspenderet mesh backsystem

Justerbar torso længde

Ekstern adgang hydrering

Integreret & aftagelig regnslag

Intern nøgle vedhæftet klip

Side kompressionsremme

Enkelt isøkse løkke

Brystrem med akut fløjte

Stow on the Go? trekking pole fastgørelse

Twin lynlås hofte bælte lommer

Lodret centreret lynlås lomme

Lynlås adgang panel

Specifikationer:

Vægt: 1,25 kg (M / L)

Maksimale Dimensioner (cm): 56 (l) x 30 (w) x 30 (d)


Osprey Stratos 24L Backpack vil fuldende dit udendørs udstyr. I vores online butik trekkinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos trekkinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online udendørs butik, Du kan blandt andet finde udendørs udstyr, som passer til Osprey Stratos 24L Backpack.

Funktioner Osprey Stratos 24L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Taske

-

Temmelig hurtig levering og produkt af meget god kvalitet .. meget tilfreds !!

Perfekt pakke

-

Jeg ledte efter udskiftning af min 6 år gamle salomon rygsæk. Det begyndte at bære, så jeg besluttede at prøve den Osprey efter at have læst mange anmeldelser og videoer på youtube. Så alt i alt er det en perfekt pakke som en hverdagspakke til byen eller lidt dagspakke til stien. Jeg elsker det absolut! Den eneste bekymring handler om lynlåse, hvorfor er de ikke YKK til en sådan pris ...

Fremragende kvalitet

-

brugervenlig, og alle fungerer godt.

Ikke dårligt

-

Rygsækrummet er ret pænt og luftigt. Også velegnet til daglig brug

Nyttig rygsæk

-

Osprey Stratos 24L. God rygsæk til vandring i en dag. På trods af at det tager mere tid for forsendelse end hvad jeg forventer (sandsynligvis på grund af COVID-19), kan det stadig være acceptabelt.

Stor

-

Fremragende produkt ankom til tiden. Synd jeg blev beskattet af IRS

Pænt produkt

-

Osprey Stratos 24L. God rygsæk god pris hurtig service, hurtig forsendelse

Det værd (omkostninger)

-

behagelig - meget godt ventileret

Fantastisk vandretur rygsæk

-

Meget enkel, men robust og sidder behageligt på ryggen. Osprey-rygsystemet er fantastisk. Stratos 24L er min lettere rygsæk (har også Atmos) og begge er enestående rygsække. Vægtudveksling (tungere på grund af ramme) for mig er ubetydelig for så stor lufthastighedsophæng, fremragende ventilation og min rygstøtte. Selv med 3L kamelback har vandblære stadig nok plads til at sætte mine ting. Men for bedre plads bedre brug mindre. Forlængelseslomme er en fremragende idé at lægge regnovertræk / trøje / flip flops eller at bruge det som forlængelse af hovedområdet. Fantastisk til vandreture på en dag eller i byen hele dagen. Brugte det på min ferie med 6-8 timers gåtur hver dag, og det var et godt valg for min ryg som vægtophæng og ventilation.

Stor

-

Komfortabel letvægts taske meget godt designet virkelig fantastisk til vandreture

Elsker denne rygsæk

-

Vidunderlig rygsæk til korte ture. På bagsiden sidder perfekt, komplet med en regnafdækning. Jeg er tilhænger af rygsække fra dette firma.

Fremragende service på trods af de første bekymringer ....

-

Jeg var oprindeligt lidt skeptisk overfor webstedet i betragtning af hvor lav deres priser er, selv efter beregning af forsendelsesomkostninger. Men det behøver jeg ikke have været - jeg modtog min taske ret hurtigt, da jeg var halvvejs rundt om i verden fra dem, og den var i fremragende stand og nøjagtigt hvad jeg forventede. Da jeg havde forespørgsler, svarede de hurtigt og generelt var salgstjenesten stor. Vil shoppe igen.

Osprey stratos 241

-

Perfekt rygsæk til en dagstur. Jeg valgte mellem 24L og 32L og vælge 24L som den bedste variant til min by- og cykelture. Hvis nogen søger 1 eller 2 dages vandreture, vil Stratos 32L være bedre.

Væsentlig enkelhed!

-

Rygsæk enkel, robust, uundværlig uden dikkedarer og frem for alt fremragende håndværk. 24-timers forbindelsen er perfekt til dagsture. Testet på en varm dag er ryglænets ventilation fremragende, den lodrette lomme og de 2 lommer på bæltet er meget praktiske til opbevaring af telefon og dokumenter. Fremmes med fulde mærker

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up