up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Stratos 34L Backpack

Osprey Stratos 34L Backpack

plus
  • 360Osprey Stratos 34L Backpack
  • Play videoOsprey Stratos 34L Backpack
  • Osprey Stratos 34L Backpack
  • Osprey Stratos 34L Backpack

Osprey Stratos 34L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Stratos 34L Backpack

Fremstillet med de mest strenge specifikationer og den bedste kvalitet, der tilbydes af den amerikanske mærke, Osprey Stratos 34L rygsæk helt begrunder sit enestående ry som en vandring taske. Uanset om du leder efter en udendørs gåtur eller klatrer i bjerget i weekenderne, med Stratos vil du altid føle vinden bag dig.

Takket være dets AirSpeed ™ -ophængssystem er sømløst, tilbyder Stratos dig en behagelig og glat belastning, som ikke får dig til at bemærke dens store 34 liters kapacitet. Dets 3D-konturerede bagpanel sikrer total åndbarhed, der holder sved og fugt væk fra ryggen, mens dets selesystem er fuldt justerbart og inkluderer ekstra brystben og lænde-bælter for større stabilitet.

Stratos 'hjælpeprogram er fuldt ud tydeligt på ydersiden, med inkluderingen af en Stow on the Go-vandrestangbeslag, der giver dig mulighed for at bære disse værdifulde værktøjer med dig til enhver tid. En isplukke, en lodret lomme på frontpanelet og lommer med dobbelt lynlås på ophængets bund gør det nemt at organisere alle dine ejendele uden engang at tage rygsækken af ryggen.

Stratos interiør har en utrolig mangfoldighed af organisation takket være dens flere organisationslommer, blandt hvilke fremhæver en hydratiseringsbeholderhylse, der er fuldt kompatibel med Hydraulics ™ og Hydraulics ™ LT-serien. Når regn og elementerne angriber, har denne rygsæk også en integreret regndæk til at holde dine ejendele tørre. Stratos 34 bringer ægte innovation og kvalitet til den ventilerede pack verden. Inspireret af fiskeørne antigravity? teknologi, Stratos 34 giver et fuldt justerbart flyvehastighed? ventileret tilbage system, der kombinerer enkelt stykke konstruktion af bagpanelet og hoftebælte med yderst åndbar suspenderet mesh. Dette giver mulighed for øget komfort i varmt vejr, selv med en tung belastning. Den klassiske styling og rent design, sammen med en imponerende komfortabel carry gør Stratos 34 en fast favorit for vandrere og vandrere, der er på udkig efter et ventileret daypack med tilstrækkelig kapacitet til letvægts campingudstyr og overnatning gear, eller masser af ekstra lag og udstyr til, når vejret er omskifteligt. Den aftagelige regnslag gemt i bunden lommen øger vejrbestandighed og hårde nylon tekstiler sikrer holdbarhed. Stratos 34 har et stort panel åbning, en nem adgang lomme på toppen og en stor, lodret lynlås ekspansion lomme på fronten, som er perfekt til sikker lagring af en jakke eller reservedel lag for nem adgang. Stratos 34 er den perfekte pakke til lange dage på snoede stier eller letvægts overnatning ture i varmt vejr. Stratos 34 er kompatibel med alle Hydraulik? og hydraulik LT? reservoirer.

featuers:

Justerbar flyvehastighed? trampolin suspenderet mesh backsystem

Justerbar torso længde

Ekstern adgang hydrering

Integreret & aftagelig regnslag

Intern nøgle vedhæftet klip

Aftagelig liggeunderlag stropper

Side kompressionsremme

Enkelt isøkse loop

Brystrem med nød fløjte

Stuve på farten? trekking pole vedhæftet fil

Twin lynlås hofte bælte lommer

Lodret centreret lynlås lomme

Lynlås adgang panel

Specifikationer:

Vægt: 1.39 kg (M / L)

Maksimum Dimensioner (cm): 62 (l) x 30 (w) x 31 (d)


Osprey Stratos 34L Backpack har officiel fabriksgaranti fra Osprey. Som en official Osprey forhandler, alle udendørs produkter, har to års fabriksgaranti. Hos trekkinn, vælger vi kun kvalitets Rygsække og kufferter produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Rygsække der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Osprey Stratos 34L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (36)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Præcis som bestilt

-

Meget flot rygsæk og føles faktisk lettere end nogle af de professionelle anmeldelser ville foreslå. Ideel til dagstur / overnatning og meget behagelig. Forsendelse meget hurtig. Ingen negativ feedback på produkt eller salgsoplevelse.

Ultra flot og komplet taske

-

Meget tilfreds med dette køb, denne taske er meget komplet, er meget let at bære, og jeg kan virkelig godt lide det strakte lærred tilbage.

Stor rygsæk

-

Perfekt er let at bruge

Meget godt

-

Meget god taske. Intet at tilføje.

Osprey stratos 34l - fantastisk produkt

-

bedste daglige rygsæk, jeg havde. fantastisk detaljeret design, god plads og rygstøtte tak

Fantastisk rygsæk

-

En ideel rygsæk til udflugter på en til tre dage. Behagelig, modstandsdygtig, god opbevaringskapacitet. Det ankom upåklageligt godt pakket, og jeg var meget tilfreds med købet. Jeg anbefaler det 100%. Fantastisk, der inkluderer regnbetræk. Meget tilfreds med købet

Meget smuk

-

Rummelig og let rygsæk

Lige hvad jeg har brug for

-

Rygsækken er helt rigtig, hvad jeg har brug for. Perfekt til en dags vandretur eller endda til tur til stranden med familien. Han sidder på min ryg som glød.

Stor rygsæk

-

Let og nem at bruge rygsæk

Perfekt

-

Fremragende rygsæk, fremragende valg

Meget behagelig.

-

Fremragende anatomisk, det "sidder" perfekt på ryggen og sikrer, at belastningen fra enhver vægt er mindst mulig. Ryggenes "ventilation" er også meget god. De forskellige "stropper" er nyttige, men de er ikke overbevisende for deres holdbarhed på lang sigt. Desuden reducerer dens specielle form, der sikrer komfort og ventilation af ryggen kraftigt kapaciteten. Det tager mindre plads, end man kunne forvente for en 34lt rygsæk. Jeg synes, det er en god rygsæk, men lidt overpris.

Godt

-

Rygsæk er fantastisk! Ultra let og behageligt.

Perfekt

-

Uforlignelig komfort, fremragende produkt!

Lys

-

Størrelsen er lige ret, let og god taske

Osprey er behagelig at have med

-

Sidste gang jeg købte Osprey 50L størrelse til bjergbestigning. Jeg købte 34L til dagsklatring, fordi det var meget god kvalitet og behageligt at bære. Osprey passer alle størrelser godt.

Stor

-

God kompromisstørrelse, vægt til vandretur op til 2 dage. Fremragende støtte.

Fremragende

-

Trods slutningen af året skarer, blev min rygsæk hurtigt leveret. (Også tak til Post NL selvfølgelig). Det rigtige produkt, godt pakket. Jeg er meget tilfreds.

Fremragende

-

meget god taske! super lite. ankom hurtigt. lige til tiden

Fantastisk køb

-

Det har været en gave, og det har været en succes.

Fantastisk rygsæk

-

Super let og behagelig rygsæk. Perfekt til en dagstur.

Fantastisk rygsæk

-

Rygsækken er fantastisk! Super let og behageligt.

Perfekt

-

meget praktisk og let taske, jeg kan ikke vente med at prøve det i varmt vejr, fordi den virkelig er designet til god ventilation

Meget god til vandreture

-

Let, afbalanceret og behageligt - glimrende til vandreture. IMO lidt dyrt.

Let og rent

-

Bred vifte af anvendelser, vandreture i 3 dage og 2 nætter. Vi køber til grådig brug. Denne størrelse og funktionalitet er ret let og let at bruge. Bagkurven er blid, og det er let at lægge din bagage. Meget tilfreds

Fremragende ledsager

-

Perfekt rygsæk til en dag, nyttig og behagelig, især takket være en hængekøje med nøglen, begrænser sved, fuldt justerbar. Antal lommer, placering og ideelt kuld. Osprey har skabt stratos 36l til folk, der ønsker en lommesvampe.

Great

-

Awesome pack, so many useful features rarely found in a pack this small (sleeping bag compartment, lash points for a tent/sleeping mat, rain proof cover)

Great

-

Puden, der bruges til sommerklatring, er et net, så du ikke behøver at svede

Fremragende rygsæk

-

Det har en fremragende kvalitet. Rørene er slidt perfekt og forstyrrer ikke. Meget behagelig Og ventilation meget godt.

Perfekt pasform

-

Fremragende ramme, som giver solid støtte. Stor mængde justering og passer mig godt. Kan ikke vente med at teste hårdheden af pakken. Velproduceret hardware og design layout er funktionelt.

Fremragende!

-

Arrivé très rapidement! Très beau produit, du har det meget vigtigt! Merci!

Det ser meget godt ud

-

Jeg har ikke engang taget det til bjerget, men justeringen til bagsiden sætter mig i en oprejst og behagelig position. Nok lommer til gadgets, og det åbner halvvejs uden at først åbne toppen først. Maeriales af højeste kvalitet.

Lys og komfort

-

Fantastisk rygsæk med ventileret ryg. Meget lys, jeg elsker tilgængeligheden til det store område af rygsæk med lynlås, ikke som alle de andre, som er taske type. Det har ingen svampe, men har flere lommer op og ned, som er meget ens. Jeg er glad

Meget godt

-

Er det en dyr rygsæk? Ja Er det en høj kvalitet rygsæk og design? ja I mit tilfælde var det, jeg ledte efter, transpirationssystemet i ryggen, og da jeg målte 2 meter, var muligheden for at bevæge bandets anker det, der overbeviste mig, det tilpasser sig perfekt.

Fremragende!

-

Rygsæk er perfekt. Levering rettidigt

Grave rygsæk

-

En rygsæk af min størrelse (stor) og fremragende kvalitet. Jeg er meget glad.

Lys

-

Det er meget let. Det bedste er gitteret ideel for dem, der sveder meget som mig tilbage, fordi det er adskilt fra resten af ​​flokken. Selvom ikke tage champignon, det har flere lommer til mindre ting let tilgængelige.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up