up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Stratos 50L Backpack

Osprey Stratos 50L Backpack

plus
  • 360Osprey Stratos 50L Backpack
  • Play videoOsprey Stratos 50L Backpack
  • Osprey Stratos 50L Backpack
  • Osprey Stratos 50L Backpack

Osprey Stratos 50L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Stratos 50L Backpack

Fremstillet med de mest strenge specifikationer og den bedste kvalitet, der tilbydes af det amerikanske mærke, retfærdiggør Osprey Stratos 50L rygsæk fuldstændigt sit enestående ry som en vandretaske . Uanset om du leder efter en udendørs gåtur eller klatrer i bjerget i weekenderne, med Stratos vil du altid føle vinden bag dig.

Takket være dets AirSpeed ™ -ophængssystem er sømløst, tilbyder Stratos dig en behagelig og jævn belastning, der ikke får dig til at bemærke dens store kapacitet på 50 liter . Dets 3D-konturerede bagpanel sikrer total åndbarhed, der holder sved og fugt væk fra ryggen, mens dets selesystem er fuldt justerbart og inkluderer ekstra brystben og lænde-bælter for større stabilitet.

Stratos 'hjælpeprogram er fuldt ud tydeligt på ydersiden, med inkluderingen af en Stow on the Go-vandrestangbeslag, der giver dig mulighed for at bære disse værdifulde værktøjer med dig til enhver tid. En isplukke, en lodret lomme på frontpanelet og lommer med dobbelt lynlås på ophængets bund gør det nemt at organisere alle dine ejendele uden engang at tage rygsækken af ryggen.

Stratos interiør har en utrolig mangfoldighed af organisation takket være dens flere organisationslommer, blandt hvilke fremhæver en hydratiseringsbeholderhylse, der er fuldt kompatibel med Hydraulics ™ og Hydraulics ™ LT-serien. Når regn og elementerne angriber, har denne rygsæk også en integreret regndæk til at holde dine ejendele tørre. Stratos 50 bringer ægte innovation og kvalitet til den ventilerede pack verden.

Inspireret af fiskeørne antigravity? teknologi, Stratos 50 giver et fuldt justerbart flyvehastighed? ventileret tilbage system, der kombinerer enkelt stykke konstruktion af bagpanelet og hoftebælte med yderst åndbar suspenderet mesh. Dette giver mulighed for øget komfort i varmt vejr, selv med en tung belastning.

Den klassiske styling og rent design, sammen med en imponerende komfortabel carry gør Stratos 50 en fast favorit for vandrere og vandrere og campister, som er på udkig efter et ventileret daypack med tilstrækkelig kapacitet til campingudstyr og overnatning gear, samt masser af ekstra lag og udstyr til når vejret er omskifteligt. Den aftagelige regnslag gemt i bunden lommen øger vejrbestandighed og hårde nylon tekstiler sikrer holdbarhed. Stratos 50 er udstyret med en dobbelt klippet låg åbning med snoretræk fastgørelse, en stor, let adgang lomme i låget og en lodret lynlås ekspansion lomme på fronten, som er perfekt til sikker lagring af en jakke eller reservedel lag for nem adgang. Den side af pakken har en enkelt vertikal lynlås, som giver adgang direkte ind i hovedrummet, sparer dig fra at skulle åbne låget øverst. Bunden af ​​pakken er også udstyret med en lynlås sovepose rum med en brølede skillevæg, der er designet til at gøre det let adskillelse af udstyr. Stratos 50 er den perfekte pakke til lange dage og letvægts camping ture i foråret, sommeren og efteråret.

Stratos 50 er kompatibel med alle Hydraulik? og hydraulik LT? reservoirer.

Funktioner:

Justerbar flyvehastighed? trampolin suspenderet mesh backsystem

Justerbar torso længde

Base zip post

Ekstern adgang hydrering

Integreret & aftagelig regnslag

Intern nøgle vedhæftet klip

Aftagelig liggeunderlag stropper

Side kompressionsremme

Enkelt isøkse loop

Enkelt lodret lynlås side adgangspunkt

Brystrem med nød fløjte

Stuve på farten? trekking pole vedhæftet fil

Stræk forlomme

Top låg adgang

Twin lynlås hofte bælte lommer

Ventileret stretch åg og belastning løftere

Lynlås lomme på frontpanelet

Specifikationer:

Vægt: 1,67 kg (M / L)

Maksimum Dimensioner (cm): 70 (l) x 36 (w) x 38 (d)


Find din pris på Osprey Stratos 50L Backpack og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Rygsække og kufferter tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Rygsække og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos trekkinn.

Funktioner Osprey Stratos 50L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (25)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Osprey stratos 50l

-

Enestående rygsæk, let og praktisk. Fejlfri levering!

Meget godt

-

Meget hurtig levering, posen ser meget godt ud.

Bedste rygsæk, jeg nogensinde har haft

-

Denne rygsæk er ideel til 2-3 dages vandreture, let, behagelig og superfunktionel, elsker det!

Som meget

-

Det er meget behageligt at bære og ser godt ud i farven

Fremragende

-

Altid en stor fan af Osprey ... Stratos 50L er perfekt til en vandreweekend eller en uges let rygsæk! Jeg er meget tilfreds med dette køb ... 5 stjerner ⭐️ og endnu mere

Masser af lagerplads.

-

Jeg har Stratos 34, og nu købte jeg 50. Jeg kunne ikke finde en anden der havde disse funktioner alle sammen, regntæppe, 2 sidelommer i taljen og et sted at bære vand på.

Perfekt

-

Meget god taske. Let, praktisk og tilbyder mange opbevaringsmuligheder. God finish. Altid tilfreds med dette brand.

Osprey stratos 50l

-

Efter min mening er 50l den ideelle mellemstørrelse til vandreture. Derudover har vi en tendens til at overbelaste. For tasken er bærekomforten ganske god. Jeg var lidt skeptisk over den åbne lomme bagpå posen, men i sidste ende viste det sig at være meget nyttigt: du kan glide på et stykke tøj, der forbliver meget let at få adgang til. Lommerne på bæltet kunne have været større (vanskeligt at komme ind og ud af sin smartphone). Kort sagt, det er en god taske. Endelig et sidste ord, men denne gang på Trekkinn.com-siden har det været flere gange, at jeg bestiller fra dem uden bekymring.

Osprey stratos 50l

-

Meget god taske. Let, praktisk og tilbyder mange opbevaringsmuligheder. God finish.

Tilfredsstiller mine forventninger

-

Meget behagelig overraskelse, da jeg opdagede min taske. Som beskrevet let, godt klaret som altid for dette brand. En lille forsinkelse, men en god opfølgning, der beroliger. Jeg ville vende tilbage til butikken, fordi alle produkterne er seriøse, tak.

God rygsæk til ruter på mere end en dag.

-

Det er en let rygsæk og har det nødvendige tilbehør til at foretage krydsninger eller for at foretage mere intense ruter. Jeg anbefaler det til forårssommer og om efteråret, hvis vejret er tempereret. God værdi for pengene, værd at investere i. Ordren ankom til tiden. Jeg anbefaler hende.

Très bien!

-

J´ai reçu le sac en 2 semaine! Le suivi est bien. Je recommande ce site! J´avais un peu d´esitation står over for et ce-site internet mais finalement aucun problème. Très bien trekking! Merci

Min fiskeørn stratos 50l

-

Osprey Stratos 50L er et perfekt køb. Jeg er meget tilfreds med balancesystemet i rygsækken. Multi-sektioner af posen giver stor hjælp. Samlet set skal-have produkt. Tak til Trekkinn & Osprey. BEMÆRK: - Indiske købere, tag også hensyn til tilpasset gebyr og IGST, som yderligere øger omkostningerne.

Meget imponeret

-

Jeg var meget ophidset, da vi modtog vores vandretasker, Osprey Stratos 50L er meget mere, end jeg håbede på. Osprey-kvaliteten er altid i topklasse og ophører aldrig med at imponere. Så behagelig og let. Tak trekkin for de fantastiske priser.

Perfekt

-

God rygsæk til vandreture, behagelig og med masser af plads. Jeg anbefaler det

Høj værdi

-

Komfortabel med en dejlig pris! Leveringen sker til tiden, men bare i en plastikpose, men glad for, at den ikke er ødelagt.

Aldrig modtaget

-

Trekking er ikke et betroet websted Første ordre placeret på dette websted, og mine forskellige artikler er aldrig blevet leveret til mig. Kundeservice er meget vanskeligt at nå, hvem, når vi har dem, beder os om at vente og ikke at bekymre dig. Men her er det efter en måned, og en pakke, der er erklæret beskadiget af transportøren, ingen refusion. Jeg anbefaler dette websted på grund af dets manglende seriøsitet og dets ikke-tilbagebetaling af ikke-leverede pakker

Helt fantastisk taske og købsoplevelse

-

tasken blev leveret inden for tre uger efter købsdatoen og er en fantastisk vandretaske med meget mere plads end du kunne forvente af en 50L taske. smuk kvalitet og pasform, får posen til at føles let, selv når man vandrer med en smule vægt! vil absolut anbefale denne taske og specifikt at du bestiller den fra trekkinn.com!

Meget god

-

Efter et par dages test finder jeg det ud til at være den bedste rygsæk, jeg nogensinde har prøvet, meget behagelig og ergonomisk

Fantastisk rygsæk, elsker det

-

Dette er min første vandre-rygsæk, brugte meget tid på at se anmeldelser, sammenligne og tænke og besluttede til sidst, at Stratos 50 er en ideel mulighed for mig. Efter 2 måneders brug er jeg absolut glad. Det føles godt og let på bagsiden. Al detaljen er kvalitativ. Ingen ulemper overhovedet indtil nu.

Meget godt!

-

Hurtig levering og kvalitetsmateriale. Rygsæk virker så lille, men hvor vi huser mange ting. Jeg anbefaler!

Top kvalitet

-

Osprey har vist sig at være den bedste producent af rygsække. Opmærksomheden på detaljer er, hvad wows dig, når man kigger gennem de smukt anbragte lommer og stropper. Efter min opfattelse spiser det bedste fiskesvin, især på grund af siden adgang til hovedrummet. Normalt er det sådan en kamp for at komme til den bundpakkede vare, men stratos 50 gør det meget lettere!

Første indtryk

-

Fremragende rygsæk, noget mere end lille end forventet at være 50L, men stadig som en stor kapacitet og tilgængelighed til at gemme alt udstyr og være i stand til at rumme det ordentligt, vægten føles godt fordelt og med stor støtte til lange senge laster moderat tung bagage, vi skal se holdbarheden af den samme rygsæk, men der er mere tilfreds

Model årgang

-

Hej Er Stratos 50L den sidste nye model I levere ???? Altså årgang 2019 Mvh Thomas

vore eksperters svar

Hej, Osprey Stratos 50L tilhører sommer 2019 kollektion Hilsen

Kvindelig udgave

-

Jeg vil gerne vide, om de har womens version af denne model, tak!

vore eksperters svar

Hej,
Kvinders version af Stratos 50 er Osprey Sirrus 50. Vi har dog ikke denne vare til rådighed i øjeblikket.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up