up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Osprey
360

Osprey Talon 33L Backpack

Osprey Talon 33L Backpack

plus
  • 360Osprey Talon 33L Backpack
  • Play videoOsprey Talon 33L Backpack
  • Osprey Talon 33L Backpack
  • Osprey Talon 33L Backpack

Osprey Talon 33L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Talon 33L Backpack

Osprey Talon 33L rygsæk er let, funktionel og meget holdbar og er det bedste valg for at bevæge dig hurtigt i skoven og bjergene. Med en spektakulær præstation både i vandreture og som en pålidelig dagpakke beregnet til enkle opgaver, er Talon 33L en loyal allieret.

Ved at kombinere den åndbare AirScape ™ bagpanel med den altid pålidelige BioStretch ™ -sele , tilbyder Talon 33L dig en drømmeagtig belastningsoplevelse, der holder din ryg altid tør og slidfri takket være det sømløse design. Medtagelse af brystben og lændestropper sidstnævnte med elastiske lynlåslommer til ekstra ydelse giver dig stabilitet og sikkerhed ved hvert trin.

I frontpanelet er Talon 33L ren anvendelighed. En LidLock ™ hjelmbæring gør det muligt for denne rygsæk at bære dette afgørende udstyr, uanset om du bruger det på en cykel, eller hvis du har brug for yderligere beskyttelse i bjergaktiviteter. Et par Stow on the Go-vandrestangsbeslag sikrer også, at du kan holde dine hænder klare, når disse værktøjer ikke er nødvendige uden risiko for at miste dem i vejen.

Med hensyn til intern kapacitet inkluderer Talon 33L en lomme med let adgang til hydreringstank på frontpanelet, samt en række lynlåse, der har lynlås, for at holde dine ejendele og forsyninger godt organiseret. Med udgangspunkt i 10 års design, den næste generation af den ikoniske Talon serien er her. Talon 33 funktioner rent, moderne design og fantastisk ydeevne uanset hvad dit eventyr. Talon 33 er en alsidig pakke, der er designet som en ægte bjerg professionel og byder alt du kunne behov for lange dage udendørs.

Den smart designet nye AirScape? harmonika skum bagpanel kombineret med en sømløs lumbal at hoftebælte body wrap øger luftstrømmen og giver en endnu mere komfortabel transporterer erfaring, ved at holde belastningen tæt til kroppen og sprede vægten jævnt omkring hofterne.

Talon 33 er udstyret med en justerbar ryg længde, sikrer pakken passer godt til din krop og give den mest behagelige regnskabsmæssige oplevelse. Pakken er komplet med innovative løsninger såsom Stow på farten? trekking pole vedhæftet fil, twin vedhæftede is økse og InsideOut? kompressionsremme. De lommer med lynlås på hver side af hoftebælte tillader hurtig og nem adgang til mindre emner såsom telefon, snacks og GPS. På toppen af ​​låget, du vil finde en anden bekvemt placeret lomme, ideel til handsker, hat, kort eller andre genstande, som du har brug for let adgang til. På forsiden af ​​pakningen er en stor PowerMesh? lomme, som er ideel til en våd jakke eller ekstra lag tøj. Holde hydreret under aktivitet er vigtig og re fylde din hydrering reservoir er gjort nemt med hurtig adgang ekstern hydrering ærme med reservoir hængende løkke.

Talon 33 er kompatibel med alle Hydraulik? reservoirer og størrelsen Small High Vis Raincover.

Talon 33 er bygget til at være let, komfortabel, holdbar og utrolig alsidig. Uanset eventyr, Talon har din ryg.

Funktioner:

Justerbar torso længde

AirScape? mesh dækkede harmonika skum bagpanelet

Ekstern adgang hydrering

Flap adgang med clip lukning

Intern nøgle vedhæftet klip

Intern top load kompression rem

LED lys fastgørelsespunkt

Problemfri lumbal til hoftebælte organ wrap

Brystrem med nød fløjte

Stuve på farten? trekking pole vedhæftet fil

Stræk forlomme

Stretch mesh sidelommer med InsideOut? kompression

Stretch lomme på seletøj

Top låg adgang

Twin isøkse sløjfer

Twin lynlås hofte bælte lommer

Specifikationer:

Vægt: 0,92 kg (M / L)

Maksimum Dimensioner (cm): 62 (l) x 30 (w) x 29 (d)


På udkig efter Osprey Talon 33L Backpack? Kig ikke mere! trekkinn tilbyder et stort udvalg i Rygsække modeller. Opdag vores nye Rygsække og kufferter tilbud, hos trekkinn. Lavet af Osprey, dette Rygsække produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Osprey Talon 33L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Let, behageligt

-

Dette er min anden Osprey-pakke, jeg har tårnfalk 48 i 2-3 dages ture, og denne talon 33 til dagsudflugt, og de har begge været gode pakker for mig. Talon 33 har en større container end 22, det er derfor jeg vælg Talon 33.

Hav i din garderobe!

-

Fremragende produkt, godt lavet med meget modstandsdygtige og lette materialer. Dejlig størrelse og perfekt til en dags vandretur eller længere.

En favorit rygsæk

-

Stol altid på Osprey-produkter. En fremragende rygsæk, masser af lagerplads og mange lommer, den passer perfekt. Justering af ryglængde plus. Men håb at medtage et regntæppe. Jeg har også andre Osprey rygsække.

Godt

-

GODT

Stor pakke

-

Meget justerbar og komfortabel. Perfekt til dagsture eller vandreture. Ser frem til stor sæson i bjergene med det.

Fortryllet for øjeblikket

-

Jeg købte rygsæk til at lave en gave og han elskede det, han har allerede udvidet det; lys, med flere mellemrum, der giver mulighed for at tage alt anbragt, krogene på stængerne meget hurtigt og uden at skulle stoppe. I øjeblikket fortryllet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up