`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Outdoor research

Outdoor research Helium Pants

  • Outdoor research Helium Pants
  • Outdoor research Helium Pants

Outdoor Research Helium Pants

Produktbeskrivelse Outdoor research Helium Pants

5,9 ounce, Pertex Shield + Helium Pants komme med alle de vandtætte ydeevne og letvægts Sammenfoldelig beskyttelse du har brug for i en alvorlig syndflod.


Komprimerbar til størrelsen af ​​en Granola bar, youll glemme theyre proppet i din pakke, indtil du smider dem på at afværge en pludselig midt vandretur regnskyl.Features:


- Letvægts


- Accepterer tilbehør Seler


- Ankel Lynlåse


- Elastik i taljen med Snørre


- Vandtæt


- Fuldt tapede sømme


- ÅndbarSpecifikationer:


- Pasform: Standard Fit


- Stof: Pertex Shield +, 2.5L, 100% nylon, 30D ripstop


- Vægt: 166g


Er du interesseret i Outdoor research Helium Pants? Så skynd dig ind til trekkinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Outdoor research Helium Pants. Outdoor research er det bedste indenfor udendørs. Eksklusive Herretøj, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Outdoor research Helium Pants

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tilfreds med service fra trekkinn

-

Efter at have læst andre anmeldelser på eller helium bukser jeg bestilte den store i stedet for min normale medium størrelse. Glad jeg gjorde. Jeg er 5'10 ", 175 lbs, 35" talje & 33 "skridtlængde. Den store på mig har en atletisk pasform. Nogle rum for lagdeling men slet ikke baggy. Jeg har også OR Helium HD jakke og materialet til bukser virker bare lidt tungere. Men det kan bare være en opfattelse på grund af farven forskel. zip manchetter er store nok til at passe over et par trail løbere. har ikke prøvet det med støvler. Mine bukser vægt 5,9 ounce jeg har ikke anvendes enten jakke eller bukser endnu, så kan ikke give kommentarer på det. Forsendelse fra Trekkinn til USA tog 4 uger, hvilket var inden estimatet skibsfart som Trekkinn forudsat når jeg afgivet min ordre.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk