`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Outdoor research

Outdoor research Oasis Sombrero

  • Outdoor research Oasis Sombrero
  • Outdoor research Oasis Sombrero

Outdoor Research Oasis Sombrero

Produktbeskrivelse Outdoor research Oasis Sombrero

Den bredskygget Oasis Sombrero solhat holder dig kølig under varme sommer sollys. Den ekspansive randen giver UPF 50 + beskyttelse for fritagelse intense sol stråler, og et fugtspredende pandebånd holder sved i skak.Features:


- Åndbar


- Letvægts


- UPF 50 +


- Porøsitetstætner


- Porøsitetstætner TransActionSpecifikationer:


- Stof 86% nylon, 14% polyester ripstop krone / / Supplex 100% nylon under randen


- Vægt: 96g


Find Outdoor research Oasis Sombrero på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Outdoor research Oasis Sombrero her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor hat

-

Den bedste hat til solskygge og gå-min ven har haft en i 1 år og det ser stadig godt ud! Derfor søgte jeg efter denne hat, da den nyder hovedet, nakken og skuldrene - har en ledning til at holde den på - og et sted at sætte mine solbriller! Vaskbar, foldebar og god til rejse.

Meget flot

-

Meget behagelig og lys!

Godt!

-

Smuk, let og komfortabel. Brede felter beskytte ansigtet mod solen. Stoffet er behageligt, tørrer hurtigt og ånder godt. Der er en pull på ryggen, tak, som du kan justere størrelsen. Komfortabel blonde foran: kan du blot smide hatten tilbage, uden at fjerne det, eller trække til hagen, så for ikke at blæst væk af vinden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk