`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Petzl

Petzl Clipper

  • Petzl Clipper
  • Petzl Clipper

Petzl Clipper

Produktbeskrivelse Petzl Clipper

Dette komfortable snor med skum polstring let løsner fra øksen til tidspunkter, hvor du har brug for at have hænderne fri til at placere skruer mv


Den innovative klip fastgør snoren til værktøjet, og er hurtig at tage af og vedhæfte. Stroppen er enkel at justere og bliver på håndleddet, mens der ikke er knyttet til værktøjet.Specifikationer:


- Vægt: 62 g


- Materiale (r): nylon / polyester gjord, aluminium clip


Er du på udkig efter Petzl Clipper? Alle Petzl er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Petzl Clipper og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos trekkinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk